# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

fatih terim gelirse cana gibi admalar da olmuyacak insallah bu takim`da.

TERİM: CANA HARİÇ HEPSİ GİTMELİ!

Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamla geçtiğimiz gün 3. kez görüştüğü ve büyük oranda pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Terim'in gidecek ve gelecek oyuncular konusunda da Aysal'la fikir alışverişinde bulunduğu, iki ismin de takımda büyük bir revizyon yapma konusunda hemfikir olduğu ifade edildi. Terim'in özellikle Cana hariç tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi konusunda Aysal'dan söz aldığı belirtildi.

Ne kadar doğrudur bilemem, ama demiş olabilir. Cana ve Baros hariç yabancılar gitmeli zaten. Cana gibi adam olmalı takımında, sanki alacağın bütün yabancılar Essien kalitesinde olacak da Cana'yı beğenmeyeceksin. Cana her türlü kalmalı o yüzden.

Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

fatih-terim-gurcistan-maci.jpg

Çivisi çıkan floryaya en uygun isim :)

lusun [E]vlatları [F]atihin [A]SLANLARI

grande imparatore, grande bellisimmo, imparatore, imparatore

Gs'yi düzeltmek icin dahi olmaya gerek yok.

Nezaman ufuk, zan, servet, Balta, sarp, kazim, cana, culio, Stancu, zapata gibi adamlari yollayip

Emre colak, insua, vs gibi adamlari monte edip, kaliteli yerli ve yabanci futbolcular ile takviye eder isen, gs kendiliginden düzelir zaten.

Terim bunu yapacak ise âla.

Yapmayacak ise hic gelmesin!

Kutlu olsun, tabi gonlumuz Helvaci'nin hoca adayindan yana, fakat Fatih hocamiza hurmetimiz sonsuzdur.

Terim'in gelmesi icin EN ÖNEMLI etken TTArena!!!

O stad'da 55.000 kisinin "imparator" diye tezahürat etmesini hayal bile edemiyorum.

Sadece o ani yasamak Icin gs'nin terim ile arena'ya ciktigi ilk maci izlemeye gidecegim!!!

ne dandik adamlar spor programi sunuyor ve yorumluyor yaw türkiyede:) cine 5de bülent tuluna tel.baglandilar önemli sorular faln diye oyaladilar sonra sordugu soru;yemek nasil gidiyor ve mehkeme sonucu? ve helvaci aday olabilirmi? :) sonra dönüyor gürcan senin bir sorun varmi tuluna diyor.gürcanda evet var.trabzon macindaki penalti penaltimiydi? :)

birde bunlarin icinden bize para kazandirarak gidicek olan birtek servet var :) saka gibi digerlerine kim para vericek merak ediyorum

Para Mara kazanmak istemiyorum onlardan.

Onlardan kurtulmak paha bicilemeyecek bir duygu olacak.

Kaldiklari her saniye zarar.

Sadece so'n iki sezonda en az 100m zarar ettik!

Biraz önce Bülent Tulun " Galatasaray'da önemli futbolcular var. Takımın tümünü değiştiremeyiz. Bu futbolcuları nasıl motive edeceğiniz önemli. " şeklinde bir demeç verdi.

hicte carpmaz

tek gosterdigi onunde super bir sol acik varken iyi savunma yapmasiydi

gorende sol kanadi otobana ceviren bir solbek seyrettik sanacak:)

Katiliyorum. Tek artisi defansi cok iyi olmasi idi.

Simdi o eski halinden eser yok, yeller esiyor

Biraz önce Bülent Tulun " Galatasaray'da önemli futbolcular var. Takımın tümünü değiştiremeyiz. Bu futbolcuları nasıl motive edeceğiniz önemli. " gibi bir kelime kullandı.

bülent tulunda kendini bisey saniyor:) ne isi var bu adamin yönetimde anlamadim

bülent tulun; eee ee e eee eee 1 saat gecti,iki kelimeyi biraraya getiremiyor

2. gelişindeki gibi bir durum olursa 10 sene toparlanamayız.

simdi eee mahkeme olayinda ee tabii eee polat eee

Biraz önce Bülent Tulun " Galatasaray'da önemli futbolcular var. Takımın tümünü değiştiremeyiz. Bu futbolcuları nasıl motive edeceğiniz önemli. " şeklinde bir demeç verdi.

Al iste!

Simdi gel de aysal'i destekle!!!

Tulun'un futbolcunun f'sinden anlamadigi buradan belli oluyor :o

Tuluna bak çay demle , Helvaci gelirse takim a den z ye degisecek. Bunun garantisini veriyorum ve sizi Helvaciya oy vermeye davet ediyorum. Soru cevap hattimiz 24 saat aciktir.

Fatih Terim, Ali Dürüst, Albayrak ve Tulun bir arada nasıl çalışacak merak ediyorum. Ünal Başkan'ın Tulun sevdasından vazgeçmesi lazım.

Kaç sene daha bu karaktersizlerin motive olmasını bekliyeceğiz. Anlamaları lazım artık. Servet Balta isterse çok kral oynasın yine de gelecek sene onları takımda görmek istemiyorum. Umarım çoğu kişi böyle düşünüyordur da Kasımpaşa maçı bunu göstermek için iyi fırsat olur. Bu ikisine top geldiğinde sürekli yuhalanmalılar ki Bülent Tulun görsün bunu motive etmeyi bıraksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt