# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

Bunu duydugumdan beri nasil mutlu oldugumu anlatamam :) Hücum edesim geliyor, o kadar mutluyum :D Grande benim icin herzaman cok farkli olmustur. Cok ayri bir sevgim var Fatih Hoca´ya. Cok basarili olacagina da inancim sonsuz. Fatih Terim Galatasaray´a yakisiyor ve artik emekli olana kadar basimizda kalmali. Ondan iyisini de bulamayiz zaten. Maceralara gerek yok. Eger dünya capinda basarili ve ayni zamanda Galatasarayli birini buluyorsan birakmayacaksin.

allah basimizdan f.terim'i eksik etmesin ozaman renkdas :D

onsuz batariz herhalde...

futobolcuya dayali sistemi elestiriyoruz ama diger yandan td'ye daha dogrusu terim'e dayali sistemde yasadigimizi fark etmiyoruz.

nezaman kuyrugumuz sIkIssa terim, nezaman isler biraz ray'dan ciksa terim.

n'olcak bu gs'nin hali ?! :o

Bir yanım gelsin diyor diğer yanım sakın gelmesin diyor.:o

bu yönetimde herkesin ayri telden caldigi belli.

ya da aysal sadece kulübü temsil edecek ve hesap soracak.

öztürk finans vs ile ilgilenir.

dürüst'de futbol ile ilgilenir.

ama böyle bir yönetim sekline de anca terim giderdi.

yedi kocali hürmüz gibi :o

1.aysal, 2. dürüst, 3. öztürk, 4. tulun, 5. albayrak. 6 terim, 7. h.sas

ANA, harbiden yedi cikti lan :D

hasan sas kimdirki Fatih terimin yaninda is yonetecek

Fatih Terim derse ol burda kal oda oyle olur

Fatih Terimi baskalariyla karistirma bu konuda

uygun ortam olmadigi andan erkek gibi her seyi soyler ve ceker gider

bazilari gibi kene gibi yapimaz sakin olun

Bunu duydugumdan beri nasil mutlu oldugumu anlatamam :) Hücum edesim geliyor, o kadar mutluyum :D Grande benim icin herzaman cok farkli olmustur. Cok ayri bir sevgim var Fatih Hoca´ya. Cok basarili olacagina da inancim sonsuz. Fatih Terim Galatasaray´a yakisiyor ve artik emekli olana kadar basimizda kalmali. Ondan iyisini de bulamayiz zaten. Maceralara gerek yok. Eger dünya capinda basarili ve ayni zamanda Galatasarayli birini buluyorsan birakmayacaksin.

bende artık her sene teknik direktör değiştirmekten, her sene yeni gelen hocaya göre transfer yapılmasından sıkıldım, böyle olduğu için takımda en işe yaramazlar kaldı.. artık uzun süreli birini başa getirmeliyiz .. en uygun isim fatih terim daha sonraki senelerde tolunay kafkas , abdullah avci da devam edebilir...ama t.d de bi istikrar sağlamalıyız artık..

Yerlileri ben kazanırım olayına girmeyeceğini bilsem kesin gelsim derim ama biliyorum işte defansımız Sabri x Servet Balta dan kurulcak :( Servet Balta çok iyi oynuycak deseler bile istemem bu adamları artık.

Artik kim gelirse gelsin, taraftarlarin takima sahip cikmasi lazim. Herkes bir olmasi lazim, kenetlenmemiz lazim.

Bir t.direktör gelecektir, bazilari begenmiyecek bazilari begenecek. Futbolcular gelecek, yine aynisi.

Önemli olan destek, kenetlenmek. Ben bunu bilir bunu söylerim arkadas bundan sonra.

Tuncay haric tabi. :D

aynen, futbolda gaz cok önemli birsey, bunu anladim su son 3-4 senede, bu yüzden terim cok iyi olur diyor bir yanim, diger yanim onun egosunu, onun 2. dönemini vede onun servet, balta, zann gibi topculari garanti ilk 11 de oynatacagini hatirlatiyor.

Mustafa Sarp ile Barış'ı bilmem ama Kazım,Servet,Gökhan Zan,Hakan Balta 4'lüsü takımın değişilmezi olabilir.

Biraz önce Bülent Tulun " Galatasaray'da önemli futbolcular var. Takımın tümünü değiştiremeyiz. Bu futbolcuları nasıl motive edeceğiniz önemli. " şeklinde bir demeç verdi.

Değerli isimlerinide saysaymış iyi futbolcuların daha sağlıklı görebilirdik tulunun vizyonunu.

bende artık her sene teknik direktör değiştirmekten, her sene yeni gelen hocaya göre transfer yapılmasından sıkıldım, böyle olduğu için takımda en işe yaramazlar kaldı.. artık uzun süreli birini başa getirmeliyiz .. en uygun isim fatih terim daha sonraki senelerde tolunay kafkas , abdullah avci da devam edebilir...ama t.d de bi istikrar sağlamalıyız artık..

bence önümüzdeki sene tam avci'nin zamani idi.

zaten tek lig var...güle oynaya sampiyon olurdu bence. en köüt ihtimal ilk 2.

üstelik genclere de cok önem veriyor. koskoca gs'nin altyapisinda oynayan adamlar baris, sarp ve ayhan'dan daha iyidir herhalde.

Ama bir yandan da Hamit-Selçuk gibi isimlerin gelme ihtimali artıyor.

Kriter ne bu futbolcularin degerli oldugu konusunda onu da aciklasalarmis ya. Milli takimda oynamasi mi defans oyuncularin kritermis. Kriter o ise zaten milli takimin defansi berbat. Orta saha merkez oyuncusu bile yok milli takima giden.

Tulun´dan size ne beyler :) Fatih Terim varken Tulun´un haddine mi konusmak? :) Rahat olun siz. Tulun Aysal´in yaninda takilir biraz, danismanlik yapar, arada bi futbolcularin dertleriyle ilgilenir vs.

bunu albayrak daha iiyi yapiyor

Kriter ne bu futbolcularin degerli oldugu konusunda onu da aciklasalarmis ya. Milli takimda oynamasi mi defans oyuncularin kritermis.

''Milli takımda oynadıkları için Galatasaray'da oynuyorlar,Galatasaray da oynadıkları için Milli takımda oynuyorlar'' gibi bir çıkmaza soktular olayı.

Kriter ne bu futbolcularin degerli oldugu konusunda onu da aciklasalarmis ya. Milli takimda oynamasi mi defans oyuncularin kritermis. Kriter o ise zaten milli takimin defansi berbat. Orta saha merkez oyuncusu bile yok milli takima giden.

Hatırlattığın için teşekkürler. Bülent Tulun " Ayrıca bu futbolcuların çoğu milli takımda oynuyor. Takımın hepsini birden gönderemeyiz " dedi. Geçen haftaki programlarda ise " Bu takıma en az 5 yabancı futbolcu şart " demişti..

Fatih Terim gelirse Tulun bence de saçma olur.

istermisiniz teknik adam fatih terim olmasin.bizde burda tartisiyoruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt