# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

Hatırlattığın için teşekkürler. Bülent Tulun " Ayrıca bu futbolcuların çoğu milli takımda oynuyor. Takımın hepsini birden gönderemeyiz " dedi. Geçen haftaki programlarda ise " Bu takıma en az 5 yabancı futbolcu şart " demişti..

berbat ötesi bir yorum.

diyorum bu adam futbolcudan anlamiyor...gelmesin, kalsin kaldigi yerde.

böyle yorum'mu olur allah askina.

zaten bu adamlar terim'in milli takim kadrosundan kalma.

eminim hiddink hepsini temizleyecektir.

yavastan basladi zaten temizlemeye.

tulun o kalacak yok o gidecek diyemez.eger terim gelirse istedigini alir istemedigini kapinin önüne koyar.tulun hikaye anlatiyor

Terim'in Turk futbolcular uzerinde etkisi var diyorlar. Umarim Selcuk, Hamit falan uzerinde etkisi vardir.

Bizim Ferguson olsun. Sir Terim

milli takımın hali ortada.

sinan engin;bakiyorsun servet milli takim oyuncusu,gökhan zan milli takim oyuncusu falan .( türkiyede baska adam yokki tabii bunlar oynayacak)galatasarayda iyi yabanci sart.yabancilar vasat.dah düne kadar sivok,holoko,diatta gibi adamlari yildiz diyordu simdi bizdeki kewell-baros-neill hatta elano-misimovic gibi adamalri begenmiyor.

ayrica her milli takimda oynayan oyuncu süper degildir ve her milli takima alinmayan oyuncuda vasat degildir.

Gerci kosmazlarsa Terim hepsine cok agir cumleler kullanir Balta'yi falan sinirlenip sahada kovalayabilir (:

Gökay sadece şansal değil..Aysalın listesinde olan haznedaroğluda büyük ihtimal o gelecek dedi..Bütün üyeler adada buluştu.Terimde dün konuşmasında mesajı verdi.

Semih Haznedaroğlu: Fatih Terim en büyük alternatiflerden birisi. Bana göre Gerets başarılıyken gönderildi. O da bir alternatif

Semih Haznedaroğlu: Fatih Terim bizden daha fazla Galatasaraylı. Ona da görev düşebilir.Kabul etmemesi gibi bir durum olacağını düşünmüyorum

Semih Haznedaroğlu: Bu takım eskisi gibi ısıran, mağlubiyeti kabul etmeyen, hücum eden eski GS'ye nasıl dönüşür? Bunun üzerinde duracağız

Semih Haznedaroğlu: Motivasyonu çok düşük, sakatları olan bir takım alıp yıpranmamayı Fatih Terim herkesten daha iyi bilir diye düşünüyorum

ahahah fotomaçın şartlarına çok güldüm

Mevlüt gözden çıkarıldı!

Fransa'da yakından izlenen ''20minutes'' isimli internet sitesi, milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in, bu yıl başarısız bir sezon geçirdiği için Paris Saint Germain (PSG) takımından gönderileceğini yazdı.

Erdinç'in sezon başında takımın değişmez oyuncusu olduğu hatırlatılan haberlerde, ''uzun bir süredir takımda yer almayan Türk oyuncunun gönderilmesine kesin gözüyle bakıldığı'' yorumu yapıldı.

Haberde, Erdinç'in geçen sene ilk sezonunda 15 gol atarak oldukça başarılı bir performans sergilediği ancak bu yıl aynı başarıyı bir türlü sağlayamadığı görüşü dile getirildi.

Haberde, PSG yönetiminin, gelecek sezon için yeni forvet oyuncuları arayışına şimdiden girdiği kaydedildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt