# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

imperator gelsin yaw yiyorsa futbolcular grup olsunlar yat gelip yatsinlar bakalim.

Kalacaklari söyleyeyim arkadaslar. Terim bunlara herzaman güvenmistir, güvenmeye de devam edecektir. Yerlilerden bahsediyorum, yabancilari bilemem. Hepsini de yollayabilir.

Kalacaklar (Gencleri saymiyorum): Arda, Yekta, Kazim, Servet, Hakan Balta, Sabri, Ufuk (2.-3. kaleci),

Baska kalacak yerli aklima gelmiyor. Terim´in onlarla calismak isteyecegini düsünmüyorum. Tabiki su var, kac tane yerli futbolcu transfer edebilecegiz? Kac tanesi gercekten kaliteli Türk olacak? 24 kisilik bir kadrodan bahsediyoruz cünkü.

7 yerli kaldi diyelim, 5-6 yerli transfer, 5-6 yabanci transfer, etti 17-19 futbolcu. 3 tane de genc aldi kadroya diyelim, etti 20-22 futbolcu.

Mevcut kadrodan kalacak 3-4 isim daha bulun bakalim :D O kadar transfer yapmak cok cok zor ama ya. 2 operasyon yapilir herhalde, sezon basi, devre arasi. Son rütislar da ondan sonraki sezon yapilir bence.

Zan'ıda alternatif diye bırakır gibime geliyor..Çoğu gider ama katılıyorum.Yabancıdan ziyade yerli transferinde çok acele etmemiz lazım.Yabancı oyuncuları Fransa ağırlıklı bekliyorum.

Zan'ıda alternatif diye bırakır gibime geliyor..Çoğu gider ama katılıyorum.Yabancıdan ziyade yerli transferinde çok acele etmemiz lazım.Yabancı oyuncuları Fransa ağırlıklı bekliyorum.

Bulunsun elimde, ne olur ne olmaz diye kalabilir belki Gökhan. Diyorum ya, kac tane adam gibi Türk futbolcu alacagimiza bagli bu. Ben aslinda Terim´in Baros´u baya begendigini duymustum zamaninda, sonra fikri degistiyse bilemem. Skibbe´nin kadrosunu cok begeniyordu Terim. Lincoln´ü de cok begenirdi mesela :)

Ben güveniyorum Terim´e. Eger yönetim becerikli olur ve Terim´in istedigi futbolculari alabilirlerse, cok saglam bir iskelet kadro kuracagindan eminim.

Şansal'da yalvara yalvara imparator'u getirecek bize :) adam farkına vardı, gördü Galatasaray'sız ligin bi işe yaramadığını :) decoderler inanılmaz derece geri veriliyor. Gördü bu böyle olmaz ligtv olarak bizi destek veriyorlar :)

Boşuna demiyoruz, Galatasaray Türkiye'dir diye ;)

şansal içnde.. digitürk galatasaraydır :D

Ben de spor spikeri olsam bi hafta Galatasaray Fatih Terim'le anlaştı diye atarım, hele Fatih Terim bundan sonra daha çok görüşücez demişken ve Ünal Aysal eskiden takımı çalıştırmış ve şampiyon olmuş bir teknik adamı Galatasaray'ın başına getiricem demişken; bir hafta da Eric Gerets derim. Eğer hala 1 hafta daha vaktim kalırsa teknik direktör belli olmadan onda da Lucescu'yu sölerim. Sonra teknik direktör açıklanınca da biz ne diyorsak o diyip köşeme çekilirim.

Ha olur da başka bir teknik adamla anlaşılırsa son anda şöle oldu böle oldu derim.

Semih Haznedaroğlu açıkladı.

Terim yada Gerets hoca olacak. Büyük ihtimalle Fatih Terim dedi..Hatta onu baya övdü..

Alain Kunz : "Esim bile kararini vermisti. Bu adamda birsey var. Sempatik, karizmatik ve cekici"

:D

Lucescu Lucescu dediler gene ümitlendik,gene fos çıktı.

Sansal Büyüka gülümseyerek "Hayirli olsun hocam" dedi. Cok emindi ve bildigi vardi. Haznedaroglu en büyük aday Terim, Gerets de diger aday diyerek Terim´in prensibine uymus oldu. Terim secim bitmeden evvel, bir adayin anlastigi tek secim kozu olmak istemiyor. Simdilik Gerets ismini kullanip Terim´i yeni TD olarak gösterip yipratmak istemiyorlar. Evet Terim´le anlastik derlerse ve secimi kaybederlerse Terim icin de büyük zarar olur. Su anda iki aday gösterip Terim´i koruyorlar. Olay bu

Mevlütü aldir hocam.

Cosalim.

Sansal Büyüka gülümseyerek "Hayirli olsun hocam" dedi. Cok emindi ve bildigi vardi. Haznedaroglu en büyük aday Terim, Gerets de diger aday diyerek Terim´in prensibine uymus oldu. Terim secim bitmeden evvel, bir adayin anlastigi tek secim kozu olmak istemiyor. Simdilik Gerets ismini kullanip Terim´i yeni TD olarak gösterip yipratmak istemiyorlar. Evet Terim´le anlastik derlerse ve secimi kaybederlerse Terim icin de büyük zarar olur. Su anda iki aday gösterip Terim´i koruyorlar. Olay bu

nerde dedı

Gelirken Hamit'i de ikna edip getirse keşke :)

beyler biri ozet gecebilir mi kim ne dedi?

imparator geliyor mu?

1-2 hafta önce rüyamda florya tesislerindeyim. şu balkonlu yer var ya hani :Dadnanların antrenmanı takip ettiği yer işte .yanımda 2 kişi daha var ama yüzlerini göremiyorum. sonra aşağıya bakıyorum. fatih hoca ne işin var burda diye sesler yükselyo. bundan sonra daha çok göreceksiniz dedi :).o yüzden gerets başlığında terim gelecek dedim :D

Rüyada balkon görmek

Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir. Balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır. Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir. Balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır. Rüyada balkon görmek veya balkonda durmak ayrılığa işarettir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır. Tek başına balkonda durmak, kişinin yaptığı yararlı işlerden dolayı huzur duyduğuna işarettir. Kalabalıkla balkonda durmak ise sevindirici işbirliğidir. Rüyasında kendisini bir balkonda oturmus gö-ren, korktugu ve çekindigi şeyden emin olur; kendisini yeni bir balkonda gören, fakirse zengin olur, tüccarsa çok kazanir; zengin-se malı daha da artar. Eski bir balkonda olduğunu gören, eğer fa-kir ise malı artar, zengin ise parasi artar; dindar ise daha ziyade ibadete koyulur. Bazılarına göre; balkon kadın ile tabir olunur. Bir balkon yap-tirdigini gören, bir kadın ile suçlanir. Bir balkon üstüne bir balkon daha yaptirdigini gören, karisi üzerine diğer bir kadın daha alir. Bir rivayete göre balkon, büyük bir rütbe, derece ve halk arasında itibar ile tabir olunur. Bazılarına göre rüyanizda kendinizi bir balkonda oturdugunu görmeniz, bir arkadaşiniz veya sevdiğiniz bir kimse veya aileniz içinden biri ile küçük bir tartisma yapacağınıza delalet eder. Bir başka rivayete göre de; rüyada balkonda olduğunuzu görmek kötü niyetli kisilerin etrafinizi sardigina, balkondan düstügünüzü görmeniz ise, etrafinizdaki insanlardan zarar göreceginize işaret eder. Balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığa işarettir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır. Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir. Balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığa işarettir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır. Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir.

Mevlüt´ün alinmasini bende isterdim. Türkiye´ye uygun cok güclü bir futbolcu. Bitiriciligini de gelistirirse cok önemli bir silah olabilir bizim icin. Daha genc

Evet.

Yalniz bonservisi baya tuzlu olacaktir. Zaten kendileri 8.5 mio€ gibi bir rakama almislar.

Yerli forvet adaylarim: Mevlüt, Pektmek.

Ikisinden biri kesinlikle alinmali.

b-232805-Fatih_Terim_Imparator.jpg

Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Terim G.Saray'a hayırlı olsun"

Evet.

Yalniz bonservisi baya tuzlu olacaktir. Zaten kendileri 8.5 mio€ gibi bir rakama almislar.

Yerli forvet adaylarim: Mevlüt, Pektmek.

Ikisinden biri kesinlikle alinmali.

O isi Adnan Öztürk halleder :) Fransa ondan sorulur. Ribery´yi 2 Milyon´a getirmisti :) Fransa baglantilari cok güclü ve orda baya itibar sahibi Adnan Öztürk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt