# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Terim'e resmi teklif yapıldı!

transferi kesinlikle Terim'e birakmazdim ben olsam. misal: Drogba, Elmander, Klose secenekleri var. bir tanesini sec derim. bunun gibi. kesinlikle deneysel transfer yapacak lüksümüz yok.

Bence tamamen bırakmazlar. Zaten başkanın söylemleri de bu paraleldeydi. Öyle bütün yetkiyi vereceklerini sanmıyorum.

İlk Sami Yen'e gelmişti, sonra Olimpiyat'a şimdi Arena... İkinci döneminden çok mutsuzdum, bütün hersey Terim'e bırakılırsa yine fiyasko olur.. İkinci döneminde Başkan'dan üstündü, herseyi biliyordu. Ünal Başkan buna izin vermez iyi yönetirse Fatih Terim'i Hoca dahil herkes için iyi olur.. Milli takımdaki ikinci döneminde başarılıydı bence.. Hadi hayırlısı...

Ailesi neden istemiyor ki?Açın Hoca'nın önünü yahu.Gel hocam bekliyoruz.:)

Ailesi istemiyor diye birşey yok bence daha önce Adnan Sezgin ile yapılan ve Hocanın prensiplerine uymayan laubali teklifi ailevi sebepler gerekçesiyle geri çevirince orda Hoca yalancı çıkmasın diye ailesi engel oluyor hikayesi devam ediyor.Ailesi Türkiye de yanlarında olmasını mı ister dışarıda mı çalışmasını ister? Zaten Hocanında teklif beklediği heves ettiği ortada.Dilerim bir aksilik çıkmazda imzayı atar.

23 mayıs da verilcekti mazbata ama 18inde veriliyor heralde.açıklamalar da erken olur bence

Sen bizim imparatorumuzsun. Sen en büyüksün.

Ailesi istemiyor diye birşey yok bence daha önce Adnan Sezgin ile yapılan ve Hocanın prensiplerine uymayan laubali teklifi ailevi sebepler gerekçesiyle geri çevirince orda Hoca yalancı çıkmasın diye ailesi engel oluyor hikayesi devam ediyor.Ailesi Türkiye de yanlarında olmasını mı ister dışarıda mı çalışmasını ister? Zaten Hocanında teklif beklediği heves ettiği ortada.Dilerim bir aksilik çıkmazda imzayı atar.

Bende böyle düşünüyorum.Ama şimdi de Tulun sorun olmaz inşallah.Neyse hayırlısı ne ise o olsun.

2 ayy sonra ISTIFA TERIM sesleri gelir, bence :)

ntvspor radyoya baglanan genel yayın yonetmenı yayına canlı yayınla bağlandı ve Terim'in teklifi kabul ettıgını soyledı.detay vermedi.

acaip heyecanlandım, vallahi tünelden çıktık son sürat yol almaya başladık çok mutluyum,

Biz neden ayagina gidiyoruz :D Telefon ac gelsin. Baskan dedigin yumrugunu masaya vuracak. :D Ilk elestiri hayirli olsun.

Terimin ailesinin istemesi normal,medya rahat birakmayacak Terimi.

Mazbata alınmadan resmi açıklama olmaz.Beklemek lazım.

[video=youtube;pFdW0KDU6HA]https://www.youtube.com/watch?v=pFdW0KDU6HA[/video]

[video=youtube;RMY-dz8jMsQ]https://www.youtube.com/watch?v=RMY-dz8jMsQ[/video]

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı

Fiorentina'ya kaçtığından beri sevmem kendisini. Ayrıca tavırları çok külhanbeyi, çok antipatik, ama Türk futbolu (hatta genele yayarsak Türk halkı) bundan anlıyor.

Herşey bir yana en olgun dönemini yaşıyor şu anda. Yurtdışı hayalleri şimdilik gerçekleşmeyeceğine (gerçekleşse bir senedir boşta durduğu zaman gerçekleşirdi) ve milli takımın da halihazırda uzun kontratlı bir hocası bulunduğuna göre, kendisi için en iyi seçenek Galatasaray'dır. Hem takımı, hem de kendisini parlatıp 3-4 sene içerisinde tekrar Avrupa'ya gitme yolunu açabilir.

Başarılı olabilmesi için adamın kafasındaki oyunu oynayabilecek adamlar (ve saha içerisinde bir lider, ki bu Arda değildir) lazım. Terim'in elinde elbet bir alışveriş listesi vardır. Getirilirse, listesinin en tepesindeki 10 oyuncunun sorgusuz sualsiz alınması gerek. Yoksa 2002'deki gibi nerede boş beleş adam varsa takıma doldurulduğu takdirde büyük bir gürültüye patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt