# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

Hiddink çok iyi oynatmıyooooo tabi şuan.Ama adamın ilk ön elemesi daha.Biraz zaman vermemiz lazım 10 resmi maça çıkmadı daha adam.Terim'i savunmak için Hiddink'i filan atmayın öne.Kimin ne olduğu,kalitesi filan belli.Boşa tartışıyoruz burada.Terim'in hocalık yapacağı takımdan bir cacık olmayacağını düşünüyorum,bu kadar.Fazla uzatmaya gerek yok.

Kupaları aldırdığında teker teker iyi cacık yaptığını daha iyi anlarsın Terimin.

Ne görüşmeymiş arkadaş, bitse de sonucu öğrensek artık

Hiddink çok iyi oynatmıyooooo tabi şuan.Ama adamın ilk ön elemesi daha.Biraz zaman vermemiz lazım 10 resmi maça çıkmadı daha adam.Terim'i savunmak için Hiddink'i filan atmayın öne.Kimin ne olduğu,kalitesi filan belli.Boşa tartışıyoruz burada.Terim'in hocalık yapacağı takımdan bir cacık olmayacağını düşünüyorum,bu kadar.Fazla uzatmaya gerek yok.

Hiddinkin elinde ersan,kesimal,nuri,selçuk,ekici,cenk gibi son zamanda parlamış adamlar var.O zaman Terimin elinde böyle bi kadro yoktu.Middlesbroughda ilk 18e giremeyen tuncay ile nihatı oynatmak zorunda kalıyodu.Son zamanda milli takımın kadrosunda anormal bi iyileşme oldu

Terim Türk futbolundaki tüm başarılarda imzası olan kişi.Tekrar başarılı olacaktır

Hiddink gibi ne olduğu belli olmayan bir adamı savunmak için, Galatasaray'ı efsane yapmış bir adama sallıyorsunuz. Hatırlatın tebrik kartlarınızı yollayalım. Fatih Terim manav takımıyla berabere kaldı ama gidip, Fenerbahçe kuklası adamın kurduğu bir takımı oynatmadı Milli Takım'da. Ve çok maaş alıyor diye 2 sene ağzına edilen adam Fatih Terim'in 2 katından fazla para alan Hiddink'e sevgi seli gösterilmesinin cevabı: yabancı hayranlığıdır. Fatih Terim iyi veya kötü diye tartışmıyorum ben, ama Fatih Terim'e yakışmayacak laflar etmenizde, o adam sayesindedir. Çünkü büyük beklentilere girip istemiyorsunuz Fatih Terim'i. Siz Galatasaray taraftarına büyük beklentiyi ilk kim aşıladı? Hiddink mi? Oğuz Çetin mi?

O zaman Trömsöye elenen Gerets dandik hocadır,karpaty livive elenen Rikard da dandik hocadır.

:2aloh1: @ Terim Hiddink'ten daha iyi TD diyenlere.

Hiddink gittigi heryerde basari buldu be. Chelsealiler tapiyor adam'a. Abrahamovic tapiyor adam'a. Koreliler tapiyor adam'a. Dünyada en iyi teknik direktörlerinden biri adam. Hiddink'e kötu TD demek için bir troll olmak gerek

[video=youtube;9uiutdGzheM]https://www.youtube.com/watch?v=9uiutdGzheM&feature=related[/video]

trainer-fatih-terim.jpg

Saygılar .

Hiddink, Dünyanın en iyi 5 teknik direktöründen biridir.Tartışmaya bile gerek yok.

Lucescu'dan,Gerets'ten,Terim'den başka hoca bilmiyor musunuz arkadaş siz?Hadi sizi geçtim yönetim de mi bilmiyor?Bize belki de tarihimizin en iyi futbolunu oynatan Skibbe'yi nereden bulduk biz,tarlada mı yetişti bu adam?Çok enteresan hakikaten.Bütün yeteneksizleri takımda tutacak,milliyetçi tavrı yüzünden yabancıların anasını ağlatacak,zaten futbol namına birşey oynattığı yok adamın.

bu ülkeye ne yabanci t.direktör ler geldi hangi yabnci t.direktörle ülkemiz basari gördü söylermisin.

ilk avrupa sampiyonamiza katilmamiz t.direktörü f.terim

dünya 3 lügü s.günes

avrupa 3 ünlügü f.terim

GS uefa kupasi f.terim

birde söyle bir örnek veriyim o kadar begendigimiz porto bakin t.direktör gecmisine adamlar genelde portekiz t.direktörlerle calisiyor ya da almanya en basarili t.direktörler ve avrupa kupasi kazanmis t.direktörler genelde alman yani basariya giden yol kendi ülkende yetismis ve ülkeni ve insanini taniyan t.direktörle basariya ulasirsin bakin trabzonspor 10 senden belli adamlar sampiyonluga oynayamiyordu bir senol günes geldi hersey degisti

Terim'in Ispanya'ya karsi oynattigi o süper futbol hala aklimda.

Hiddink gittigi heryerde basari buldu be. Chelsealiler tapiyor adam'a. Abrahamovic tapiyor adam'a. Koreliler tapiyor adam'a. Dünyada en iyi teknik direktörlerinden biri adam. Hiddink'e kötu TD demek için bir troll olmak gerek

Aynı şey Terime sadece gazcı diyenler içinde geçerli.Youtube trolü olmak gerekir.

Hiddink cidden iyi teknik direktördür.Türkiyede başarılı olsada olmasada Hiddink'i Rijkaardla falan kıyaslamam

Konu Rijkaard'a da geldi sonunda,19 10 9...

Kötü demiyo kimse.Hiddink'e,Rikarda,Geretse gösterilen saygı Fatih Terime neden gösterilmiyo?Terim gelmesin diyen Galatasaraylılar var çok ilginç

Hiddink gibi ne olduğu belli olmayan bir adamı savunmak için, Galatasaray'ı efsane yapmış bir adama sallıyorsunuz. Hatırlatın tebrik kartlarınızı yollayalım. Fatih Terim manav takımıyla berabere kaldı ama gidip, Fenerbahçe kuklası adamın kurduğu bir takımı oynatmadı Milli Takım'da. Ve çok maaş alıyor diye 2 sene ağzına edilen adam Fatih Terim'in 2 katından fazla para alan Hiddink'e sevgi seli gösterilmesinin cevabı: yabancı hayranlığıdır. Fatih Terim iyi veya kötü diye tartışmıyorum ben, ama Fatih Terim'e yakışmayacak laflar etmenizde, o adam sayesindedir. Çünkü büyük beklentilere girip istemiyorsunuz Fatih Terim'i. Siz Galatasaray taraftarına büyük beklentiyi ilk kim aşıladı? Hiddink mi? Oğuz Çetin mi?

Hiddink'i savunmak için sallamıyorum Terim'e.Hiddink'i ortaya attılar ben de cevap verdim.Başka taraflara çekilmesin konu.Galatasaray'ı efsane yapmıştır doğrudur da geçmiş geçmişte kaldı.Geçmişle yaşadığımız için klüp olarak yerlerde sürünüyoruz hala.

Hiddink, Dünyanın en iyi 5 teknik direktöründen biridir.Tartışmaya bile gerek yok.

Bu 1. ilk 5 olur

Ferguson

Mourinho

Del Bosque

Hitzfeld

Lippi

Bu da ikinci 5 olur;

Rijkaard

Guardiola

Wenger

Benitez

Scolari

3. 5'e belki girer.

Terim rakibi iyi çözümlüyor. Avantaj burada.

terim turkiyenin en iyi td lerinden hiddink dunyanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt