# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

Hiddink, Dünyanın en iyi 5 teknik direktöründen biridir.Tartışmaya bile gerek yok.

doğrudur ama bEN terimciyim):) yine başarılı olamayabilir ama ben terimi görmek istiyorum yinede çünkü adama inanıyoruz futbolcularda inanıyor tamambüyük adamdır hiddink tartışmam bile ama benim kahramanım terimdir. josede gelse terimi isterim bu josenin kötü teknik direktör olduğunu göstermez.:)

şöyle bir baktığımızda diğer büyük takımlar yerli td ile çalışıyor,daha bugün bjk tayfur ile2 yıllık sözleşme yaptıysa bizimde yerli td konusunda ciddi düşünmemeşz gerekir,zaten terimin galatasarayda çalışmak istediğini biliyoruz ancak polat ile bu riske girmek istemedi,sezgin ve diğer etkenler istediği ortamı yaratmamış olabilir,ayrıca terim faruk süren ve ekibini çok sever,şuanki aysal yönetimide süren ve eşrafından tam destek gördüğü içinde fikirleri değişebilir.ayrıca sezon ortasında değilde sezon sonunda takımı devir almak daha mantıklı geldi onun içinde.terim 57 yaşında ve son durağı olacak galatasaray,ünal aysalında dün akşamki telegol söyleşisindede oldukça ekilendim ve şayet terimle anlaşılır ise bu duygusal anlamda değil mantık yönünden yapılaccak bir transfer olacakdır diye düşünüyorum,zate şartlarda 2.terim dönemindeki gibide değil,aysal terimin istediği her oyuncuyu alabilir vaziyette şuan.

Terime laf atanları kale almamak lazım bence.İlla ortalığı bulandıran birileri olacak zaten.Terimin kariyerıni ve oynattığı futbolu tartışan kendi futbol bilgisinin ne durumda olduğuna baksın önce.

Kötü demiyo kimse.Hiddink'e,Rikarda,Geretse gösterilen saygı Fatih Terime neden gösterilmiyo?Terim gelmesin diyen Galatasaraylılar var çok ilginç

Ya alla alla niye gelmesin demeyelim arkadaş:D Ya istemiyorum Terim'in b.ktan kaos futbolunu, beğenmiyorum. Başarılı olmuş falan tamam da yok kardeşim kötü futbol oynatıyo işte. Takıntılarını falan saymıyorum bile. Drogba bi gelir ilk gün Terim'e yanlış bi hareket yapar tamaaaam işte bitti gitti. Esamesi okunmaz daha adamın.

Tartismayin arkadaslar

Transferlerde ne durum var ???

birisi söyleyiversin....

Ya alla alla niye gelmesin demeyelim arkadaş:D Ya istemiyorum Terim'in b.ktan kaos futbolunu, beğenmiyorum. Başarılı olmuş falan tamam da yok kardeşim kötü futbol oynatıyo işte. Takıntılarını falan saymıyorum bile. Drogba bi gelir ilk gün Terim'e yanlış bi hareket yapar tamaaaam işte bitti gitti. Esamesi okunmaz daha adamın.

drogba gibi bir adamı öyle kolay harcamaz terim,o kadarda aklını yemedi,tabi drogbada daha gelmedi ,gelsin bakalım :)

Hagi vakasi 2, Terim iyi hocadir ama su durumda bize birsey veremez.

peki lucescu cokmu iyi futbol oynatiyordu o zamanlar iyi hatirliyorum herkez yok cok defansiv futbol oynatiyor korkak futbol oynatiyor deniliyordu simdi f.terim futbolunu begenmiyoruz ben anlamiyorum ne bekliyorsunuzki

transferlerde ne haber var ????????????????????

rijkard guardiola scolari falan hiddinkin yanina yaklasamaz kariyer olarak falan filan

ki Fr yi ne kadar takdir ettigimi bilirsin

ama farkli klansmandalar

dunyanin en iyi 3 hocasi

morinyo

wenger

hiddink

bence

neden ferguson yok dersen

bir adamin dunyanin en iyisi oldugunu ispat etmesi icin birden cok ortamda basari yakalamasi gerektigine inanirim

aksi taktirde iyi olanin klupmu, ulkemi hocami oldugunu bilemezsin

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı

"Adayı" kelimesini kaldırabiliriz.

Hayırlı olsun heryerde anlasıldı haberleri var :)

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı

Hoşgeldin İmparator.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt