# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

Ve İmparator dönüyor!

Ve 3. Fatih Terim Dönemi başlıyor! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal ünlü teknik adamla prensip anlaşmasına vardı. Ayrıntılar Pazartesi Gecesi Futbolu'nda...

lig tv.

:m26:

Duyumdan kesin habere...FATİH TERİM ile ÜNAL AYSAL anlaştılar...Tribündergi

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı

niye herkes hayırlı olsun diyor.duyum falan mı geldi?

Ve İmparator dönüyor!

Ve 3. Fatih Terim Dönemi başlıyor! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal ünlü teknik adamla prensip anlaşmasına vardı. Ayrıntılar Pazartesi Gecesi Futbolu'nda...

lig tv.

:m26:
Ligtv 1 aydır aynısını söylüyor.

Tek Sıkıntım Balta Ve Servet i Felan Göndermeyeceğiydi Umarım Beni Yanıltır Hoşgeldin Grande O Floryayı Son Düzenlersin Zaten !

Hayırlı olsun öyleyse.

mparator_fatih_terim.jpg

Kendisini yıllardır beğenmesem de bizim şu an ki durumumuzu en iyi çözebilecek isimlerden birisidir.Hem geçmişte bize kazandırdığı başarılarla hem de zor durumda elini taşın altına sokmasıyla her zaman Galatasaray'lılığını ön planda tutan bi insan oldu.Dibe vurmuş bir topluluğu tekrardan zirveye taşıyabilecek niteliklere sahip bir teknik adam.Umarım özlediğimiz,arzuladığımız yerlere tekrardan gelmemize yardımcı olur.Allah utandırmasın.

fatih terimin milli takımdaki oyuncu tercihleri bana çok yanlış geliyodu ama taktiği fena değildi

egolarini torpulerse ucurma ihtimali az degil

Kesinleşti gibi artık heryerde çıkmaya başladı haber son dakka olarak.İmparator geliyorrrr.

Normalde istemezdim gelmesini. Bknz : Normalde; yani herşey yolunda, başarılı bir takım varken.

Ama şu halde, dağılmış bir takımı toplayabilecek kapasitede isimdir. Ben erken konuşmak istemiyorum ama gelirse bu yüzden sevineceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt