# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

f.t. için söz galatasaraysa gerisi teferruatdır dedi

hayırlısı olsun ozman,iş bitmiş gerçektende..

takım yaratma olayında ise şunu unutmamak gerekirki bu takımın zaten yarısı gidecek,2-3 yabancı elde kalacak yani terim zaten öyle yada böyle sıfır takım kuracak buna takılmayalım.terim içinde iyi olacakdır bu,benim en çok evindiğim mevzu çift forvete geçeceğimiz olacak,bize 4-4-2 formasyonu uyuyor,öyle oynamayı seviyoruz dolayısı ile terim sıfırdan bir takım kurup öyle girecek lige,birde avrupada yok arkadaşlar terim rahat olacak ilk yıl buda bir avantajdır.arda içinde kesin kalır diyebiliriz,zira oda terimi hem seviyor hemde 4-4-2 sistemi bize göre diyen oyunculardan..

ünal aysal başkanlığında ilk icraatlar bence çok olumlu ve umut verici hadi hayırlısı..

Nedenmi yanalım ? çünkü bu takımdan birşey olmaz :)

Bu takım rahatlıkla ilk 5'e oynayabilecek kapasitede, sadece özgüven eksikliği var. Yapılacak takviye ve eldeki iyi oyuncularla birlikte çok rahat şampiyonluğa oynarız diye düşünüyorum.

Nedenmi yanalım ? çünkü bu takımdan birşey olmaz :)

Pardon yahu, senin mesajı yanlış anladım. Takımı adam etmekten kastının tersini anladım daha doğrusu... :) Bence de ciddi bir revizyon yapması gerekir, yani bu takımı adam etmesi gerekir. :)

Arkadaşlar yeni girebildim.

Kesin olarak anlaşma sağlanmış mı kaynak falan ne anlatır mısınız neler oldu heyecanlandım :asd:

Bu takım rahatlıkla ilk 5'e oynayabilecek kapasitede, sadece özgüven eksikliği var. Yapılacak takviye ve eldeki iyi oyuncularla birlikte çok rahat şampiyonluğa oynarız diye düşünüyorum.

Erhan yapma ne olur hoca olarak kim gelirse gelsin takımın kapasitesi belli en fazla 7-8 futbolcu dışında değişim şart.Tabiki bu benim görüşüm

Sabri'yi eleştirenlere lafım şu : Defansta 4 tane sabri gibi adam olsa ligin en az gol yiyen takımlarından oluruz.Siz hala adamın orta açmasına kafayı takmışınız.Tamam orta açmak çok önemli ama, herşey orta açmakla bitmiyor, devamlılık vs bu gibi şeyler de önemli bence.

Arkadaşlar yeni girebildim.

Kesin olarak anlaşma sağlanmış mı kaynak falan ne anlatır mısınız neler oldu heyecanlandım :asd:

Şansal Büyüka da doğruladı.. Kızı Merve Terimde doğruladı.. Teknik direktörümüz Fatih TERİM.. Grande TERIM.. Imparatore!!!

Şu takımda acaba Fatih Terim döneminde kimler kalabilir çok merak ediyorum.

Hiç değilse elimizde adam gibi 3-4 tane forvet bulundurmamız gerekecek artık :)

Rijkaard fazla rahat Hagi fazla psikopattı.

İkiside ucunu kaçırdı böyle oldu.

Zaten bi burdaki arkadaşlar anlıo futboldan,

Servet kalırmışmış;

böyle olnuycakta Terim sırf yerli diye tutcak dimi takımda ?

Hiç anlamıo çünkü toptan?

Srvet ya çatur çutur oynar, yada defolur gider.

Basit.

özgüven vardi zamaninda.

bkz: Twitter

ama sonuc noldu ? Ozguven degil de bence kapasite eksikligi var. defansta top cikaramayan servet onlerinde orta saha da koyun güden 0 eklem mustafa sarp yaninda freni olmayan bariş ozbek onlerinde/yanlarinda sprinter diye alip ligin en yavas oyuncularina 5m arkadan yakalanan stancu, gol atmayi unutan baros ve bunlarin arasnda en iyi gibi gözüken ayhan. soylesene arkadas ozguven olsa bile bu takimdan nolur ? ilk 5e girmiş girmemiş, sampiyon olmadiktan sonra gerisi yalan ki bu takim sampiyonluga oynayamaz . niye mi ? Takim da beyin görevini gorcek bi adam yok. Culio cirpiniyor ediyor ama adam ne nokta pas atabiliyor ne de yaratici. ikisi de degil.Buyuk oynamak icin yaraticiligi cok yüksek bi oyuncu lazim once, bu onune pas atamayan insanlardan ziyade.

mehmet_helvaci Prof.Mehmet Helvacı

Otto Rehhagel ve oyuncuları yeni yönetimden Sn. Refik Arkan a ilettim. İlgilenmediklerini beyan etti.

Erhan yapma ne olur hoca olarak kim gelirse gelsin takımın kapasitesi belli en fazla 7-8 futbolcu dışında değişim şart.Tabiki bu benim görüşüm

Abi, bu kadar kötü sonuç ve gidişata baktığımız zaman böyle düşünmekde gayet haklısın. Ama şöyle bir şey var ki, kadroda yapacağımız nokta transferler çok önemli acilen bir santrafor, bir kaleci, bir stoper ve orta alanda topu ayağında tutabilecek iyi oyuncular alabilirsek çok zorlanmayız. Bizim en büyük eksiğimiz özgüvendir. Fatih Terim'in Arda, Sabri, Kazım, Emre Çolak ve buna benzer oyunculara o özgüven'i nasıl aşıladığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

@mrmrscetin

Bir gunde KRAL olmadik bir gunde tahttan inmeyiz imparator FATIH TERIM olene kadar hep seninleyiz....

mrmrscetin merve&ahmet

Bir gunde KRAL olmadik bir gunde tahttan inmeyiz imparator FATIH TERIM olene kadar hep seninleyiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt