# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

@mrmrscetin : Bir gunde KRAL olmadik bir gunde tahttan inmeyiz imparator FATIH TERIM olene kadar hep seninleyiz....

Twitter

moda girmiş terimin kızı da :)

prekazi istanbulda jovanovic ile ntvspor canli :D

mehmet_helvaci Prof.Mehmet Helvacı

Otto Rehhagel ve oyuncuları yeni yönetimden Sn. Refik Arkan a ilettim. İlgilenmediklerini beyan etti.

Demek ki Helvacı başkan olsa büyük bir facia yaşayacakmışız.

mrmrscetin merve&ahmet

Bir gunde KRAL olmadik bir gunde tahttan inmeyiz imparator FATIH TERIM olene kadar hep seninleyiz....

2 dakika önce

Abi, bu kadar kötü sonuç ve gidişata baktığımız zaman böyle düşünmekde gayet haklısın. Ama şöyle bir şey var ki, kadroda yapacağımız nokta transferler çok önemli acilen bir santrafor, bir kaleci, bir stoper ve orta alanda topu ayağında tutabilecek iyi oyuncular alabilirsek çok zorlanmayız. Bizim en büyük eksiğimiz özgüvendir. Fatih Terim'in Arda, Sabri, Kazım, Emre Çolak ve buna benzer oyunculara o özgüven'i nasıl aşıladığını hepimiz çok iyi biliyoruz.

Kardeşim zaten aynı şeyi söylüyoruz ,saydığın mevkilere adam alırsak otomatikman Sarp,Barış,Servet,Zapata,Ayhan gibi futbolcular olmayacak.Bence kalması gerekenler ; Arda,Kazım,Yekta,Sabri,Çağlar,E.çolak,Baros

Helvaci manolevi getirmek istemis, allah bizi korumus :D

Bu adamla her hafta dalga geciyorlar

[video=youtube;rUF9HNpcrzE]https://www.youtube.com/watch?v=rUF9HNpcrzE[/video]

Rehagelle her maç berabere tamamlardık

Kardeşim zaten aynı şeyi söylüyoruz ,saydığın mevkilere adam alırsak otomatikman Sarp,Barış,Servet,Zapata,Ayhan gibi futbolcular olmayacak.Bence kalması gerekenler ; Arda,Kazım,Yekta,Sabri,Çağlar,E.çolak,Baros

Stancu, Culio, Insua da iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Konuyla alakasız belki ama, ben en çok Nonda'ya yanıyorum. Gönderdiğimiz zaman fırsatçı oyuncunun ne kadar değerli olduğunu anladım.

merve terim cok ilginc bir twitt atmis hakikaten nereye ceksen gider:) gelmediyse guzel bir cumle geldiysede guzel bir cumle

Helvacının futbol aklı Rehagelmiş, futbol ayaklarını düşünmek bile istemiyorum :)

Hayırlı olsun. Sarp falan kalacak diye korkuyorum ama.

Stancu, Culio, Insua da iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Konuyla alakasız belki ama, ben en çok Nonda'ya yanıyorum. Gönderdiğimiz zaman fırsatçı oyuncunun ne kadar değerli olduğunu anladım.

Nondayı hiç hatırlatma büyük hata yaptık bu sezon bile onu aradık.Dediğin 3 futbolcu rotasyon için kalabilir katılıyorum.

Abi yapmayın Nonda gittiğinde ayakta duracak hali yoktu ne fırsatçılığı...

cok kotu rehhagel gercekten

adam olsa yunanistani kume dusururdu

Frye elindeki kadroya gore oynatmiyor diye sallayip

yuannistan gibi yeteneksizler ordusuna kupa aldiran adama laf etmek cok kral hareket:)

cok kotu rehhagel gercekten

adam olsa yunanistani kume dusururdu

Frye elindeki kadroya gore oynatmiyor diye sallayip

yuannistan gibi yeteneksizler ordusuna kupa aldiran adama laf etmek cok kral hareket:)

İyi madem gelsin M.Sarplı gibi yeteneksizler ordusuna defansla kupa kazandırsın.

Millet oyun tarzına laf ediyor adamın.Elinde kaliteli kadro olsa ofans mı oynayacak sence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt