# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

[video=youtube;xUA7E4hbcRU]https://www.youtube.com/watch?v=xUA7E4hbcRU[/video]

İmparator'a kayıtsız şartsız destek!

Geçtiğimiz senelerde artık futbolcuların kaprisinden, koskoca Galatasaray'ı parmaklarında oynatmalarından o kadar bıktım ki, bence en doğru tercih Fatih Terim olmuştur, belki kötü oynarız, belki bizi tatmin etmez, belki de çok iyi günler bizi bekler, futbolda herşey olur, ama tek bir şeyin olmayacağından eminim ve bu bana yeter,

artık Galatasaray futbolcuların kucağında olmayacaktır, bu büyük camia herşeyin üzerinde olacaktır.

gel hocam arık gel sevindir bizleri..

Cevap: İmparator'a kayıtsız şartsız destek!

bkz: futbolcuya dayalı sistem. bkz: florya

İmparator akarrrrr...

Hoşgeldin Allah utandırmasın.

Lig TV'de simdide FB'ye gectiler, ben kapatiyorum kanali. :o Bizim haberi en son verecekler.

Terim, ayhan, mustafa, balta felan herkezi seneye oynatir bence. Onun egoso Haginin iki kati, daha iyi oynatirim der tutar bizimkileri.

Terim gelirse ki geleceğe benziyor, yerli piyasasında birçok oyuncuyu ikna edebilir. Bu yüzden çok büyük getirisi olur takıma.

Terim, ayhan, mustafa, balta felan herkezi seneye oynatir bence. Onun egoso Haginin iki kati, daha iyi oynatirim der tutar bizimkileri.

sanmıyorum son şansını böyle heba etmez egosu olabilir ama aptal değildir =)

Baskanimizin programmda söylediklerine demekki ben inanamak gerek.

Drogba hayirli olsun diyecegiz insallah en kisa zamanda.

Kanımca sözleşmesine basın toplantılarında İngilizce konuşmama şartı eklesinler.

Yerli oyuncu transferinde müthiş avantajımız olur

Düşünce güzel lâkin üçüncü seferi olmasından ötürü uygulamaya geçirilmesi oldukça zor bir düşünce. Kendi adıma madem geldi tam destek.

ne alaka ya.Sarpı Barışı nie oynatsın o kadar şey değil Terim.Zaten onlar gidici büyük ihtimal

Hamiti alıcağımız tuttu ya. gelir mourinhosu madridi bulur bizide.

Mourinho'dan daha egolu Hoca mı var?Ayrıca adam niye kendi kuyusunu kazsın.Ayhan'ı,Barış'ı en iyi dönemlerinde bile Milli takıma çağırmadı.Mustafa Sarp'ı en iyi döneminde çağırmıştı Milli takıma.Onuda en fazla 1-2 maç oynattı.Hemen karamsarlığa kapılmanın alemi yok.

Marcio,Vedat,Capone bunları kim buldu?F.Terim'e güvenim sonsuz.Hiç değilse kazandırdıklarıyla kredisi sonsuz.

Mümkünse böyle topicler açmayın. Bu ayakları da geçin. Rijkaard'a Hagi'ye de böyle diyordunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt