Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca dün çok hatalıydı ama 99 kez hakemi eleştirip 100. defada hocayı veya x kişiyi eleştirmeliyiz.Yahu adamlar en ufak şüphede aleyhimize kararlar veriyorlar.
Maçtan sonra ne konuştular bilmiyorum ama bu düzenin bozulması için havuzdan çıkmanın bir yolunu bulmalıyız.Ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar.
Diğer aciliyet de en yakın sürede kulübü taraftara açıp her yönetimin didik didik incelenmesi.

Alın size muthiş bir haber:

Kadro dışı olan Tarık Camdal FT nin kararı ile affedilmiş ve bugunku antremanlarda takımla çalışmış..

Bravo FT, bravo..

Eksiğimiz Tarık idi.. Kurtarıcımız klas oyuncu Tarık.. Hey yarabbim yaaa.. Delirmemek elde değil..:(((

Salih Yaba ve Caglar Akarca ya ortak yanıtımdır..

Biz Turkiye Liginde oynuyoruz ve kadromuz bu Ligin ustunde bir kadro.. Iddiamda ısrar ediyorum. Kadro kalitesi olarak kaliteli, maliyet olarak pahalı..

Galatasarayda Gomis ve Fegouli maliyetine Kasımpasa kulubu satın alınır...

Bu derece trajikomik bir durum var yani..

Bu takım Sivas'a , Kasımpasa'ya yenilsin diye kurulmadı.. Açın bakın transfer doneminde yazılanlara.. Gomis, Maicon, Mariano, Belhanda, Fegouli, Fernando geldiğinde herkes bu takımın açık ara, namaglup sampiyon olacagını yazıyordu..

Durum ortada maalesef..

Maliyet olarak bakarsak ligin açık ara üstünde olması için 200-300 milyonluk bir kadro olması lazım. Ama öyle değil. Ayrıca performans olarak bakılırsa ödenen maaşların verimli kişilere bağlanmamış olduğu açıkça görülüyor. Kağıt üzerindeki ile gerçekler birbirinden çok farklı.

Ben bilerek çift forvet oynadık sanmıştım.
Zorunluluktanmış. Ama Linnes niye 90 dk kaldı hala onu anlamadım.
Gene de çok şanssız hocamız. Serdar sakatlanıyor Denayer yok.
İlk yarıdaki en iyi 3 oyuncumuzdan biri gitti, diğeri sakat.
Muslere gittikçe formsuzlaşıyor, Carisco da sakatlandı.
Yani o kadar çok şey var ki onlarca 2 ucu boklu değnek resmen
Yani şampiyonluk bu vaziyette çok zor gerçekten

Koray sağlamsa Eren yerine Koray'ı oyuna almak daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum. Topu ileriye taşıyamadıktan sonra çift forvet oynamanın bir anlamı yok. Kanatları kullanmaya çalıştık ama oradan gelen paslar çok isabetsizdi. Ortadan da delemeyince bu sonuç kaçınılmaz oldu.

Ya Terim'e sallamalar başlamış yine. Medya bile bu kadar sallamıyor. Hoca evet bencede çok formsuz. Sivas maçı, dünkü maç hatta benim için Kayseri maçında bile yaptığı değişikliler yanlıştı. Şimdi detaylara girmeyecem. Ama başlamışlar yine yok taktik bilmiyor, yok modern futbolda yeri yok hatta Tudor'dan sonra ne değişmiş. Beyler Tudor ile puan açısından bir fark yok hatta gerisinde, ama futbol açısından hatta bu kadar eksik ile fark yok diyorsanız ben art niyet ararım. Sivas maçı istisna bariz bir şekilde oyunu geride kabullenmeyen bir Galatasaray ve oynunun mesafesi kısalmış bir Galatasaray. Ha yeterli mi, ben Terimden daha fazlasını bekliyorum açıkçası. Ama biraz sizde destek olup kenetlenseniz zararını görmezsiniz bence. En azından bu zor günlerde.

Güveniyoruz sana Hocam <3

Anti-Terimciler yol alsın... Imparator var karşınızda !

fatih-terim-ayrilacak-mi-h1516526524-8caaa8.jpg

Son düzenleme:
6 Türkiye şampiyonu
2 Ziraat Türkiye Kupası
2 Kupa Şampiyonu
1 Uefa Kupası

Galatasaray'a toplamda 11 kupa kazandırmış, yıllarca milli takımda görev almış bir adam için taktik bilgisi yok deyip sadece gaz gaz gaz la çalışıyor diyen kişiler. Hiç kusura bakmasın ama cahil, ahmak ve kuş beyinlidir.

Sana bu kadar başarı sağlamış bir adam var takımında, gurur duyacağına geri zekalı Pirlo'nun üç kuruş daha kazanayım kafasıyla yazdığı kitaptan alıntı yapıp burada hocanı küçümseyince hocaya saygı duyanlara ders verdiğinizi mi sanıyorsunuz?

Eleştirenleri anlarım, karakterini eleştirenleri de anlarım ama taktik yok, gazla oynatıyor demek saçmalıktan başka bir şey değildir.

Hocam önümüzdeki 4 maçta 10 puanı alacaktır Aykutun takımına yenilmez üstad.

6 Türkiye şampiyonu
2 Ziraat Türkiye Kupası
2 Kupa Şampiyonu
1 Uefa Kupası

Galatasaray'a toplamda 11 kupa kazandırmış, yıllarca milli takımda görev almış bir adam için taktik bilgisi yok deyip sadece gaz gaz gaz la çalışıyor diyen kişiler. Hiç kusura bakmasın ama cahil, ahmak ve kuş beyinlidir.

Sana bu kadar başarı sağlamış bir adam var takımında, gurur duyacağına geri zekalı Pirlo'nun üç kuruş daha kazanayım kafasıyla yazdığı kitaptan alıntı yapıp burada hocanı küçümseyince hocaya saygı duyanlara ders verdiğinizi mi sanıyorsunuz?

Eleştirenleri anlarım, karakterini eleştirenleri de anlarım ama taktik yok, gazla oynatıyor demek saçmalıktan başka bir şey değildir.

2 TSYD

3 Cumhurbaşkanlığı kupası ile beraber,toplam 16 kupa getirdi müzemize toplam.Her ne kadar bu kupalar artık oynanmasa bile zamanında değerliydiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt