Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sergen , onur bazi noktalarda hakli . Tudor u kimse savunmuyor

Kast edilen sey , kagit uzerinde ve sahada oyun olarak puan olarak cok bir farki olmayan terime yapilan asiri muamele temelsiz diyor

Ayni puan kayiplarini terim de yapiyor , terimle tudor zamani olmayip da su an olan muthis bir futbol kalitesi degisimi de yok

Terime gitsin etsin desin seyirci gibi bir beklenti tabi ki olmamali , ama bu tabloda da asiri bir terim de terim demenin geregi yok deniyor

Ya sergen , onur bazi noktalarda hakli . Tudor u kimse savunmuyor

Kast edilen sey , kagit uzerinde ve sahada oyun olarak puan olarak cok bir farki olmayan terime yapilan asiri muamele temelsiz diyor

Ayni puan kayiplarini terim de yapiyor , terimle tudor zamani olmayip da su an olan muthis bir futbol kalitesi degisimi de yok

Terime gitsin etsin desin seyirci gibi bir beklenti tabi ki olmamali , ama bu tabloda da asiri bir terim de terim demenin geregi yok deniyor
ben de diyorumki tudor fernando ve ndiaye yokken takımı yönetemezdi.donk ve sinanı kazanmayı bırak,saçmasapan işler denerdi.fatih terim gibi oyuncuya güvenmezdi.ama artık tudor yok.sürekli kıyaslama yaparak da hocaya haksızlık ediyoruz.bitti geçmişte kaldı.östersundsa elendiğimiz an tudor gitmeliydi.

aldıgı futbolcular da tudorun karı gılıklı ve laubali.terimin gelip bunlarla hala bişeyler yapması büyük basarı.tudoru ilkyarı olmasa 2.yarı göndertirirdi futbolcular.

Tudor kismina katiliyorum yazdiklarinin ama terim surekli torpilli

Gerci bakalim basaksehir ve bjk ye yenilip sezonu 4 uncu kapatirsak hem forum hem de o hava alanina gidenler ayni mi davranacak ayni mi konusacak

Samimiyet testi o zaman yapilacak

tüm maçlarda sag kanatta falan oynatmadı.asla.böyle olsa sürekli sövmezdik yerinde oynat diye.sağ kanat gibi basladı ama cogu macta forvete gömüldü feghouli.3-4 maç bulurum bu konuda.net hatırlıyorum.donk ve sinana gelince fernando ve ndiaye varken ilk 11e alacak diye bişey yok,ama futbolcuyu da silmemeli tudor kadro darken.

tudor futbolcularla iletişimi 0,büyük maclarda takımla dalga gecen,sucu sürekli futbolculara atan biriydi.varsayalım feghouli konusunda haklısın,şimdi yine de bakacam macların hepsine...

ama şu an tudor olsaydı ne donktan ne de sinandan verim alamazdık.şampiyonluktan da kopmus olurduk.

Tamam varsayalım maç içinde değiştirdi ben de diyorum ki; Terim 3 maça 10 numara başlatmış kendisini. O zaman Terim'de hatalı???

Elimizde sadece lig varken 18-19 oyuncu birden kullanmak saçmalık olur. Maksimum 14-15 isim kullanılmalı. Avrupa olsa rotasyon lazım ama haftada 1 oynayan takımın hele orta sahasını asla bozamazsın. Donk'u o dönem oynatsa kim bilir neler denirdi..

Eğer gerçekten iletişimi 0 olsaydı evimizde o kadar yoğun protestolar varken Akhisar maçını çeviremezdik.

Beşiktaş maçında herkesin istediği taktiği ve kadroyu çıkardı yine 3-0 kaybettik. Şampiyonluktan kopar mıydık? orası varsayım. Belki de daha fazla puan toplardık, bilemezsin ki..

İçeride zaten kazanıyorduk,deplasmanda 6 maçta 7 puan alabildik, 3 tanesi Karabük. Kayseri maçında da 2.yarı resmen abondene olduk ama şans eseri 2.yi yemedik. Yani kopardık demek biraz anti-realist yaklaşım.

Tudordan çok daha ekstra bişey yapmadı lakin havası yeter Tudorla bi şekilde şampiyon olamazdık zaten,olamayacaksakta Terimle olamayalım

Ne anlatıyorsunuz yahu.

Tudor denen malın Allah belasını versin.

Tamam varsayalım maç içinde değiştirdi ben de diyorum ki; Terim 3 maça 10 numara başlatmış kendisini. O zaman Terim'de hatalı???

Elimizde sadece lig varken 18-19 oyuncu birden kullanmak saçmalık olur. Maksimum 14-15 isim kullanılmalı. Avrupa olsa rotasyon lazım ama haftada 1 oynayan takımın hele orta sahasını asla bozamazsın. Donk'u o dönem oynatsa kim bilir neler denirdi..

Eğer gerçekten iletişimi 0 olsaydı evimizde o kadar yoğun protestolar varken Akhisar maçını çeviremezdik.

Beşiktaş maçında herkesin istediği taktiği ve kadroyu çıkardı yine 3-0 kaybettik. Şampiyonluktan kopar mıydık? orası varsayım. Belki de daha fazla puan toplardık, bilemezsin ki..

İçeride zaten kazanıyorduk,deplasmanda 6 maçta 7 puan alabildik, 3 tanesi Karabük. Kayseri maçında da 2.yarı resmen abondene olduk ama şans eseri 2.yi yemedik. Yani kopardık demek biraz anti-realist yaklaşım.
tudor şansızlıklar yasadı.ama dili uzun ve taraftarı karsısına alan söylemlerde bulundu.fatih hoca feghouliyi 10 numara gibi ve forvete yakın oynattıgında mesela feghouli kayseri macında çizgide asist yaptı.takılı kalmadı 10 numarada.osmanlı macında gol attı.sivas macında oyundan cıkana kadar en iyilerden biriydi.yani....

akhisar macını futbolcular aldı.

bütün bunların dısında tudor Galatasaray için böyle bi zamanda dogru isim değildi,olması gereken oldu ve gitti.yoksa şampiyonluktan erkenden kopacaktık.diyeceklerim bu kadar.ben tudora yeterince destek oldum zamanında,şizofren olmasına ragmen.o adam hastalıklı bi kişilik.

bu tudorcu yine mi çıktı piyasaya. şuanki deplasman fobisi o malın eseri ve o malı savunanın da ondan farkı yoktur nazarımda

İyi günde sadece değil kötü günde de sonuna kadar Galatasaray!

İyi günde değil kötü günde de sonuna kadar imparator!

Ne tudor'u yaw, derbilerde ezilen takimi izlemeyi ozlediniz galiba.

hocam belhanda kekosunu 90 dk sahada tut,herseye ragmen.eren ve yasin hırbosuna guven olmuyo işte....fernandoyu donkla beraber oynat.bu yolları cok gectin.karamsarlıga kapılma.olacak olacak.

Hocaya güveniyorum hatasıyla doğrusuyla kuramadığı takımı için suçlamak yersiz onlarda bizim beyin fırtınası yapıyor dakikalar içind e önemli olan ders almak

Alemin Tek Kralı

Selçuk ve hazır olmayan fernando yakacak bizi

Alemin Tek Kralı

reis fernando ile ne alip veremedigin var yaw
Ben fernandoya suç bulmuyorum artık adamın kapasite bu sayın bana şu atağı kesti surda takımı çok güzel atağa kaldırdı diye
Golü izle nasıl koşuyor adamın peşinde zavallıca iki oyuncu düşün 40 metre top süren adama yapışamıyor 1 puan bile iyiydi dünkü rezil futbola

Siz portodaki fernando yada pellegrinin Fernandosu sanıyorsunuz hala

Alemin Tek Kralı

Tudor savunanlara hakaret edenlerin genel anlamda hakaret dışında kelime öğrenemediklerini düşünüyorum. Fikir üretemeyince hakaret. Çok da sallanacak tipler değiller.

Fatih Terim in çok fazla sucu olmadıgı ni düşünüyorum. Ama serbest bıraksalar yine de çok aptalca transferler yapacağına inancım tüm. Yani su an mali durum bu kadar kötü iken, nokta atış transferler yapmak zorunda iken, bana göre yine parayı o kadar çöplere dökecek ki, ki simdi den bile baslanmis Selçuk ile kontrat uzatılması, dandik türk oyunculara yönelmesi filan.

Zaten bide deplasman olarak bi yöntem bulamadı, taktiksel olarak zaten çok üst düzey bi Hoca hic olamadı maalesef.

d68b1268c4384910ab22260885d0a9d4.jpeg

Hocam halen sinirli, üzgün.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt