Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katiliyorum. Eski terimi sevmezdim, ama baya sakinlesmis terim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu seferki geliş artık son gelişi çünkü. Artık bıraktı gitti, kovuldu gitti,vs. sonrasında geri gelmek bence pek mümkün değil. Zaman akıp gidiyor, durmuyor.

Enerjisi yettikçe burada olmak isteyecektir. Çünkü bundan daha güzel daha hayatı anlamlı kıldıran bir şey yok ve bana göre bu yüzden de buradaki her dakikasını saniyesini daha fazla anlamlandırmak için elinden geleni yapacaktır önümüzdeki 5-10 senede.

Yeni bir ayrılık gözüküyor bize en az metin, bülent, hagi kadar canimizi yakacak.
5. Yıldızdan önce veya sonra...Bir gün hoca da yaşlanacak...
Ve elveda diyecek galatasaray'a, sami yen'e kupalara ve başarılara...

Son kez elini kalbine götürecek, ellerini açıp muhteşem taraftara sallayacak ve alkışlayacak...

Ve gidecek...

Hasan ümit hazirlanin vakit varken, O'nun yerine siz gireceksiniz...

Taraftar da hazırlansin simdiden, O'nun gibisini bir daha göremeyeceksiniz...
images%20(7).webp

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni bir ayrılık gözüküyor bize en az metin, bülent, hagi kadar canimizi yakacak.
5. Yıldızdan önce veya sonra...Bir gün hoca da yaşlanacak...
Ve elveda diyecek galatasaray'a, sami yen'e kupalara ve başarılara...

Son kez elini kalbine götürecek, ellerini açıp muhteşem taraftara sallayacak ve alkışlayacak...

Ve gidecek...

Hasan ümit hazirlanin vakit varken, O'nun yerine siz gireceksiniz...

Taraftar da hazırlansin simdiden, O'nun gibisini bir daha göremeyeceksiniz...Ekli dosyayı görüntüle 21416

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hasan Ümit falan olmaz kardeşim maalesef. Onların biraz kendi takımlarını yönetip tecrübe ediniyor olmaları gerekirdi. Maalesef hoca yoksa onlar da yok. İnşallah yanılırım tabii ki.

Terimin yerini doldurabilecek kimse yok maalesef.

Hatalar olsa da taraftarın sahaya yansımasıdır o, yenilince bizim gibi üzülen adamdır.

Nasıl yeni hagi gelmediyse yeni Terim de gelmeyecek.

Hatalar olsa da taraftarın sahaya yansımasıdır o, yenilince bizim gibi üzülen adamdır.

Bu yaz Ostersunds faciasi sonrasi Terim'in Bodrum'daki evinde yapilan Terim - Hagi bulusmasini, Hagi'nin bu sezonun ortasinda Romanya Futbol Federasyonu hakkinda yakinip sene sonunda birakacagini aciklamasini nasil okuyorsun?

Hocam net olarak surdurulebilir Galatasaray adina altyapida bastan sona yapilanmaya gidecek, bu yapilanmanin basina da Hagi'yi gecirecek. Bir yandan da veliaht olarak yetistirecek.

En azindan benim umudum o yonde.

Bu yaz Ostersunds faciasi sonrasi Terim'in Bodrum'daki evinde yapilan Terim - Hagi bulusmasini, Hagi'nin bu sezonun ortasinda Romanya Futbol Federasyonu hakkinda yakinip sene sonunda birakacagini aciklamasini nasil okuyorsun?

Hocam net olarak surdurulebilir Galatasaray adina altyapida bastan sona yapilanmaya gidecek, bu yapilanmanin basina da Hagi'yi gecirecek. Bir yandan da veliaht olarak yetistirecek.

İnşallah öyle olur ki Hagi çok üstüne katı son yıllarda hocalık anlamında.
Bir köy takımını alıp amatör den birinci lige çıkarıp şampiyon yapmak kolay bir iş değil. Ve bunu alt yapıdan oyuncuları ile yaptı çoğunlukla.

Fatih hocam şöyle 4-5 sene daha takımın başında kalıp bide yeni tesislerin yapılanmasında imzası olsun. Alt yapıyı otomatiğe bağlasın düşündüğü şekilde. Sonra başkanlığa soyunup 2-3 dönem takipte kalıp misali Hagi ye hocalık kumandasını verdik mi bir çözüm olur uzun vadeli şekilde.

Bence zor.

Hagi kenardayken de o hırsı hissediyordum ama siniri ile zekası arasındaki ayrımı gerçekleştiremiyor.

Şapkadan tavşan çıkarsa çıkar, çıkmazsa yabancıya yönelmek lazım.

Benimde düşüncem bu yönde

Geldiğinde 2. dönemindeki gibi başarısız olacağını düşünüyordum milli takım olaylarından sonra soğumuştum da hocadan açıkçası. Özellikle deplasmandaki bazı maçlarda kritik hata da yaptı ama "Terim Effect"i büyük maçlarda gördük. Kendi kurmadığı ve bu kadar yetersizliklerle dolu bir kadroyu böyle oynatıp sonuç almak büyük iş. Donk gibi unutulan adamlardan iyi performans almasına girmiyorum bile. Şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama Fatih Terim yaşadığı sürece bu takımı yönetmesi gereken kişidir..

Bir de hocam artık gol lazımken Eren'i alıp çift forvete dönme hatasını yapmasan :confused:

Geldiğinde 2. dönemindeki gibi başarısız olacağını düşünüyordum milli takım olaylarından sonra soğumuştum da hocadan açıkçası. Özellikle deplasmandaki bazı maçlarda kritik hata da yaptı ama "Terim Effect"i büyük maçlarda gördük. Kendi kurmadığı ve bu kadar yetersizliklerle dolu bir kadroyu böyle oynatıp sonuç almak büyük iş. Donk gibi unutulan adamlardan iyi performans almasına girmiyorum bile. Şampiyon olur muyuz bilmiyorum ama Fatih Terim yaşadığı sürece bu takımı yönetmesi gereken kişidir..

Bir de hocam çok seviyoruz ama artık gol lazımken Eren'i alıp çift forvete dönme hatasını yapmasan :confused:

Överken bile eleştiriceksiniz dimi illa :D

Ya o hamle valla beni benden alıyor :asd:
Niye bu kadar ısrar ediyor hoca onu da anlamadım zarar veriyor işte 1 değil 2 değil yav..

Nedeni belli yedeğe bakıyor eli yüzü düzgün sinan var sokuyor sonra yine bakıyor kaleci , savunmacıları çıkarıyor geriye kala kala yasin ve eren kaldı önce ereni sonra yasini yada önce yasini sonra ereni sokuyor hamle yapacak yoksa dayanamaz almazsa daha iyi ama işte hamlemi yapayım diyor.

Hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin. 96'dan beri bizlere çoğunlukla mutluluk yaşattın. İyi olan her şeyde senin imzan var. Çocukluk kahramanım ve de benim için en büyük Galatasaray efsanesisin. Hoca olarak sen, oyuncu olarak Hagi. :)

1993 yılından itibaren Türk futbolu ve Galatasarayımıza damgasını vurmuş yaşayan efsanemiz.

1 Şub 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt