Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine başkası olsa en iyi ihtimal 3. bitirmiştik. Gerçekten inanılmazı başardı.

Şu kadro ile şampiyon olmak büyük başarı,teşekkürler imparator.

attıgı tweet 90 bin rt almış yine

aday olsa baskanlıgı zorlar.

Buyuk vizyoner unal basganin konusu neden kilitli

Trtye cikacak misin buyuk basganim diye soracaktim

Takım iki maç kötü oynadığında iki maç puan kaybettiğinde yine millet burda gitmesini isteyecek lütfen bunu yapmayın kalabildiği kadar kalsın şu takımın başında

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Demirkol "Tamam, Terim oyunculara dokunmayı biliyor. Onlara etki ediyor. Peki aynı anda hem Japon’a hem Yeşil Burun Adalı’ya, hem Brezilyalı hem Faslı’ya bunu bu kadar hızlı nasıl yapıyor?"

Imparator farki

Evet, perde arkasında kaldığını düşündüğü bazı gerçekleri ifşa etmek niyetinde olabilir ama,
şu günler için gerekliliği de tartışılır...
Dostlar böyle günlerde; '' Kazanç başarıda, işine konsantre olmaya devam et; gereksiz yere yeni cepheler açıp aklı dağıtarak yavaşlamanın zamanı değil '' tavsiyesi verir...

Geçmişe dair ailesi dışında hiç kimseye hiçbirşey ispatlamak zorunda değil.. Çünkü;

Aynası işidir kişinin,, Gerisi teferruat ve dedim ki/dediki lerden oluşan dedikodu muhabbetleri .......

Ddo6pvoVMAEE1Zz.jpg

Gerçek bir IMPARA7OR! Çok seviyoruz hocam seni.

Fatih Terim 'in konuşmalarına attığı Twit 'e bakarsak bu sefer gerçekten Şampiyonlar liginde başarı istiyor hoca. Bunu sağlayacak kadroyu kurmak içinde transfer akışımızın fazlaca olacağını düşünüyorum

İşe yaramayan Eray-Lato-Hakan gibi topçuları maaşları çok yüksek olan Tolga-Eren gibi topçuları kesin olarak gönderecektir + olarak da Rodrigues-Belhanda-Feghouli-Maicon gibi adamlara teklifler gelirse hiçbirisinin kalması için zorlayacağını düşünmüyorum aklındaki kadroyu kendi istediği oyuncuları aldırmak için bunu yapacaktır hoca ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt