Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmayı beceremeyen bir hoca nasıl 2 kere şampiyonluk serisi yaptı madem yav?

Yine fatih terim düşmanları görüyorum. Alınan mağlubiyetlerden sonra transfer gündeminde de ortaya çıkmışlar. Lig başladığında 11i görünce tekrardan susarlar

Hocam istediğini yapa bilir.
İsters Sabriyi geri getirsin. Tık sesimi çıkartmam. 8 buçuk senede 7 şampiyonluk...yediiiii ulen. UEFA kupası da vardı doğru unutmadan....

Bu başarı oranı burada eleştiri yapanlar FM oyununda bile yakalayamaz hile yapmadan.

adamlar resmen tahrik etmek için girmiş yazmışlar ama mod lar her zamanki gibi arkalarında. şampiyon takımın hocası ve camianın efsanesiyle bu şekilde konuşmalara her zaman izin vardır onlar için. çünkü çoğu aynı kafadalar.

Ft dusmanlariyla ugrasacagiz

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca transferi bilmiyor taktik yok biraz kendini geliştirebilirse bu konularda başarılı olacaktır. 90 lardan sonra doğan taraftarda haklı gördükce daha iyisini istiyor son 20-25 senede 12 şampiyonluk görmüş.Yani tinercilerin cenk koray şampiyonluklarını çıkın 100 senede gördüğü o kadar işte:) 60 yaşında şampiyonluk görebilen zımbacı şenol a ne kadar sahip çıkıyor adamlar görüyorsunuz dimi;? ama biz neredeyse bir nesili Galatasaryalı yapan hocamızı hergün yerden yere vuruyoruz neden? anlamıyor bilmiyor yapamıyor evet haklısınız arkadaşlar..

Dgym2YxW4AAjjXK.jpg

seviyoruz,Galatasarayı zor dönemde şampiyon yapmış birine donk için laf edecek değiliz.daha çok yönetim hatasıdır.

Maaşları belirlemek hocanın işi değildir. Yönetim ve başkanın işidir.

Aylardır pusuda bekleyenler için fırsat tho.

Terim'in iste böyle vasatsever yani da var, Yigit Götoglan'lar, Dany Nonkeu'ler, Almaguer'ler say say bitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt