Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak sorulmaz dediğin soru soruldu basın toplatısında eğer o soruyu soran arkadaş işinden edilmezse hangi yüzle yazacaksın buraya ?

Ha zaten amacın o değildi ya neyse

Biraz da gülelim

İsminin önüne okurken bir sıfat koyuyorum da sen anlıyorsundur az çok kafa yapın onlarla tam uyuşuyor işte

Senin ortaya koyduğun bir şey mi var ? Terim milleti işinden ediyor dedin var mı kanıtın ?

Yok anca sallarsın böle bir taraflarından işte

Ayrıca herkes benim gibi düşünmesini istesem veya senin deyiminle forumun gücünü arkama almak istesem zamanında Tudor'u savunmazdım

O yüzden boş yapmayı kes

Üslubunla zaten ortaya koyuyorsun ne görüş ortaya koyabileceğini. Zannediyorsun ki klavye başından kes , sus dedikçe insanları korkuturum, polemikten popülarite kazanırım. Madem boş yaptığımı düşünüyorsun neden mention atıyorsun. Görmeden devam edebilirsin değil mi? Bir süre görmezden geldim de 1-2 deneme yapayım dedim belki anlarsın diye. Şu anlıyorum ki polemik ile var olmayı bir huy edinmişsin. Hakaret, üslupsuzluk da bunun devamı şeyler.

Bunu da meseleyi uzatmak için değil sorduğun için ekliyorum.Terim, Onur Belge, Demirkol, Öziçer ile neler yaşamıştı hatırlayanlar bilir. Hoca'dan korkmuyor diyebilir misin gazeteciler? Feghouli niye yok diye 5 maç niye sorulmaz bir fikrin var mı mesela? Bu arada tam da senin iddia ettiğinin tersi şekilde bazı yukarıdakilerle arası iyi olduğu için bu konularda çok güçlü zaten. Herhangi bir tespit bir adamı otomatikman kötü hoca vs. yapmaz.

Skor iyi güzel.....

Ama takım bukadar mağdur duruma düşmemesi gerekir. Oyunu komple ruslara verdik 1:0 ve 2-0 arasında zamanında.

Karşında vasat üstü formsuz bir Rus takımı var. Skor mükemmel ama yanıltmasın lütfen.

Bölüm bölüm oyunu rabibe kabullendiren takım oyununu yaymak gerekir hedefin ciddiden çok büyük ise.

Üslubunla zaten ortaya koyuyorsun ne görüş ortaya koyabileceğini. Zannediyorsun ki klavye başından kes , sus dedikçe insanları korkuturum, polemikten popülarite kazanırım. Madem boş yaptığımı düşünüyorsun neden mention atıyorsun. Görmeden devam edebilirsin değil mi? Bir süre görmezden geldim de 1-2 deneme yapayım dedim belki anlarsın diye. Şu anlıyorum ki polemik ile var olmayı bir huy edinmişsin. Hakaret, üslupsuzluk da bunun devamı şeyler.

Bunu da meseleyi uzatmak için değil sorduğun için ekliyorum.Terim, Onur Belge, Demirkol, Öziçer ile neler yaşamıştı hatırlayanlar bilir. Hoca'dan korkmuyor diyebilir misin gazeteciler? Feghouli niye yok diye 5 maç niye sorulmaz bir fikrin var mı mesela? Bu arada tam da senin iddia ettiğinin tersi şekilde bazı yukarıdakilerle arası iyi olduğu için bu konularda çok güçlü zaten. Herhangi bir tespit bir adamı otomatikman kötü hoca vs. yapmaz.

Bugün sordular dediğin soruyu bakalım dediğin gibi işinden olacak mı soruyu soran arkadaş ...

Ben hiç inanmıyorum bu takım deplasmanlardan çıkabilsin bu oyun yapısıyla. Hem bu Belhanda sevdası ve Feghouili takıntısı illa ki gündem olacak şimdilik kazandık ama dediğim gibi çok uzak değil bir Trabzon faciamız var devamı da gelecek belli ki bugün sürklase edildik kendi sahamızda uzunca bir süre maalesef.

Bugün sordular dediğin soruyu bakalım dediğin gibi işinden olacak mı soruyu soran arkadaş ...

İş bulmak kolay mı ifadesinin tabiki bir abartma, hocadan korktuklarını ifade eden bir şey olduğunu anlıyorsun herhalde.

Kaldı ki adma çekine çekine sordu zaten soruyu.

Peki sen 5 maçtır sormamalarını neye bağlıyorsun? Akıllarına mı gelmiyor sence?

Senin oynattığın takım ya fark atar ya da fark yer hocam. Bırak şu Belhanda inadını. Tamam bir bildiğin vardır elbet kazanmaya çalışıyorsun onuda sözümüz yok ama o karaktersizin düzelmeyeceği çok belli artık. Bırak alma kadroya. Alıcısı varsa satılsın defolsun gitsin.

İş bulmak kolay mı ifadesinin tabiki bir abartma, hocadan korktuklarını ifade eden bir şey olduğunu anlıyorsun herhalde.

Kaldı ki adma çekine çekine sordu zaten soruyu.

Peki sen 5 maçtır sormamalarını neye bağlıyorsun? Akıllarına mı gelmiyor sence?

Demek şimdi öyle oldu :D

Soru sormadan önce işinden attırır ifadesi kullan,soru geldikten sonra farklı manaya çek yüz yüze olsak sana güzelce bir şekilde yaptığının tanımını koyardım

Demek şimdi öyle oldu :D

Soru sormadan önce işinden attırır ifadesi kullan,soru geldikten sonra farklı manaya çek yüz yüze olsak sana güzelce bir şekilde yaptığının tanımını koyardım

Her ne kadar anlama sorununun internet ile alakalı olabileceği tezini çoktan terketmiş olsam da en az senin kadar isterdim yüz yüze olmayı emin ol. O tanımla ne yapacağımıza karar verirdik. Belki bir ara kısmet olur.

Beni mentionlamadan hayatına devam edersen sevinirim.

Adam geliyor desteksiz sallıyor,iftira atıyor sorun yok.Biz karşı çıkınca herkesin düşüncesine saygılı ol diyor.Yok öyle yağma

Terim sana bugün iki anlamda da kapak yaptı.Hem sorulmaz denilen soru soruldu,hem de net bir skorla galip geldik en yakın rakibimize daha ilk maçtan 2 puan fark attık

Sen ve senin gibileri Trabzon geçen sene de Gençlerbirliği maçından sonra bu başlıkta görmüştük zaten.Sizin niyetiniz belli eleştiri farklı şey,nefret başka bir şey

Eleştirene saygım sonsuz zamanı gelirse ben de eleştiririm.Nasıl Feg konusun da hata yaptığını söylüyorsak saygıyı aşmadan,iftira atmadan yaparım bunu.Herkesin karakteri farklı tabi

Ha bu arada birilerinden hayat dersi alacaksak ; sen Terim'den tanışmamış olmamanıza rağmen güzelce bir aldın bence

Fatih Terim'e her akıllarına gelen soruyu soramıyorlar bu bence de doğru. Mesela yabancı bir hocaya soracakları bir soruyu hocaya hayatta soramazlar ama eskisi kadar agresif değil hoca da zaten. Artık muhtemelen sorarlar diye düşünüyorum daha dingin gibi uzun süredir.

Yeter artık şu Belhanda ısrarın maçı kaybettirecekti neredeyse, güvendiğin dağlara kar yağmış neredeyse kırmızı kar yağacak hala beklenti içerisindesin Hocam, gönder şu gereksizi yahu !

Skor konusunda kapak mı? Okuma bilmiyorsun diyorum iyilik yapıyorum anlamıyorsun. Kimsenin herşeyine kötü ya da iyi demediğimin kanıtı. Tudor'a da böyle yapardım. Başkasına da.

Maç öncesi doğrudan maç ile ilgili yorumlarım.

İlk 11 eleştirileri yoğunlaşmışken maçtan önce:

Donk dışında çok kötü bulmadım ama Mariano ve Feghouli niye oynamıyor aklım almıyor.

Garry Belhanda Ndiaye Fernando Emre

Bu ortasaha kötü değil. Eren ve Donk'un performansı belirler. Emre fiziksel olarak yıkılmaz umarım.

Belhanda eleştirileri üzerine

Emre Akbaba ve Garry'e güveniyorum ben.

Belhanda ile ilgili de daha önce söyledim. Belhanda şu takımda ilk satılması gereken adamlar. Ama Belhandasız daha iyi oynuyoruz diyemeyiz geçen senden bu yana. Hatta Belhandalı maçlrda az da olsa daha iyiydik diye düşünüyorum. Ama bu seviyede kaptırdığı abuk sabuk toplar ve kırmızı kart tehlikesi de korkutmuyor değil.

22 nerden çıktı yine UEFA? 21.45 osla şu ana kadar yazmıştık bile.

Bırak ya senin gerçek yüzünü Trabzon maçından sonra gördük

Burada Terim'e ego mego diye ağlayan başkasıydı sanki

Hadi hocaya saygın yok yaptıklarına olsun bari yazık diyorum sadece sana

Hoca son gidişinden beri çok olgunlaşmış. Bunu gören benim gibi taraftarların da küskünlüğünü aldı diye düşünüyorum. Maç sonu toplantıyı da dinledim ve artık hocanın ilk 11 ini de eleştirmenin doğru olmayacağını düşünüyorum. Başka bir teknik direktörün 2.yarıda oynadığımız oyunun yarısını oynatamayacağına eminim. Eldeki kötü oyuncuların performansı yükseldi, ilk 11 oynayanların performansının yükseleceği zaten belliydi. Onun dışında hocayı eleştirdiğim tek konu Belhanda ısrarıdır. İyi oyuncudur kabul vs fakat bu kadar ısrarı Feghouli üzerine yapsa geri dönüşünü alacağımızı düşünüyorum. Belhanda aşırı gamsız bir oyuncu. Kendi oyunundan memnun olduğu attığı şuttan sonraki gülümsemesinden belli. Hırsı 0, özgüveni aşırı yüksek . İyi oynasa bu özellikler + olarak görülebilir fakat kötü oynadıkça gamsızlığı taraftara batıyor. Bugün Emre belki Belhanda'dan kötüydü fakat en azından bunu görüp çabalayacağını biliyoruz.Umarım satılır Belhanda.

Arkandayız hocam. Yürüyedur...

galibiyet için eyw

ancak kokuşmuş türk spor basınının tüm o bok yığınından sıyrılarak nihayet sorulan feghouli sorusunda beklediğimiz gibi lafı eveleyip gevelemiştir , bir diğer tabiriyle feghouli'nin kesilmesi teknik/taktik sebeplerden ötürü değildir. belhanda veya 4m ödediği akbaba çöpünden daha mı kötü performans gösterecek sanki??

biz feghouli'yi izlemek istiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt