Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocami çok seviyorum, sadece artık yenileceksek bile 3-0 4-0 olmasın, bıktım artık her deplasman çaresiz kalıp karşı takımın farka gitmesini izlemekten. Büyük takım refleksimiz nereye kayboldu anlamıyorum.

Hocam yaramıza merhem ol artık.

Mayista sampiyon yaptigi Galatasaray 2 macta 7 tane gol yedi arda, sirf terimin egosu ve is bilmezliginden yenildik bu maclari.

Sen boyle herseye hocam bilir mantigi ile devam et.

Futboldan anlamiyan arda sadi ile tartismak zor. Bildigi tek sey hoca sampiyon hoca ay laf yu.

Futboldan anladigini iddia eden sahis 9 sezon da 7 sampiyonluk kazanmis bir td'nin taktik bilmedigini yaziyor

Bunu yazan adam kanepe de oturarak bir yerlerini büyütüyor muhtemelen

Skora niye bu kadar takiliyorsunuz? Su mac 1-0 bitse daha mi az rezil olacaktik? Bence ciddi bir gol pozisyonumuz olmayisi, penaltinin bile gol sansi yokken gelmesi cok daha endise verici.

Skora niye bu kadar takiliyorsunuz? Su mac 1-0 bitse daha mi az rezil olacaktik? Bence ciddi bir gol pozisyonumuz olmayisi, penaltinin bile gol sansi yokken gelmesi cok daha endise verici.

1-0 kaybetsek öper başıma koyarım. Bu tarz mağlubiyetler büyük takımlara yakışmıyor ve marka değerlerine zarar veriyor. Bu maçlar oynanıp bitmiyor, yillar sonra önüne bile gelebiliyor. Gene sinirin bozuluyor hatırlayınca.

Fenerbahçe ve Beşiktaş en son ne zaman 3-0, 4-0 kaybetti süper ligde hatırlamıyorum bile. Bizim farkımız ne? İki deplasmanda gol atamayıp 7 gol yiyen takım olduk. Rekor herhalde tarihimizde.

Büyük takım refleksimiz ortadan kalkmış gibi.

Beni üzen bu. Berabere bitiremiyoruz, 1-0 bile yenilemiyoruz. En kötü 3'ten başlıyor 4-5 oluyor. Her sene 34 maçta 3-4 tane böyle rezillik var. Böyle maçlar olmasın istiyorum.

şunu da belirtmekte fayda var. Hoca'nın görevi bırakması, en azından sezon bitene kadar, bizim için intihar olur. Bunları daha önce yaşadık gördük. Lakin Fatih Terim bu takımın şampiyon olamayacağına kanaat getirirse, bir suni sorun çıkarıp yolları ayırır. Böylede bir huyu var malesef. Çare yapıcı eleştiri yaparak destek olmak. hiç eleştiri fayda değil zarardır.

1-0 kaybetsek öper başıma koyarım. Bu tarz mağlubiyetler büyük takımlara yakışmıyor ve marka değerlerine zarar veriyor. Bu maçlar oynanıp bitmiyor, yillar sonra önüne bile gelebiliyor. Gene sinirin bozuluyor hatırlayınca.

Fenerbahçe ve Beşiktaş en son ne zaman 3-0, 4-0 kaybetti süper ligde hatırlamıyorum bile. Bizim farkımız ne? İki deplasmanda gol atamayıp 7 gol yiyen takım olduk. Rekor herhalde tarihimizde.

Büyük takım refleksimiz ortadan kalkmış gibi.

Beni üzen bu. Berabere bitiremiyoruz, 1-0 bile yenilemiyoruz. En kötü 3'ten başlıyor 4-5 oluyor. Her sene 34 maçta 3-4 tane böyle rezillik var. Böyle maçlar olmasın istiyorum.

Marka degeri mi? Kim izliyor ki bu maclari? Kim bu skorlardan haberdar oluyor? Evet bizim psikolojimiz icin kotu ama bence bu kadar da onemli degil yani.

Buyuk takim fark yemez diye bir sey yok ki. Olmamali en azindan.

Marka degeri mi? Kim izliyor ki bu maclari? Kim bu skorlardan haberdar oluyor? Evet bizim psikolojimiz icin kotu ama bence bu kadar da onemli degil yani.

Avrupa'nın beş büyük Ligi'nde baktığım zaman büyük takımların böyle fark yediğini ve bunu alışkanlık haline getirdiğini görmüyorum. Bizim ligde de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta değil bizde var bu durum son yıllarda.

Rakip takım taraftarları tarafından başımıza kakılması mi dersin yarın öbür gün bir yabancıyla oturup izlesen ve sana bu nasıl büyük takım dese verecek cevap bulamayacak olman mi dersin.

Şu bile benim için yeterli.

porto ve schalke ekiplerinin biri bizi gozetliyor evindeki gibi analiz ettiğinden şüphen olmasın.

Deplasman planlamasi koca bir sifir. Takimlari ciddiye almiyor ve bu oyuncularida etkiliyor.

Kusura bakma hoca ama Galatasaray trabzondan 4 akshisardan 3 yiyecek takim degil.

Disiplin getirmen lazim, kim neyi kullanacak adami sec secicen oyle millet kafasina gore takilmicak.

Oyuncunu medya ya yem etmicen!

Bam bam atak ile olmuyor bu isler bak gordun bugun.

Sampiyonlar ligi deplasmanlarinda boyne oynuyamazsin.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

1 gün önce hoca rüyamda yerleri gırgırlıyodu.ben yapmak ,yardım etmek istedim izin vermedi.kendim yapacagım dedi.sonra yanında genc ufak cocuklar vardı.rüyanın anlamına baktım...

Rüyada gırgır görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük azim göstererek büyük ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına

sonra anlamı bu cıktı.ben bjk macından önce gördüğüm rüyada fatih hocanın 1453 istanbul fethi tişörtü giydiğini ve fernandoyu da söylemiştim.gülümsediğini ve arkadaşları ile birlik olduklarını.pek yazmıyorum böyle şeyleri ama yazdım.bazen cok saçma gelse de,şu an bana da cok komik gelse de inanclı oldugum için bu tarz şeylere inanıyorum

Son düzenleme:
Hocayı seviyorum ama sıkıntı büyük. Tudordan tek farkı derbileri kazanması oldu içeride aslan dışarda kedi yakışmıyor bize.fatih hocanın takımı bu olamaz. Hırs tepki hiçbişey yok. Garry oyundan çıkıyor 2 farklı yenik durumdayız bütün kulubeye çak yapıyor kutlanıyor. Bu resim rezilliktir. Galatasaray lig sonuncusu önünde rezil olmuş çıkan topcu rezil oynamış penaltı kaçırmış tebrik ediliyor bir halta yaramayan 2 yard antrenörün tek bildiği çıkan oyuncuya yalakalık yapmak. Bu durum çok sinir bozucu uyku tutmuyor ulan sizin oynayacağınız topun...

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-0 yenildik fatih hocamın bir bildiği vardır kesin bilerek yenilmiştir kimse eleştirmesin hata yapmaz hoca

imParator'un her zaman bir bildiği vardır
Milli Takımlardaki görevine haksız ve tek taraflı son verildiği iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na 3 Milyon 550 bin euroluk dava açan Fatih Terim haklı bulundu. Mahkeme Fatih Terim'e 7 milyon 770 bin lira ile 1 milyon 554 bin lira icra inkar tazminatı olmak üzere toplam 9 milyon 324 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.

Feghouli yedek duruken fernandoyu alip mugdat i sokuyorsa bu egodur arkadaslar. Fatih terim basarili olabilir ama bu egosu bize zarar vermektedir.

Carlo Ancelotti' Alıntı:
Terim'le ilgili bir başka konu da şuydu: O, bir Biri Bizi Gözetliyor hayranıydı. Daha Galliani yemeğini bitirmeden masadan ayrılır ve ofisinde BBG izlemeye koyulurdu. İnsanlar canlı yayında seks yapacaklar mı, bunu merak ediyordu. Yapıyorlardı nitekim. Daha sonra Milan kendisini sepetledi. Riske girmemek adına kontratımı imzalarken sağ elimi kaldırdm, kalbime götürdüm ve 'Milan'la her zaman BBG evi üyelerinden daha çok ilgileneceğime yemin ederim' dedim...

Hocayi cok severim ama once deplasman fobisi dedigimiz seyi kabullenecek. Aciklamalarini dinledim adam kabul ermiuor ki cozum bulsun. Neyse bu boyle gitmez illa ki bir cozum bulacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt