Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse eski basarilari hakkinda konusmuyor, devamli yok hoca 7 kere sampiyon oldu dirdirdir.

Istedigim tek sey, birinin cikip bize oyun planimizi anlatmasidir.

Galatasaray taktiksel olarak yetersiz, sezon basindan beri.

Hoca 100% hatali, egosundan taviz vermeli, herseyi terim bilseydi Madrid'n hocasi olurdu.

Olabilir. Her sene oyun planı olarak istediği isimleri bulamıyor.

Forvet ve lider stoper ekolünden biri olsaydı sahada daha farklı bir görüntü olurdu.

Şu an elimizde malzeme olarak geçiş takımı var.

Feghouli, Mariano gibi temposuz ama topla iyi isimleri çıkartınca takım zeka olarak geri gidiyor bunları alınca da saha içi tempo sorunu oluşuyor. Dişlileri uyumsuz bir takım var sahada şu an için.

Daha uyumluları ile değiştirebilirsek çözülür.

Oyun anlayışı nasış kayboluyor yav 18 sene önce oynattığı futbol şimdi modern futbol olarak tabir ediliyor. Ulan hakan yine sallamaya başladın

Kaybolan denilen sistemi şimdi herkes oynatmaya çalışıyor ani baskı hazirliksiz yakalamak kaos futbolu

Klopp'un oynattığı sistemle Terim'in oynattığını kıyaslamaktan vazgeçin.

Sitenin girişine "İMPARATOR FATİH TERİM FAN SAYFASIDIR" diye yazılmasını talep ediyorum. Fatih terim eleştirilemez bu sitede. beğenmeyen gitsin.

Salak salak yorumlarda bulunmaktan kaçınalım arkadaşlar.

sent via GSC

Teknik direktör Fatih Terim, yarın Galatasaray'ın başındaki 300. lig maçına çıkacak.

Maç: 299
Galibiyet: 196 (%65)
Beraberlik: 65
Mağlubiyet: 38
Atılan gol: 645
Yenilen gol: 276

Iyk bakın

Hoca sinani oynatma
Feghouliyi kazanmaya calis
Uzun toptan vazgecelim topa sahip olmaya bakalim.
Uyusuk uyusuk paslasmayalim kacak dovusmesin kimse sorumluluktan kacandan formayi al.
Emreyi yanina oturt :(

Kimse eski basarilari hakkinda konusmuyor, devamli yok hoca 7 kere sampiyon oldu dirdirdir.

Istedigim tek sey, birinin cikip bize oyun planimizi anlatmasidir.

Galatasaray taktiksel olarak yetersiz, sezon basindan beri.

Hoca 100% hatali, egosundan taviz vermeli, herseyi terim bilseydi Madrid'n hocasi olurdu.
Kadro planlaması hatalı.
Bunda Terim'in hatası çok az.

Adam herkesin ağzının suyunu akıtan Modeste,Andre Silva gibi forvetleri istedi bunları yapamayan yönetim Terim'i en son Wagner Love'a kadar düşürdü onu bile almayı beceremedik. Burada Terim'in hatası nerede ?

Herkesin sövdüğü Maicon'u yollatıp yerine Kjaer+Denayer istedi gene yapılamadı. Bunda Terim'in hatası nerede ? Bu saydığım adamları almamamız için bir sebep var mıydı ? Yoktu yani adam gayet makul iş yapacak adamlar istemiş olmamış.
Emre'yi 3 ay transfer etmeye uğraşıp, saçma salak bir ortamda transfer eden yönetim
Ndiaye'nin 3 ay kapısında yatıp talibi olmayınca alan yönetim. Bu 2 transferde olmayabilirdi o zaman ne bok yerdik bilmiyorum.

Eee hal böyleyken de savunmada istikrarsızlık forvette hantallık diz boyu olur akıcı bir futbol izlenemez. Ben bunlara rağmen bu durumdan memnunum. Bu kadro planlaması ile ligde ve CL'de başarılı olmayacağımızı ön görüyordum hala da görüyorum benim için ilk yarı ligde liderden 6 puan geride kalmamak ve CL'den elenmemek, en kötü UEFA başarılı olur.

Takımın forveti yok stoperi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt