Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam, bu takım niye bütün deplasmanlarda altına kaçırmış çocuklar gibi?

Portoda abubakar yokmuş sanki bizim forvette suarezle Cavani var anasını satayım zihniyete bak eleştiriye bak

yine kuslar meydanda tabi fatıh hoca gıderse basarılı olacagımızı goruyorlar bizde taze kan hep is yapar

Ahahahaaaa her tokezlemede FT ye koşan da kuşlar demi şu ilk yarı pozisyonlar gol olsa ya da malca adamı boş bırakıp golü yemesen şu maçtan galibiyetle donsen buraya gelip laf söylemeye çapı yetmeyecek adamlar yine toplanmış akbabadan farkssizniz benim gözümde

akbaba arıyorsan ihtiyacın yokken aldırdıgı akbabaya bak derim forvet lazımken!!

Yere göğe sigdiramadigin belhandan adam olaydı da almasaydi akbabayi yav suç bende belhanda savunan adamla ne konusuyorsam

ftnin bi suçu yok beyler.. böyle leş kadroyla yapabileceği bir şey yok

Bu kadroyla bu kadar olurdu hocam, CL'de deplasmanda bu kadar oynanırdı. İlk yarı 2-0, 3-0 yapabilirdik. Altur çıkıp forvet alacağız desin şimdi.

70 dakkika ya kadar resmen mac izledi, 45 dakkikada Belhandayi alip Feghouliyi 10 numarada oynatsaydi eminimki 1 tane atardik.

Kafa topu alamayan, pas dağıtamayan, gol atamayan Sinan'ı forvet oynatmaya devam et

bu kadroyla portoyu hasat ederdım td olsam

Takımı gerçekten iyi hazırlamış.

Antrenörlük adına çok iyi sınav verdi ama kaderin bir cilvesi olarak sezonun belki de en iyi maçında yenildik :confused:

sinan inadı ciddi gibi. yazık cok yazık.

yaptigin her degisiklik fiyasko hoca.

Fernando'yu cikarip orta saha'da tek Selcuk'u birakmak nedir yA? Neyin kafasini yasiyorsun?

kendısınden degısık bıseyler beklıyorum gol atıyor dıye maıcon oynuyor takımda bari forvete koysun

Bi suçu yok. Kendisi dedi 2 forvet alalım gerekirse diye. 1 tane bile alamadı beceriksizler ordusu.

Eldeki Belhandayı mecbur oynatacak. Ki Belhandadan en çok nefret eden ben sölüyorum bunu. Emre sakat,Badou cezalı mecbur Belhanda oynayacak orda. Müthiş oynattı takımı.

Yönetim denen çapsıza yazar bu mağlubiyet

Bu kadroyla olabilecek en iyi oyunu oynattı hoca. Hani 5-6 tane net gol pozisyonu sayabiliyoruz ama hiçbirisi gol olmadı işte ne yapsın adam ? takımın hücum gücünü yukarı çeken Emre Akbaba yoktu, takımın %50 diyebileceğimiz Ndiaye yoktu hepsinden önemlisi bu adama stoper ve forvet diye bas bas bağırmasına rağmen o 2 mevkiye transfer yapılmadı ha ne oldu Maicon rakibi izledi golü yedik , forvetimiz bir türlü topu içeri atamayınca o 6 pozisyona girdiğimiz maçta bile gol atamadık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt