Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun gece Eldeki oyuncular ile en iyi kadroyu sahaya sürdü ancak bu kadronun bu şekilde olmasınin sebebide sensin.

Bütün transfer parasını emre gibi vasata verdirende sensin.
Florya'dan haber dışarı benden izinsiz haber sizmaz diyip Gomis haberlerinin önünü açan da sensin.
Feghuluyi transfer dönemi boyunca oynatip sattirmayan ancak sonrasinda yedek bırakıp çöp edende sensin.
Transferdeki çöp seviciligin olmasaydı eğer
Belhanda,gomis ve feghuliyi toplamda 15 milyona satıp çok iyi bir kadro kurulabilirdi.
Gerçi o zaman da anadolu kulüplerini kim zengin edecekti?

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

olabilecek en ideal kadroyu en doğru taktik dizilişiyle sahaya sürdü.fazla yapabilecek bir şeyi yoktu malzeme ortada sonuçta.

Terimsporlulara degil, gercek Galatasaray sevdalıları için yazıyorum:

-CL maclarında rakibini bomboş bırakıp kornerden boyle basit gol yiyen bir takım gördünüz mü?
-Duran top karsılamada ve atmada yasanan sıkıntılar için önlem almayan, çalışma yapmayan baska takım var mıdır?
-Oynadıgı tüm maçlarda defoları olan, takımı 10 kişi bırakan, ruhsuz oynayan, basit pas hataları kalemize gol tehlikesi olarak dönen, skora etki edemeyen ve ustune ustluk kaybedilen maçtan sonra gülen Belhanda (kufur etmemek için kendimi zor tutuyorum) ya daha ne kadar katlanacagız?
-Fernando nun yerine hiç CL maçı oynamamış, genç Yunus u almak da nedir? O mu takımı kurtaracak?
- Fegouli gibi bir adam ya hiç oynamıyor, yada son 10 dakika oynuyor.. Amacın nedir hoca? Bu adamdan alıp veremediğin ne? Sana kufur mu etti de cezalandırıyorsun??

Bir kac hafta önce demisitim ben bu sezon hic bir kadroya hic bir dizilise laf etmeyecegim bu dar kadro oldugu müddetce.

Benim icin tek kriter Belhanda nin oynayip oynamamasidir bu sezon. Bana göre Belhanda nin ilk 11 oynadigi kadro kötü, ilk 11 olmadigi kadro iyidir.

Kadro tercihleri icin belirledigim tek elestiri noktasi tek kriter Belhanda'dir. O kazma oynadi mi kalbim sikisiyor, hayata küsüyorum 90 dakika boyunca resmen.

-CL maclarında rakibini bomboş bırakıp kornerden boyle basit gol yiyen bir takım gördünüz mü?
-Duran top karsılamada ve atmada yasanan sıkıntılar için önlem almayan, çalışma yapmayan baska takım var mıdır?
-Oynadıgı tüm maçlarda defoları olan, takımı 10 kişi bırakan, ruhsuz oynayan, basit pas hataları kalemize gol tehlikesi olarak dönen, skora etki edemeyen ve ustune ustluk kaybedilen maçtan sonra gülen Belhanda (kufur etmemek için kendimi zor tutuyorum) ya daha ne kadar katlanacagız?
-Fernando nun yerine hiç CL maçı oynamamış, genç Yunus u almak da nedir? O mu takımı kurtaracak?
- Fegouli gibi bir adam ya hiç oynamıyor, yada son 10 dakika oynuyor.. Amacın nedir hoca? Bu adamdan alıp veremediğin ne? Sana kufur mu etti de cezalandırıyorsun??

Biraz da gülelim :asd::asd::asd:

yuh be
boyle efektif bir deplasman oyununu ne zaman gorduk avrupada
trasi birakalim
astanaya kopenhaga fln bile boyle top oynamamistik
rerere
rarara
imparator fatih hoca diyerek msjimizi noktalayalim

Bu duran top konusu çok can sıkıcı.İlk yarı yine iki kişi boş kalmıştı duran topta.İki Portolu birbirine çapınca iyi vuramamışlardı.Sadece duran top çalışan bir takım bile bizi yenebilir.Özellikle savunma dörtlüsü belli olmalı artık.Her maç farklı kadroyla çıkarsak böyle gol yemeye devam ederiz.

bazı taraftarlar midemi bulandırıyor. bunlara eziklik müstehak

bırak hocam Galatasaray'ı ne halleri varsa görsünler. ezikler.

Oyunu zerre okuyamiyor, Belhanda 45 dakikada hic birsey yapmadan hala israr ediyor. Sinan, sac bas yoldurttu. Mugdat, Sinandan daha efektik gol vuruslarina sahiptir, ama gel gelelim adami sans vermiyor.

45 dakikada

Belhanda > Feghouli 10 numara
Sinan > Mugdat Forvet

Yapsaydi mutlak 1 tane atardik diye dusunuyorum.

Yada bastan,

Feghouli 10
Mugdat forvet baslasaydi o kadar eminimki 1 tane atardik.

yine herkes suçlu bir tek hoca efendi hazretleri suçsuz. aynı mevcut hükümet gibi.

Bay ego ins rezil kadro cikarmaz

Sen nasıl bir kadro çıkarırdın mesela?

Ee hani birader kaç saat oldu cevap vermedin. Sen olsan hangi kadro ile çıkardın? Hangi kadro rezil damgası yemez sana göre?

Oyunu zerre okuyamiyor, Belhanda 45 dakikada hic birsey yapmadan hala israr ediyor. Sinan, sac bas yoldurttu. Mugdat, Sinandan daha efektik gol vuruslarina sahiptir, ama gel gelelim adami sans vermiyor.

45 dakikada

Belhanda > Feghouli 10 numara
Sinan > Mugdat Forvet

Yapsaydi mutlak 1 tane atardik diye dusunuyorum.

Yada bastan,

Feghouli 10
Mugdat forvet baslasaydi o kadar eminimki 1 tane atardik.

Ne oldu len erkeklik damarın mu tuttu şunu şöyle yapsaydı diyorsun ?

Maçtan önce adama cevap veremedin nasıl kadro olsun dediğinde ?

Sırf laf atayım nasıl olursa olsun banane gerisinden diyorsun , herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba yemezler canım.

Aynen bir tek hoca sucsuz ve daima öyle kalacak...sayesinde yine sampiyon olacagiz yine clye gidecegiz ve bu adami yerine dibine sokmaya calisanlar yine birkac ayligina yok olacak

Ne oldu len erkeklik damarın mu tuttu şunu şöyle yapsaydı diyorsun ?

Maçtan önce adama cevap veremedin nasıl kadro olsun dediğinde ?

Sırf laf atayım nasıl olursa olsun banane gerisinden diyorsun , herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba yemezler canım.

Hadi abi hadi, Terimsporlular gercekleri goremiyor. Futboldan anlamiyorsun.

..
12d35c1b9984f8dcf451cfadced614d2.jpg

Mesela ben "Terimspor"-lu degilim.

Ben de senin dediklerini asiri derecede sacma ve tahrik edici buluyorum Hakan.

Hadi abi hadi, Terimsporlular gercekleri goremiyor. Futboldan anlamiyorsun.

ulan ne gerçeğinden bahsediyorsun sen?

takımın forveti mi var? takımın belhanda dışında yaratıcı orta saha oyuncusu mu var? takımın transfer bütçesi mi var? takımda rakitiç benzema ramos mu var? sinan rodriges onyekuru nagatomo yüzde yüzlük pozisyonları atsalar burada ne konuşacaktın sen? ne konuşacaktın olum?

azcık şerefli haysiyetli olun lan azıcık ulan azıcık. en son hangi avrupa maçında rusya şampiyonunu 3'lediniz olum. en son hangi avrupa deplasmanında porto gibi rakibi ezmeye çalıştınız. en son ne zaman avrupa maçı izlediniz lan? ulan insanda ar olur namus olur utanma olur şeref olur be.

yıllar sonra yine devler liginde rakipleri tokatlıyoruz ve yine bu ezik tayfa ortaya çıktı.

azcık şerefli haysiyetli olun lan azıcık ulan azıcık. en son hangi avrupa maçında rusya şampiyonunu 3'lediniz olum. en son hangi avrupa deplasmanında porto gibi rakibi ezmeye çalıştınız. en son ne zaman avrupa maçı izlediniz lan? ulan insanda ar olur namus olur utanma olur şeref olur be.

yıllar sonra yine devler liginde rakipleri tokatlıyoruz ve yine bu ezik tayfa ortaya çıktı.
Balik hafizali olmak kötü birsey iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt