Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DpY8O30XcAAUjUD.jpg

Basındaki en yavşak kişilerden biri bu romantik Demirkol bir ara burda çok fena hayranları vardı neyse ki azaldılar.

Hoca bu saatten sonra hedefin ismini koydu ve söyledi daha ne istiyoruz şu saatten sonra Türk Milli takımını zaten kabul etmez hatta şu an Real Madrid, Barcelona, City gibi üst seviye takımlardan teklif gelse hocanın hayalleri yapacakları teklifin yanından hiçbir şey kalacaktır. Hoca teknik direktörlük yapabildiği kadar bizim başımızda yapacaktır hatta basın toplantısında Wegner, Ferguson gibi bu kulübün başında sürekli kalsaydım daha büyük başarılara imza atardık demeye getiriyordu ki bundan sonra ki süreçte en uzun dönemi olacaktır

Hedef şimdi Avrupa'nın bir numaralı organizasyonundaki o büyük kupaya giden yollardaki hayaller parayla satın alınamaz hoca da umarım bu ülkeye o kupayı getirir çünkü getirmesi gereken bir hoca varsa o da İMPARATOR FATİH TERİM'dir...

Milli Takım’a giderse bir daha Galatasaray’a dönüşü olmaz.

Terim Milli takıma bu sebepten dolayı gitmez daha.

En büyük hayali bizle CL de başarılamayanı başarmaya çalışmak. Kupa imkansız ama bir yarı final görmek ister ömründe diye düşünüyorum.

Milli Takım’a giderse bir daha Galatasaray’a dönüşü olmaz.

Terim Milli takıma bu sebepten dolayı gitmez daha.

En büyük hayali bizle CL de başarılamayanı başarmaya çalışmak. Kupa imkansız ama bir yarı final görmek ister ömründe diye düşünüyorum.
Aynen öyle... Bu sefer ki gelişiyle beraber HAYALLERİMİZ DÜNYADAN BÜYÜK....

bazen elestiriyorum filan ama emekli olana kadar kalmali

bazen elestiriyorum filan ama emekli olana kadar kalmali
Şöyle 10 sene kalsa bile bazı şeyleri değiştirip Türkiye'nin açık ara en iyi takımı yapar kulübe ve alt yapılara sistemleri oluşturur sonrasında başkanlığa geçer keyfine bakar belki de bu kuracağı sistemlerin faydasını başkanlıkla daha güzel görecek ama dediğimiz gibi kalabildiği kadar uzun kalmalı...

Hocanın 65 yaşında olması maalesef sıkıntı.

Başkanlık işine bence çok girmemeli.

Mümkün mertebe teknik direktör olarak kalsın. Yönetim zor iş bizim gibi camiada 2 kat zor.

Şenol gitsin milli takıma bizim fatih hocamızla şampiyonlar ligini kazanma hayalimiz var :)

Anlamadığım bir başka nokta da bu, böyle dönemler devamlı Fatih hocanın ismi atılıyor ortaya.

10 yıl daha kalabileceğini düşünüyorum sağlık yönünden sıkıntısı olmazsa. hoca sürekli kendini yenileyen pragmatist, ilerici bir adam ezber söylemlerin aksine.

allah yardımcımız olsun

babiş,bu akşam balık yiyeceğim.o yüzden şerefine pizzayı yarın söyleyeceğim

Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah başarırılı dolu yıllar olup daha da uzun sürer bizde ki son dönemi hoca olarak.

Özelikle önümüzde ki 3 yaz transfer dönemi ciddi bir challenge olacaktır hoca ve kulüp adına.

Alt yapı ve scout kumarı bence önemli rol oynayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt