Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deplasman maçına 9 defans oyuncusuyla çıkıyor, belhanda sakatlanıyor hala stoper

ama terimin bi bildiği vardır arkadaşlar

Gençleri oynat hocam gerçekten bari. Takım zaten ölmüş bari tercübe kazansınlar ve bakarsın ciddi katkısı olur maçta yunusun Atalay'ın ve saire.

Selçuk ölüsü Ahmet gibi amatör küme futbolcusunu oynamaktansa iyidir
Ben bu sezonu gozden çıkardım zaten. Mucizelerin mucizesi bir olay olmazsa şampiyon olamayiz bu çok net. Bari gençleri kazanalim dimi
haklisin valla hacı

Hoca puan kaybedersek sana yazar bu puan kaybı.

Hoca kusura bakma ahmet ile maci verdin

Vizyoncular konuyu basmış size manciniler müstehak :red:

Bu takimdan git artik, ve Selcuk ogluna da al gotur yaninda.

Futbol zaten sezon basindan beri bok gibi de once su sakatliklari bir anlatsin yaw. Bu kadar sakatlik normal mi?

her şeye rağmen sezon sonuna kadar tüymesini istemiyorum. Bunu futbol tanrısı zannedenler yüzleşsin ft gerçeğiyle. İhale başkasına kalmasın.

Terımı yollayacak bi adam yok kulupte ne yazsak boş suan ıstedıgını yapabilir

Şuanda tek artısı medyadaki gücü ve taraftardaki kredisi. Gerçekten çok kötü oynuyoruz ve yazın da çalışmadığımız çok belli.Tek çare içeride 4'de4 yapıp kalan 3 deplasmandan 1-2 puan almak.

surekli ayni seyleri deneyip farkli sonuç almaya çalışmasından ben artık sıkıldım. Ahmet gibi malları oyuna alinca ney hayal ediyor acaba lan. Vir takım düşünün şampiyon olup daha kötü oyunculara sahip oluyor. Sene basi satmaya calistigi adamlara kurtar diye sariliyor. Senin transfer ekibin, yanında taşıdığın hoca ekurin ne ise yarıyor

Hocam bir yere gitmez. Ligde bu sene şampiyon olamazsak yine kalacaktır.

Ağlayın anti Terimciler çokta fifi. Yedirmeyiz bu sefer hocayı ona buna

Çare futbolu bilen biri ;

DqYjsmlWsAIr9yr.jpg

İyi bir motivatör olabilirsin ama bir teknik direktör değilsin.

fatih hocam ilk 11 tercihine bir şey diyemiyorum ama hamlelerin rezalet

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan ı da bitirdin tebrikler.

Butun takim sakatlanmis hala hamle diyorsunuz ya hamle mi kalmis. Bu kadar sakatlik normak degil. Scott piriyi falan cagirin bu nedir boyle

Kapattım.

Hoca Ahmet hamlesi ile maçı alenen verdi. Donk-Ozan tandemini bozmayacaktı hata etti. Her şeyi geçtim takımın sözde en iyisi Rodrigues'in hali nedir? Sezona müthiş girdi derken dağıldı herif. Donk'un indirdiği pozisyonu atamayacaksa neyi atacak?

Eksikler var eyvallah ama takımda kondisyon yok, konsantrasyon yok, hırs yok, ciddiyet yok, oyun planı yok hiçbir şey yok. Eh Tudor'un takımı da en son böyle oynuyordu zaten o yüzden ipini çekmiştik. Nedir bu şimdi? Hani kulüp daha iyisini getiremeyeceğini bildiğim için gitsin etsin demiyorum, santrafor & stoper istedi yönetim almadı vs... tamam da koskoca Fatih Terim'in de bir farkı olmalı arkadaş. Yani bu maç bardağı taşırdı artık. 3 maçtır ben futbol diye ne seyrediyorum bilmiyorum. Muğdat ne Ömer ne Ahmet ne? Hoca çıksın şimdi maçtan sonra yine istediği kadar hikaye anlatsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt