Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yüzsüzlügü daha, uzatma diyen kendisi ama uzatan da kendisi.
Ben uzatma demiyorum, istedigin gibi yaz konus cünkü ben de istedigim gibi yazip konusuyorum.
Ama iste sen böyle bir yüzsüzsün, uzatma dedigin halde uzatan sensin cünkü birisi yedigin bir naneyi yüzüne vurunca kuduruyorsun ama kendin bol bol millete müdahele ediyorsun, yanlis yaptiklarinda demedigini birakmiyorsun üstelik uzata uzata.
Uzatma deyip uzattigin dedigin halde gidip adminlere sikayet ediyorsun, bak bu da yüzsüzlüklerinden biri.
Hadi simdi yine layik oldugun yere yok say listesine.
Sen git kendi etrafindaki dalkavuklari iPhone XS Max cihazini ters cevirerek etkilemeye calis.
Bir daha adimi agzina aldigini görür veya duyarsam baska konusacagim ona göre.

Senin besinin tartisma kavga satasma uzerine , seni bu yuzden mamalamak keyifli oluyor bazen

Hazir vaktim var yogun bir sekilde saldir da mazlumu getirin bana vol2 yapalim

Nasilsa yoksay vs ederek rahat duramiyorsun , hayat da bombos ilerliyor sanirim forumda dalasacak adam ariyorsun , buyur devam et

Peki, yok say listesine tekrar almayi bir kac dakikaligina erteliyorum.
Bayagi bir rezil ettim seni, yüzsüzlügünü yüzüne vurdum, bunun isiginda bana mazlumu getirin vol2 nasil yapiyorsun görmek istiyorum buyur.

af et bizi hocam sana laik bi kadro yok su anda dünyadan büyük hayallerine bi süre ara vermek zorundasin, ama eminim kadroyu kendin sekillendirdigin vakit o hayalin elbet birgün gerceklesir!
kloppmus guardiolaymis angelottiymis, senin tek rakibin mourinho zira oda kendi cabalariyla 2 kulübün hayalinde cl sampiyonlugunu düsünmedigi sampiyonlugu inter ve porto icin gerceklestirdigi icin!

Yok mazlum benim zaten , senin isini goruyorum yani

Cunku sen milletle dalasmak disinda hobisi olmayan bir zavallisin gozumde . Tam manasiyla bu tatminlerle hayata tutunan bir zavalli

Bir umut acaba yasayabilir mi engellese diye dusundum son 10 gunde , ama besini verilmeyen organizma gibi yuzeye ciktin

Yapamiyormussun demek ki ..

af et bizi hocam sana laik bi kadro yok su anda dünyadan büyük hayallerine bi süre ara vermek zorundasin, ama eminim kadroyu kendin sekillendirdigin vakit o hayalin elbet birgün gerceklesir!
kloppmus guardiolaymis angelottiymis, senin tek rakibin mourinho zira oda kendi cabalariyla 2 kulübün hayalinde cl sampiyonlugunu düsünmedigi sampiyonlugu inter ve porto icin gerceklestirdigi icin!

Organizmanin kendisi ft mi gs mi?

Yerine ne birakmis ne birakiyor ,kendi cv sini canli tutmak disinda

Basarilari zaten dosyalaniyor ve armada tasiyoruz ama organizma icin neler yapiyor,malum partinin yol yaptik demesi gibi surekli.
Adam her gittiginde enkaz kaliyor ,o kadar sene de nasil bir sistem birakmis?
Guardiolanin ekmegini hala yiyen bir barca var yillardir ornegin

Joder!!

Yazılanların bir kısmını okudum. Hala bircok kişi forvet ve stoper transferlerine takılmış, kalmış. Transfer nöbetinde çok yazdım. Bunları yapamamak yönetimin beceriksizliğidir.

Amma velakin, takımın haftalardır kötü oyunu, fizik-kondusyon eksikliği, darbeye baglı olmadan yasanan sakatlıklar teknik ekibin yani FT ve ekibinin ayıbıdır. Bunu hala göremeyen arkadaşlar var.

Bos yapmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sen mümkünse cevap yazma, senin yaptigin hemen hemen her mesajin provokatif

Hocana bir mac daha avans veriyorum iyi degerlendirsin yoksa derinleri devreye sokacagız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre yerine santrfor aldirsaydi o zaman , ya da dogru bulmasam da "kontrati devam eden gomis baskasi gelmeden gidemez" diye israrci olsaydi

Yeri gelince "bu yonetim kim , terim varken" diye dominantligi soylenir , yeri gelince sanki gomis in gitmesinde , cok elzem degilken emre nin 4 milyona gelmesinde payi yokmus gibi sinek 2 li muamelesi yapilir

Anlamadim ki

Ne sacma bir mesaj, Fatih hoca dusmanligin her satirindan belli oluyor.. Lisede ki kendini elitist sanan alkolik cakallar gibi yorum atmissin yakistiramadim...

Oncelik bu bos yaziyi hemen curutelim, t. Doneminin son 1 haftasi kala yonetim 2 forvet alacagini soyledi Emre transferinden bagimsiz ki Emre transferi gelecek sinir icin cok onem arz ediyor..

Fatih hoca ise yonetime bildirdim gerekirse stoperden vazgecerim bana forvet alin dedim...

Yonetim yanlis hesap yapip eline yuzune bulastirdi ve sen burda ikiyuzluluk yapip Fatih hocayi elestirme derdindesin!!!

Ayip ayip o sureci hepberaber yasadik!!

Yinede adam hala daha forvetsiz stopersiz tutunmaya calisiyor rakipleri full kadro kurarken

Bjknin 4
Fbnin 4
Basakin 3

Tane forveti var

Stoperleri birinin pepe-vida birinin skrtl-roman birinin da souza-epureanu

Roman harici hepsi bizde banko oynayacak adamlar banko keza frey bile bizim takimda banko oynardi forvetler icinden dusun durumun vahametini!!!

Sevmiyorsan sevme ama Saygi duyacaksin hocaya!!!!

@galatatransfer: 1- Fatih Terim sakatlık döneminde as oyuncuların yerine oynayan futbolcuların performansından oldukça rahatsız. Antrenman esnasında defalarca uyarılarda bulunmasına rağmen bazı oyuncular hala hocanın istediklerini yapamıyormuş.

2-Fatih Terim özellikle belli başlı isimlerin üstünü çizmiş. Yönetime ise her oyuncu değerini bulursa devre arası ayrılabilir demiş. Rodrigues ve Mariano bile dahil bu isimlere(Muslera konuya dahil bile olmamış).

3- Sözleşmesi sezon sonu bitecek oyunculardan Linnes hariç hiçbirine sezon içerisinde teklif yapılmayacakmış. Yani oyuncular isterler ise Ocak ayında başka bir takım ile anlaşabilirler imiş. Diğer isimlerin performansına bağlı sözleşme teklif edilebilirmiş. (çok düşük ihtimal)

4- Oyuncuların isimlerini kullanarak olumsuz bir hava yaratmak istemiyoruz ama Fatih hoca net isimler verdiği için kimlerin üstünü çizdiğini isim vermeden belli etmek istiyoruz. 3589101189. (3-5-8-9-10-11-89)Bu isimleri 2019-2020 kadrosunda görme ihtimalimiz neredeyse yok.

5- Gelelim Fenerbahçe maçına... Fatih hoca sakatların oynayıp oynamama durumuna göre bir kadro yapacak. Ama sakatların durumu ilgilendirmeksizin altyapıdan en az 2 kişinin kadroda olması bekleniyor. Fatih hoca ya herrü ya merrü kafasına gelmiş durumda.

6- 2011-2012 sezonundaki fb maçında olduğu gibi Fatih hoca Cuma günü altyapıdan gelmiş 2 ismi kadroya koyacak. Şimdi gelelim transfer konusuna... Galatasaray 1 isimle anlaştı transfer dönemi başladıktan 1 hafta sonra o isim İstanbul'a iniş yapar.

7- Oumar Niasse %90 ihtimalle Galatasaray'ın futbolcusu. Satın alma opsiyonlu kiralık. %10 ihtimal ise Everton menajerlerinin Niasse'yi başka bir kulübe bonservisiyle satma çabası olabileceğinden kaynaklanıyor. Ama transfer bitti mi? Hayır bitmedi.

8- Yönetimin göreve getirdiği yeni avukatlar Modeste'nin olayını takip ediyormuş. Modeste ile ilgili bir pürüz kalmaz ise imzalanması çok muhtemel. Aslında Modeste gelsin antrenmanlara çıksın denildi ama Çin kulübü tehdit ettiği için bu riske girilmedi. Olur demiyorum ihtimal var

9- Takımdaki bonservis getirebilecek tüm oyuncular satış listesine koyulacak. Maicon %95 ihtimalle ayrılacak. Diğer oyunculara teklif gelirse yönetim ayrılmaları için baskı oluşturacak. Rodrigues dahil tüm oyuncular listede. Parasını getiren gitme adayı.

10- Fatih hoca hiçbir Türk oyuncudan memnun değil(genç oyuncular konuya dahil değil). Ruhlarını ortaya koymadıklarını düşünüyor. Zaten seneye kadroyu oluştururken şuan kadroda olan Türk oyuncuların büyük bir kısmına hoca yol verecek. Seneye kadro tekrar sil baştan.

11- Çok acayip 2 transfer dönemi bizi bekliyor... Geçen sene 11'de olan futbolcular önümüzdeki sene takımda olmayabilir... Dediğimiz gibi Fatih hoca ya herrü ya merrü demiş vaziyette. Şimdi gelelim en cafcaflı konuya...

Fatih hoca neden ağzımı tutuyorum dedi? Neden gerekirse bir seneyi heba ederiz dedi? Biraz sonra bunların açıklamaları gelecek... Siz yazdığımız şeyleri okuyun biz kendimize bir kahve koyup geliyoruz. Beğeni atmayı unutmayın ki tweetlerimizi herkes görsün. 5 dakika mola.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi parayla kadroyu sil bastan yapacaksin (fegh malhanda vesaire gecen yaz gibi gitmem derlerse)?

para yoksa nasil alacaklar ? emre alinmasa alinirdi , emreyi yonetim direttiyse yonetim hatali , terim diretti ise terim hatali
nagatomo 2,5 , emre 4 derken gomisten gelen para gitti bitti

eger terime ragmen emreyi yonetim aldi diyorsan o zaman ben de yonetim kabahatli derim , ama ben terim in bastirmasiyla emre alindi fikrindeyim

para yoksa nasil alacaklar ? emre alinmasa alinirdi , emreyi yonetim direttiyse yonetim hatali , terim diretti ise terim hatali
nagatomo 2,5 , emre 4 derken gomisten gelen para gitti bitti

eger terime ragmen emreyi yonetim aldi diyorsan o zaman ben de yonetim kabahatli derim , ama ben terim in bastirmasiyla emre alindi fikrindeyim

Emre gittiginden beri gol atamiyoruz cok onemli bir oyuncu emre

Ayriyeten konusulan sinir gelecekse ki saraydan emir var gelecek
Emre ligde asiri fark yaratan oyuncu olacak

Birde yine tekrarliyorum
Emreye ragmen 2 forvet alacagiz diyen yonetim yanlis hesaplamayla 1 tanesini bile alamadi ve sezona forvetsiz basladik

Bu emre transferiyle aciklanamayacak kadar buyuk bir faciadir Yonetim adina.

Tekrar soyluyorum hoca 1 hafta oncesine kadar yonetime dedim stoperden gerekirse vazgecerim bana 1 forvet alin dedi!

Bence bu aciklamasi herseyi acikliyor...

Cok bos bir muhabbet donduruyorsun bu konu hakkinda!!!

Yoo bos degil , soru soruyorum yorum yerine , hangi parayla alacaklar ? gomis gitti , yerine nagatomo ile emre geldi

2 adam nasil alacaksin , uefa kisitin var

Bu kadroyla ben baska bir forumda ben daha kotusunu bekliyordum yazmistim.. Yine topal topal hoca birseyler yapmaya calisiyor

Ki sakatlar cezalilari sayarsak harbi buyuk is yapiyor

Baska bir antrenorle fenerle kume kardesligi yapardik

Ocaga kadar liderden 6 7 puan geride kalirsak super olur bizim icin fark acilirsa 2. Lik icin kapisiriz biriyle...

Yoo bos degil , soru soruyorum yorum yerine , hangi parayla alacaklar ? gomis gitti , yerine nagatomo ile emre geldi

2 adam nasil alacaksin , uefa kisitin var

Oyuncu satmayida ogrenmemiz gerekiyor diye aciklama yapmisti :)

Adam sezon basi tum kodlari vermis bize zaten....

Hala mi suclu Hoca yuhh yani
Oyuncu satisinidami hoca yapsin ne sacma ve bos argumanlar sunuyorsunuz Sinan bey!

Bu kadroyla ben baska bir forumda ben daha kotusunu bekliyordum yazmistim.. Yine topal topal hoca birseyler yapmaya calisiyor

Ki sakatlar cezalilari sayarsak harbi buyuk is yapiyor

Baska bir antrenorle fenerle kume kardesligi yapardik

Ocaga kadar liderden 6 7 puan geride kalirsak super olur bizim icin fark acilirsa 2. Lik icin kapisiriz biriyle...
Emre transferi öne sürüldügüne göre muhtemelen hangi para ile forvet alacaktin argümani sunulmustur.
Yaz sezonunda bir cok oyuncunun sözlesmesi bitmis oluyor ve dolayisi ile bonservis bedeli ödemeden transfer edebiliyorsun.
Sanirim yönetimi koruyanlar bu konudan habersizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt