Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görünen o ki maç öncesi yapılan ayağa kalkış harekatı büyük katılım gösterse de pek işe yaramadı. Hoca ve futbolcuların konsantrasyonları sıfır. Ömer Bayram ve Sinan ısrarını hala anlayamıyorum, çözemiyorum. Saha içi zeka sıkıntısı varken Feghouli kenarda oturuyor???
Takım içinde bazı radikal kararların alınması şart. Hocayı gönderecek halimiz yok. Takım bu, malzeme bu. Hoca şu an oyun dışında. Ne zaman toparlar bilemem. Yalnız haklı olduğu konuları fazla tekrara girmemeli, belli bir kesim tarafından kendisine karşı daha da fazla antipatik bir ortam oluşturabilir.

büyük dahiden ayağa kalkış haraketi ancak laf ebeliği olur özellikle bir sistem takımı karşısında ama şöyle ezebeliceği bir anadolu takımı olsa ali sami yende büyük dahinin verdiği gazla,taraftarın çılgınlığı ile iş değişirdi lakin karşında bir alman takımı var,basit oynuyor futbolu ama o basitliğin için bütün doğrular mevcut büyük dahi ise çılgınca demeçlerle işi kotaracağını zannediyor lakin anlamadığı ve destekcisi taraftarın anlamadığı büyük dahi ancak Galatasarayın mazisinden şanlı bir yaprak olarak tarihe geçip orada durması gerektiğidir aksi halde herşey böyle yerle bir olur..

Terim'i gordugunuz uzere elestiriyoruz, elestiriliyor

Bazilari hala "Tudor olsa gondermistiniz" edebiyati yapiyor

Tudor'un 0, Terim'in 7 sampiyonlugu oldugunu unutmayin. Bunlar da mazide kalmis sampiyonluklar falan da degil, sonuncusu henuz gecen sene geldi. Bu adamin bir bildigi vardir demekten cekinmeyin.

Istifaya davet ederken iyi dusunun

Bununla beraber bugun kadro ve oyun iyiydi bence ilk yari, fakat degisikliklerle mahvolduk resmen.

La birader aklimizla alay etme yahu , terim kac sene calisti sabredildi de 7 sampiyonluk aldi

Tudor toplamda 1 sene calisti , adam sezonu mu bitirdi de 0 diyorsun

Tudor un 11 mactaki puanina bak , simdiki puana bak

Bari dogru argumanla savunun ya

Kanser her yere yayılmış şu anda. Transfer yapamayan adam kendi adamı Albayrak 2 kelime konuşmayı bilmiyor gelecek adam da bununla konuşsa vazgeçer. Kendi getirdiği scout ekibi ucuza forvet bulamadı, Allahın Alanya'sı bile gidip beleşe Cisse'yi aldılar. Kondisyoneri bilmiyorum kendi adamıdır heralde takım 60'tan sonra götünden soluyor, maçı bırakıyor hepsi. Yardımcı antrenörler desen birinin ne işe yaradığı belli değil, öbürü de holigan. Kimse sallamaz oyunculardan. Kendi de her yaptığı değişiklikle gol yediriyor fiks. Bu kendi kurduğu ekibin alayının gitmesi lazım, oyunculara kızıyorum da bizim gördüğümüz şeyi futbolcuların görmediğini hiç sanmıyorum. Böyle amatör yapı futbolcuları da iplemez yapıyor normal olarak.

Ilk yarida bir kaç iyi pozisyon bulduk, kaledeki kovanin yedirdigi gole ragmen ezilmedik. Lakin ikinci yarida Ömer Bayramin hatasi ve ondan sonra yenilen golden sonra iyice dagildik. Feghouliyle arasinda olan biteni tam olarak bilmiyoruz lakin ondan faydalanmayarak hata yaptigini düsünüyorum. Kolay gelsin

Terim'i gordugunuz uzere elestiriyoruz, elestiriliyor

Bazilari hala "Tudor olsa gondermistiniz" edebiyati yapiyor

Tudor'un 0, Terim'in 7 sampiyonlugu oldugunu unutmayin. Bunlar da mazide kalmis sampiyonluklar falan da degil, sonuncusu henuz gecen sene geldi. Bu adamin bir bildigi vardir demekten cekinmeyin.

Istifaya davet ederken iyi dusunun

Bununla beraber bugun kadro ve oyun iyiydi bence ilk yari, fakat degisikliklerle mahvolduk resmen.

Öncelikle istifa etmemesi lazım. Geçen sene de aynı fikirde idim. Hocanın devre arası bırakmaması lazım. Fatih hoca da başka hoa da sonuna kadar gitmeli. Bu gelen hocaya da yük bindirmek oluyor.

Yalnız Tudor ile bir tutulmaması konusunda da haklısın. Bir taraf daha dün kariyeri başlamış hoca diperi Galatasaray efsanesi. Ama şunu da unutma ki o 7 şampiyonluğun ilkinde Terim geçen seneki Tudor'dan daha kötü başlamıştı. O gün Tudor'a yapılanlar, veya kendisine Milan'da yapılanlar yapılsaydı böyle bir efsanemiz olmayacaktı.

Ömer değişikliği maçı kazanmamızı sağladı. Taktik bilmiyor diyen vizyoncular, pirlo denen çöpe inananlar futbol izlemesin. Ayrıca size manciniler müstehak bir de unutmuşum prandelliler

öyle şeyler
yaşattın ki
uğrunda
ölmeye değer

o açıklamalar konsantrasyon sağlamaz zaten

tam tersine bu maça konsantre olmadıklarını gösteriyordu
Lige yönelikti aslında o söylemler, hoca zaten yenileceğimizi az çok tahmin ediyordu ki yenileceksek de oynayarak yenilmek lazım gibi bir cümle kurdu. O lafları bu maçtan sonra etse iyiydi ama şimdi gazı kaçmış gazoz gibi olduk...

Bir de bu sezon öyle gazla mazla toparlanabilecek bir sezon değil ne yazık ki hoca da formsuz.

La birader aklimizla alay etme yahu , terim kac sene calisti sabredildi de 7 sampiyonluk aldi

Tudor toplamda 1 sene calisti , adam sezonu mu bitirdi de 0 diyorsun

Tudor un 11 mactaki puanina bak , simdiki puana bak

Bari dogru argumanla savunun ya
8,5 sene 7 şampiyonluk.. 1 kere şampiyon olamayınca da gönderdik.. hangi sabırdan bahsediyorsun?

Forvet alınmadığı gün de söyledim şimdide söylüyorum başarı Fatih Terim'in başarısızlık yönetimin forvet ve defans alınmadı Allah'tan ozanı oynattıda defansda bizi maicondan kurtardı Adam forvette donk-maicon oynattı yokluktan bu kadro ile bu olur ancak

Mancinin Chelsea dep 2 0 maglupken goruntusu = terimin 2 0 dan sonra yaka sov yapip artist artist oturmasi

Ayni linci bekliyorum.plss

Öncelikle istifa etmemesi lazım. Geçen sene de aynı fikirde idim. Hocanın devre arası bırakmaması lazım. Fatih hoca da başka hoa da sonuna kadar gitmeli. Bu gelen hocaya da yük bindirmek oluyor.

Yalnız Tudor ile bir tutulmaması konusunda da haklısın. Bir taraf daha dün kariyeri başlamış hoca diperi Galatasaray efsanesi. Ama şunu da unutma ki o 7 şampiyonluğun ilkinde Terim geçen seneki Tudor'dan daha kötü başlamıştı. O gün Tudor'a yapılanlar, veya kendisine Milan'da yapılanlar yapılsaydı böyle bir efsanemiz olmayacaktı.

Ben gecen sene Tudor'un basarili oldugunu, sampiyonlukta payi oldugunu ve gonderilmemesi gerektigini dusunuyorum.

Hocalara sabredilmedigi muddetce bir yere varilamayacagina inaniyorum.

istifa et defol git
geçen yıl tudorun ekmeğini yedin,takımın yürüyecek hali yok ama bahane çok
devamlı gündem değiştir sen !

Hoca nasıl eleştirilmiyor yav gayet eleştiriliyor. Ana avrat küfür mü etmek lazım yani anlamadım ki nedir eksik olan.

8,5 sene 7 şampiyonluk.. 1 kere şampiyon olamayınca da gönderdik.. hangi sabırdan bahsediyorsun?

Tamam tudor a sezonu bitirmesi icin tahammul edildi mi ? Peki terim ilk yari sonunda tudordan daha dusuk puanda olursa o da gonderilecek mi

Esit degil iste , kabul edin bunu , adalet yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt