Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ftnin pavalı değnekçileri de gelmiş hayırlı olsun. Herifte para bok gibi her yerde kendini savunacak adamı rahatça tutuyor o da haklı. Ben de 8tl kur dan sözleşme yapsam ben de tutardım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen çok yapmışsın değnekçiliği iyi biliyorsun belli bu işleri..kimin değnekçiliğini yapıyorsun tüpçünün mü

fatih terim sanal troll mü tutuyormuş.
Geçende haberde okumuştum çöl veliaht selman trollerine aylık 3000 dolar veriyormuş ve bu aralar bizim hükümet karşıtı yazılar yazdırıyormuş.

2 tane ucretli vpn bir adet ucuzundan şarjı giden laptop toplam 3000 desek.
Her yazıda 10 liralık çay içip kafelerin internetinden yollasak ayda o da 300 lira tutsa.
Gider 7000
Fati hodjamda aylık 1000 lira ateşlese. 3000 dolar+1000tl aylık 17 bin lira falan yapar.
Fato hodjam ve selman beni bul. Yiğitlerim beni bulun acil

bu ftciler sanıyor ki tff istifa edince kılıf uydurup başarısızlıgı örtecekler hocalarının önce tff gidecek sonra başkan sonra ft gidecek

Ftnin pavalı değnekçileri de gelmiş hayırlı olsun. Herifte para bok gibi her yerde kendini savunacak adamı rahatça tutuyor o da haklı. Ben de 8tl kur dan sözleşme yapsam ben de tutardım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalancının sülalesini sevsinler mi?

Artık gerçekleri görmeniz lazım.suçu başka yere atarak en büyük zararı kendimize vermiş oluyoruz.

Takımda ve kulüpte büyük bir disiplinsizlik var.
Kimse işini tam yapmıyor.

Oyuncular kendi kafasına göre penaltı veya duran top kullanıyor.
Milyonluk oyuncular,Rakip oyuncuya 10 kişi dalıp sahada kovalıyor.

Hoca ve oyuncular, Kendi sakarliklarini, beceriksizliklerini ve işlerini iyi yapmamaları kamufle etmek için hakeme saldiriyor.sizde buna çanak tutuyorsunuz.

İdmanlar o kadar temposuzki maçlarda oyuncular 20 metre depar atamıyor.

Oyuncular o kadar güçsüz ki 90 dakikayi tamamlamadan sahada yığılıp kalıyorlar.

Kulüpte kimse kimseyi sevmiyor.
Oyuncular takım arkadaşlarına yardıma gitmiyor ve alan açmıyor.

Bunların hepsinin tek sorumlusu teknik ekibin başıdır.
Daha fazla rezalet yaşanmadan yollar bir an evvel ayrılmalı.
Aksi halde kargalardan 5 yiyip.Başak'tan da en az 3 yiyeceğiz.
Kendi sahamızda zaten kazanamiyiruz.

Devre arasında lider ile aramizda en az 10 puan fark olacak.

Artık gerçekleri görmeniz lazım.suçu başka yere atarak en büyük zararı kendimize vermiş oluyoruz.

Takımda ve kulüpte büyük bir disiplinsizlik var.
Kimse işini tam yapmıyor.

Oyuncular kendi kafasına göre penaltı veya duran top kullanıyor.
Milyonluk oyuncular,Rakip oyuncuya 10 kişi dalıp sahada kovalıyor.

Hoca ve oyuncular, Kendi sakarliklarini, beceriksizliklerini ve işlerini iyi yapmamaları kamufle etmek için hakeme saldiriyor.sizde buna çanak tutuyorsunuz.

İdmanlar o kadar temposuzki maçlarda oyuncular 20 metre depar atamıyor.

Oyuncular o kadar güçsüz ki 90 dakikayi tamamlamadan sahada yığılıp kalıyorlar.

Kulüpte kimse kimseyi sevmiyor.
Oyuncular takım arkadaşlarına yardıma gitmiyor ve alan açmıyor.

Bunların hepsinin tek sorumlusu teknik ekibin başıdır.
Daha fazla rezalet yaşanmadan yollar bir an evvel ayrılmalı.
Aksi halde kargalardan 5 yiyip.Başak'tan da en az 3 yiyeceğiz.
Kendi sahamızda zaten kazanamiyiruz.

Devre arasında lider ile aramizda en az 10 puan fark olacak.

Göz göre göre Galatasaray’a operasyon çekilirken sen burada çıkıp fırsattan istifade bunları yazıyorsan asıl senin gibiler gitmeden bu takım rahatlamaz kusura bakma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten operasyon falan tamam da hoca facia bu sene tutar yeri yok. Kondisyon yerlerde, taktik falan yok, takımın en iyi oyuncusu sene başından beri yedekte çürümüş, olmayacağı belli adamlar ısrarla oynatılıyor. Gerçekten tutar yeri yok bu sene hocanın.

Fatih Terim , Galatasaray'a tarihinde en büyük başarıyı yaşatmış teknik adamdır. Milli takımla da yaptıkları ortadadır.

Fatih Terim, bir dünya markasıdır.

Eleştirmek ayrı bir şey, zamanında ben de çok eleştirdim. Ama gerçekleri görmemezlikten gelemeyiz.

Seversin veya sevmezsin ama Galatasaray tarihine adını altın harflerle kazımıştır.

Bir insanın gereğinden fazla kibirli olup olmadığını anlayabilmek için onu yakından tanımak gerekir. Onu yeterince tanımadan ahkam kesmek sağlıklı sonuçlar vermez. Hayattan öğrendiğim en önemli şeylerden biri de budur.

Kibiri egosu kimseyi ilgilendirmez , bence yazidaki elestiriler malesef dogru , tabi terimle bitmez bu elestiri , mevcut ve gecmis yonetimler de dahildir buna

Oncelikle kondusyon ve performans olarak takim gercekten yerlerde , hem calisma temposu hem de gecmisten itibaren secilen oyuncularin hatali olusu etken

Disiplinsizlik had safhada , ama oyle ama boyle gecen sene belhanda feghouli ile baslayan , bu sene de ndiaye garry serdar ve donk ile devam eden bir vurdumduymazlik var , e tabi baslarindaki hoca 10 mac , onun ustundeki baskan 100 kusur gun ceza aliyorsa kimi kime sikayet edeceksin

Dis sebepler var diye bunlari soylemeyecek miyiz

Gecen hafta kayseri macini rahatca kazandik, orada da aleyhte hatalar vardi ama sozu bile gecmedi , bugun de bjk macinda bir cok hata var ama skor 4-1

Yani o pozisyona dek eren in 2 ciliz denemesi disinda pozisyonumuz yok , kalemizde 4-5 tane net pozisyon var , buna da mi hakem sebepti ?

Takimdan CL de destanlar filan beklemiyoruz ama akhisardan 3 , ts den 4 , malatyadan handikap da yemesinler bir zahmet , yahut 3 ic saha macinda galibiyetsiz tamamlamasinlar yani

gerçek galatasaraylılar olarak istifanı istiyoruz
gündem değiştirme çabalarını bu taraftar yemiyor

Açık konuşmak gerek, 0 gram futbol ile yenmek zaten ayıp olurdu. Gol zaten tam rezillik golü ama hoca da futbolu kafasında bitirmiş, kalmış tek Ego savaşı, aynı Mourinho da olduğu gibi

Nasıl oyuncular tel tel dökülüyorsa hoca da aynı şekilde çok kötü bu sezon.

Biz sezon başından beri ne oynuyoruz bunu anlayan var mı. Forvet yok tamam anladık da tek bununla açıklanamaz bu.

Hadi bunu geçtim oyuncular ölü gibi ya kimsenin koşacak hali yok bu da mı forvetsizlikten kaynaklı.

Yukarıdaki yorumların bazıları gereksiz ve saçma buna ben de kesinlikle katılıyorum ama haklı eleştiride bulunca bile boğa gibi kırmızı görüp kendinden geçenler var maalesef.

sent via GSC

Sadece performanslari kotu olur anlarim
Sadece cok sakatlik olur anlarim
Sadece disiplinsizlik olsa onu da anlarim
Sadece skorlar kotu olsa hadi o da tamam

Ama bunlarin hepsi birlikte oluyorsa oyunculardan teknik ekibe ve yonetime dek cokus vardir

Olaylari cok iyi okuyoruz merak etme. Sizler ise elmayla armutu ayiramiyorsunuz. Federasyonun yaptigi serefsizlikler bizim ilk mactan beri bok gibi oynayisimizi ve sakatliklari aciklamaz. Okudugunuzu anlayin once.

Evet kötü oynuyoruz hatta REZALET oynuyoruz. Yinede 5 Puan+ süper kupamiz calindi serefsizlerden.
Eee Les halimiz bile lider olacakken bunlar bizi tam gommek icin herseyi yapiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt