Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatlak seslerin zamanı değil. Konuşulması gereken yer de değil. Biraz sabır. Gerisi olur gider. FT ı yaptıklarını, yapacaklarını unutmayalım. Hatalı halleri var ama hala fazlasıyla toparlama gücümüz var. Dagilmazssk tabi taraftar olarak.

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu oynanan futbolun sakatlar ve tff ile alakası oldugunu sananlar sezon başından beri takımı izlemiyordur
Aksine her maçı izledim. Sezona işini yapmış bir yönetimin aldığı transferler ile başlasaydık ve hiç sakatlık yaşamamış olsaydık üstüne hakemlerden dolayı canımız yanmasaydı bunları yaşamazdık. Terim'in kredisi var kafasında değilim, eleştirilebilir. Ama eleştirilecek kişiler sıralamasında sona yazarım kendisini. Burada çok komik yorumlar var. Senin demin yazdığın Tudor > Terim gibi misal...

Kendisini eleştirmek başka, kin besleyip köstek olmak, hakaret etmek, saygısızlık etmek başka. Başarıya aç bir kulüp olduğumuz doğru ama bu kadar vefasızlık apayrı bir şey.

Son düzenleme:
Moderatorluk saga sola "kudur, agla, ezik, xd" seklinde sovup nihayetinde bedel odememe isi degildir. Bir forum uyelerine saygi cercevesinde farkli yorumlar yaptirabilecegi, insanlarin girip bir konuyu okudugunda daha once dusunmedikleri bir bakis acisini edinebilecegi olcude kuvvetlidir.

Moderatorun gorevi forumu olabildigince kuvvetli tutmaktir. Bu forumu senden daha fazla kullandigimi dusunmuyorum, ben de "ayda yilda bir" giriyorum diyelim. Tek amacin olmasa bile populizme basvurmak cok yanlis. Forum konseptinin ahlakina ters. Hadi bunu sacma sapan uyeler yapsa neyse de moderatorlerin gercekten yapmamasi gerektigini dusunuyorum.

Bunlari ilk cumlene istinaden yazdim. Yazdiginin gerisini hem anlamadi hem de bir noktadan sonra kaale almadim, hakaret etmek icin yazmissin cunku. Biriyle konusurken neleri varsaydigina cok dikkat et, sadece bunu soyleyeyim sana.

Son olarak Gomis sonuna kadar hainlik yapmistir ama Gomis olayi kapanmistir alakasini anlamis degilim.

Kina yak demeseydin keske

Ben sampiyon olamadi diye elestirmem , hatta belki olur da

Ama 19 maca bakiyorum ve disiplin olarak , performans olarak , kondusyon ve en onemlisi hirs istek olarak cok dusuk bir oyuncu grubu goruyorum

Haliyle tum birimleri elestirirken (oyuncu , yonetim ..) , terimi disarida birakmak bana adil gelmiyor

Kimse eleştirilemez değildir zaten kondisyon olarak takım bu sene kötü bu bariz sakatlıklar hep adeleden oluyor demekki oyuncular iyi çalıştırılmamış.Ama kadroda yetersiz sol bek alternatifimiz akhisarda bile oynayaman ömer bayram.Yedek golcüyü bırak as golcümüz yok.10 numara pozisyonunda belhanda dahil iş yapacak zorlu maçlarda anahtar görevi görecek oyuncumuz yok.Savunmada kronik sakat serdarla paf takımdan gelen ozan oynuyor.Bir tek orta sahamıza iyi diyebiliriz ondada fernando ve ndiaye saha olduğunda.Bu başarısızlıkta hocaya en fazla %30 pay verebilirim geriye kalan pay yönetimin.

Çatlak seslerin zamanı değil. Konuşulması gereken yer de değil. Biraz sabır. Gerisi olur gider. FT ı yaptıklarını, yapacaklarını unutmayalım. Hatalı halleri var ama hala fazlasıyla toparlama gücümüz var. Dagilmazssk tabi taraftar olarak.

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu söylemeyi kendime yediremiyorum da bu sezon için hafiften hayırlısı desek iyi olur sanki.Sahadaki oyunla birlikte camia pimi çekilmiş el bombası gibi her an patlayacak bir yerde sanki.

Takimin fizik olarak yetersiz oldugunu falan yazin elestiri olarak veya taktiksel konulara girin hepsine ok ama maglup oldugumuz bir mactan sonra teknik direktorumuze hakaretler yagdirip burayi antu’ya cevirmenin bir anlami yok

Bayram ediyormus gibi duruyor hic hos olmuyor

Moderatorluk saga sola "kudur, agla, ezik, xd" seklinde sovup nihayetinde bedel odememe isi degildir. Bir forum uyelerine saygi cercevesinde farkli yorumlar yaptirabilecegi, insanlarin girip bir konuyu okudugunda daha once dusunmedikleri bir bakis acisini edinebilecegi olcude kuvvetlidir.

Moderatorun gorevi forumu olabildigince kuvvetli tutmaktir. Bu forumu senden daha fazla kullandigimi dusunmuyorum, ben de "ayda yilda bir" giriyorum diyelim. Tek amacin olmasa bile populizme basvurmak cok yanlis. Forum konseptinin ahlakina ters. Hadi bunu sacma sapan uyeler yapsa neyse de moderatorlerin gercekten yapmamasi gerektigini dusunuyorum.

Bunlari ilk cumlene istinaden yazdim. Yazdiginin gerisini hem anlamadi hem de bir noktadan sonra kaale almadim, hakaret etmek icin yazmissin cunku. Biriyle konusurken neleri varsaydigina cok dikkat et, sadece bunu soyleyeyim sana.

Son olarak Gomis sonuna kadar hainlik yapmistir ama Gomis olayi kapanmistir alakasini anlamis degilim.

Like işi bitti şimdi sıra moderatörlüğe gelmiş anlaşılan o bitince sıraya ne gelecek acaba site tarafından torpilim olup olmadığı sorusu mu ?

Moderatörlük birşeyin arkasına sığındığım bir yer değil sadece siteye gönüllü destek verdiğim bir yer, mod olmadan da bu yorumları yapıyordum.

Belki şimdi senin deyiminle ''populizme'' başvurduğum için yorumum dikkat çekmiştir. Biriyle konuşurken şöyle davran dediğin kısmı sanada tavsiye ederim. Yorumu okumadığını söylediğini göre tartışma bitmiştir.

Kimse eleştirilemez değildir zaten kondisyon olarak takım bu sene kötü bu bariz sakatlıklar hep adeleden oluyor demekki oyuncular iyi çalıştırılmamış.Ama kadroda yetersiz sol bek alternatifimiz akhisarda bile oynayaman ömer bayram.Yedek golcüyü bırak as golcümüz yok.10 numara pozisyonunda belhanda dahil iş yapacak zorlu maçlarda anahtar görevi görecek oyuncumuz yok.Savunmada kronik sakat serdarla paf takımdan gelen ozan oynuyor.Bir tek orta sahamıza iyi diyebiliriz ondada fernando ve ndiaye saha olduğunda.Bu başarısızlıkta hocaya en fazla %30 pay verebilirim geriye kalan pay yönetimin.

Abi ama sunu anlamiyorum , cok cok farkli olmayan bir kadroyla gecen sezonun son 8/9 haftasi bu takim boyle miydi

Orta sahadan yenen surpriz bir gol haric ts basaksehir fbjk maclarindan 10 puan aldik ve gol yemedik

Nereden nereye . Yani gecen sene les olsak da bu sene devam etse "bu kadroyla bu kadar" derdik ama oyle degil ..

Araya girip kim vurduya gitmen beni uzer

Sana guzel bir haberim var

Screenshot_20181129-000552.webp

İlgi manyağı menapozlu gelmiş, sonunda silik gibi bana karşı yazılan mesajları beğenmeden yorum yapabilme cürretini göstermişsin. Kendi hayal dünyanda takıl kimin göt acısı çektiği belli, maganda gibi sana karşı yorum yazanların adresini evini bulmaya çalış.
ilgi budalası olsam senın gibi olmadık durumlarda saçma sapan yetenek yoksunu ironiler yaparak çeşitli şaklabanlıklar yapardım
aynen evlerını bulmaya calısıyorum zibidi her muhabbete böyle mal gibi ortadan dalarsan bi bok bildiğini sanır ahkam kesersin herzamn.
ayrıca allahın manyağı daha dune layk zamazingosunu sen böyle kullınıyordun bugun sana karsı kullanılıncamı götune kızgın demır değmiş gibi davranıyorsun. baya baya götün kalktı kavga gürültü olmasın diye ses çıkarmayınca heralde
akıllı ol yavşak olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt