Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin savunurdun.
Tudor iki bek degistirip bursa deplasmanini aliyordu hala küfür yiyordu burda :)

Dürüst olmak gerekirse Östersund sonrası Tudor'un taraftar gözünde desteği bitmişti. Terim'in milli takımdan gönderilmesini de eklersek herkes ilk kötü anda taraftarın Tudor'u idam edip Terim'i isteyeceğini biliyordu. Buna kimse engel olamazdı ve olamadı da.

Şimdi taraftar hocaya karşı desteğini çekerse halihazırda kötü giden Terim de tutunamaz.

Özellikle bu sosyal medya devrinde yönetimler hoca gönderme/getirme hususunda taraftar tepkisini ölçek alıyorlar. Almak zorunda kalıyorlar.

İyi falan oynamadik adamlar Perşembe günü Norveç’te maç yapti + yolculuk var. Bugün de şenol golü atınca devre arasi güveni çıkarıp atibayi sokarak iyice çekildi topu bize biraktilar yani. Bizim beceriksizler bi bok yapamadi yine o ayri Maicon bile forvete geçer geçmez pozisyona girdi Eren kazmasi maç boyu bi tane olumlu hareketi yok. Leş bjk terlemeden yendi bizi.

Bu takım tam kadro oldugunda ıyı oynuyormuydu?
763

Uzun vadeli yapılanma için uygun yerli adayın var mı peki abi.

Apo yapamaz mı diosun bu durumu, sabredilirse şayet
Aponun zihniyetini sevmiyorum ya olur olmaz fikrim yok ama istemem yani açıkçası. Yabancı hoca daha iyi olur bence, ortaya cidden bir proje konursa ve iyi anlatılırsa sabredilir. Ama şekil a'daki gibi oyunculardan şikayet edip selçuk'u eren'i falan 11 oynatırsan olmaz bu iş. Bu saçmalığın nesine sabır gösterilecek anlamadım ki.

Uzun vadeli yapılanma için uygun yerli adayın var mı peki abi.

Apo yapamaz mı diosun bu durumu, sabredilirse şayet

Bizim taraftar Apo'yu ilk teklemesinde yer.

Apo da bunu bildiği için gelmez bence. Şenol sonrası Beşiktaş'a gideceğini düşünüyorum.

Terim'i gönderirsek bizi hiç bir yerli hocanın keseceğini sanmıyorum. Yine yabancıya yöneliriz. Ama mali durum kötü olduğu için üst kalibre isim getirmek de zor.

İşin özeti bu işler karışık. Keşke kötü gidişe dur diyebilsek de o noktaya gelmesek.

:D gecen senenın fotosunu atıyor tudorun kurdugu kondisyon yükledigi hazır takım bu

hocan bu kadroyu mahvetti adamlar top oynamayı unuttu
Aynen Tudor'un adam ettiği Donk,Sinan.(bu bile+6 puan kazandırdı),Yuto ile şampiyon oldu takım xd

Ne kondisyonmuş ayrıca getirelim iyi bir kondisyoner her sezon şampiyon olalım

Bizim taraftar Apo'yu ilk teklemesinde yer.

Apo da bunu bildiği için gelmez bence. Şenol sonrası Beşiktaş'a gideceğini düşünüyorum.

Terim'i gönderirsek bizi hiç bir yerli hocanın keseceğini sanmıyorum. Yine yabancıya yöneliriz. Ama mali durum kötü olduğu için üst kalibre isim getirmek de zor.

İşin özeti bu işler karışık. Keşke kötü gidişe dur diyebilsek de o noktaya gelmesek.

terim gönderilsin demiyorum yaw. Terim sonrasından bahsettim ben.

Mevcut şartlarda Terim giderse en iyi iht bu yönetim Hamzayı getirir ztn. O yüzden kalması taraftarıyım

Hoca artık ben bırakıyorum futboldan çekiliyorum diyene kdr kalmalı. Yoksa gelen adama hiçbir şekilde sabır gösterilmez ve iş yine döngüye girer.

Aynen Tudor'un adam ettiği Donk,Sinan.(bu bile+6 puan kazandırdı),Yuto ile şampiyon oldu takım xd

Ne kondisyonmuş ayrıca getirelim iyi bir kondisyoner her sezon şampiyon olalım
Gerek yok kondisyonere fatih hoca en iyisini bilir o calıstırıyor iste mükemmel takım.

Gerek yok kondisyonere fatih hoca en iyisini bilir o calıstırıyor iste mükemmel takım.
Kimse takımın mükemmel olduğunu iddia etmiyor.

Ancak korelasyon farkı var dinamikler farklı. Elde bu var elde maksimum bu kadro var.
Fatih Terim'in yerinde X bir kişisi olsada bunu iddia ederim. Ne öyle mükemmel olamıyoruz diye teknik adam mı değiştirelim bu yoklukta ?

İyi falan oynamadik adamlar Perşembe günü Norveç’te maç yapti + yolculuk var. Bugün de şenol golü atınca devre arasi güveni çıkarıp atibayi sokarak iyice çekildi topu bize biraktilar yani. Bizim beceriksizler bi bok yapamadi yine o ayri Maicon bile forvete geçer geçmez pozisyona girdi Eren kazmasi maç boyu bi tane olumlu hareketi yok. Leş bjk terlemeden yendi bizi.

Biz carsamba gunu nerde Mac yaptik + yolculuk varmiydi yoksa ışınlanarak mi istanbula döndük ?

Söylenecek hiçbir şey yok. Evlatçılık devam ettiği sürece bi bok olmaz bu takımdan

terim gönderilsin demiyorum yaw. Terim sonrasından bahsettim ben.

Mevcut şartlarda Terim giderse en iyi iht bu yönetim Hamzayı getirir ztn. O yüzden kalması taraftarıyım

Hoca artık ben bırakıyorum futboldan çekiliyorum diyene kdr kalmalı. Yoksa gelen adama hiçbir şekilde sabır edilmez ve iş yine döngüye girer.

Fark etmez kendisi bıraksa da aynı düşüncedeyim. Yerli olarak camianın kabullenip destek vereceği birisi şu anda yok. Herkese ön yargılı yaklaşacak taraftar. O ortamda çalışmak zor. İlk kötü gidişte giyotin kurulur. Camia içinden birini çıkarabilmiş olsak durum farklı olurdu ama öyle bir adam yok maalesef. Hakan Şükür fetöcü olmasaydı o adam Hakan olabilirdi. Ama böyle biri şu anda yok.

Bu nedenle yabancı olmalı sonraki hocamız.

Ligdeki her takım bugünkü Beşiktaşa 1 gol atardı bence. Fena oynamadık diyenler rakibin kadrosunu bir daha incelesin derim. Pozisyon falan da bulmadık bu arada, Terim kanser futboluna o kadar alıştırdı ki milleti şimdi iyi oynadık zannediyor millet. Milli takımla yaptıklarını çabuk unuttuk, hocalıkla alakası uzun süre önce bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt