Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım benim başka hocaya çalışma imkanı tanınmadığından bahsettim zaten. Yani aynı serbestliği başka hocaya tanıyabilsek belki kıyaslardık ama yok. 2 kötü sonuçta homurdanıyor herkes, zaten ülkede herkes teknik direktör. Kısa dönem iyi oynatan hocalar olmuştur sadece. Ayrıca son senelerdeki antrenör seçimleri anormal kötü zaten tek tek değerlendirmek istemiyorum, sadece Prandelli isabetli bir tercihti bence ama o da öyle böyle batırmadı.
İtalyanlardan mı hoşlanıyorsun Yonis?

Prandeli isabetli bir tercihti diyen erkeklerle çimlerde yuvarlanmaktan hoşlanıyordur özellikle de adı Yunussa.

Prandelli isabetli tercih diyen adam steroid kullanan erkeklerden hoşlanıyordur.

Bizden önceki kariyeri ne yav İtalya'nın orta üst sıra takımında yıllarca hocalık yapmış Balotelli'nin ekstra performansı sayesinde İtalya'ya final oynatmış takımın hocası olması mı?

Aragones de doğru tercihti o zaman.

Alabilme kapasitene bağlı xd
tenor.gif

Fatih Terim'in gönderilmesi mi lazım sizce? Bu yönetim lige-takıma uygun bir antrenör getirir, taraftar da hemen bunu benimseyebilir mi? Hemen takıma adapte olup başarılı sonuçlar mı alırız? Yoksa vizyonumuzu ortaya koyup gelecek senelere uygun bir sistem mi kurarız kötü sonuçlar gelse bile, sabırla? Fatih Terim'in kovulması(istifa etmeyeceği ortada şu an) bize olumlu olarak mı yansır?

Valla renkdas iki ucu b.klu degnek.. FT ile durum bu.. Adam nuh diyor, peygamber demiyor. Kendi dışında herkes suclu.. Adam yonetime bile hesap soruyor. Atanmış bir kişinin , genel kurul tarafından secilmiş yonetime kafa tuttugu, hesap sordugu nerede gorulmuş?? FT haddini çok aşıyor.. Ve maalesef FT den hesap sorabilecek bir yonetim biz de yok.. "Hoca, hoca bu takımın hali nedir, neden boyleyiz, neden en kolay CL grubundan cıkamadık, neden TSL de cok geride kaldık" diyecek bir yonetim yok..

FT yi istifaya zorlayacak tek mercii taraftardır ama onun da olacagına ihtimal vermiyorum. Tahminim 2019 yaz sezonunda birseyler olabilir.

Burada bazı renkdaslar FT nin alternatifini soruyor.. Ben isim vermeyeceğim ama ekol olarak Alman ekolunden genç bir TD ye takımı emanet etmek lazım. Derwall ile bugunlere geldik.. Futbol devriminin fitilini Derwall atesledi.. 2.Derwall donemi ile tekrar Avrupanın önde gelen takımlarından biri oluruz diye dusunuyorum..

O kadar kotuyuz ki eren bile üst üste iki maç gol atabiliyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt