- 4 Ağustos 2009
- 90.703
- 71.837
- 5.188
Selcuk gene muthis oynadi hodjam, bir dahaki mac 11e koy boyle yedekten girince keyfi kısa oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başak city fatihine yakışır bir kutlama yapmak lazım soyunma odasında![]()
Ne kadar ilginç arkadaş kim girecek kim. İyi oynamanı sağlayacak kim girecekSüper oynuyoruz hocam adam girdirmene gerek yok!!!
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarı bizde olan oyun hakimiyetini, Selçuk hamlesi ile ikinci yarının tamamında olmasa bile üçte ikilik bölümünde rakibe verdi. Ben bezdim artık böyle hamlelerden. Rodrigues sakatlanıp çıktı tamam ama Selçuk nedir yahu? Hadi Celile güvenmiyorsun anladık da al o zaman Linnesi oyuna.
selcuk yerine linnes celil alınabilirdiNe kadar ilginç arkadaş kim girecek kim. İyi oynamanı sağlayacak kim girecek
Selçuk yerine tercuman bile girse daha iyi oynar onda haklısınselcuk yerine linnes celil alınabilirdi
:red:Bazı arkadaşlar beyin tutulması dediğimiz olayı yaşıyor zannediyorum. Hala yunus falan girince oyunun değişeceğini Gs ın süper oynayacağını zannedenler var. Portoya ne biçim oynamışsın ligin en güçlü takımına 1-2 pozisyon dışında pozisyon vermemişsin forvetsiz oynuyorsun. Taraftar kızıyor niye yunus girmedi ne yapacak 19 luk 160 cm yunus.
Öyle deme üstadim bizimkilere göre yedeklerde Kevin de Yunus ve Luka Celil var ama bunlar kullanılmıyor. Yunus'u U-19 Porto CL maçında izledim daha geçen hafta, 50 tane top kaybetti. Kendi yaş grubuyla oynuyor he.Bazı arkadaşlar beyin tutulması dediğimiz olayı yaşıyor zannediyorum. Hala yunus falan girince oyunun değişeceğini Gs ın süper oynayacağını zannedenler var. Portoya ne biçim oynamışsın ligin en güçlü takımına 1-2 pozisyon dışında pozisyon vermemişsin forvetsiz oynuyorsun. Taraftar kızıyor niye yunus girmedi ne yapacak 19 luk 160 cm yunus.