Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk gene muthis oynadi hodjam, bir dahaki mac 11e koy boyle yedekten girince keyfi kısa oluyor.

Selçuk değişikliği ile kangren ettin takımı hocam. Rodriges sakatlandı tamam al Linnes'i, Yunus'u.

Göz göre göre 2.yarı resmen oyunu leş Başakşehir'e bıraktın.

Sonuna kadar imparator .. bu maçta bir çöp takımı belki ligin en oturmuş takıma karşı galibiyet kaçırmış olmuş olmamızın tek nedeni hocanın takımı çok iyi hazırlamış olmasıdır.

1000 lerce telefon gelir yine hodjam! Boru mu be başakşehirden 1 puan aldık

İlk yarı bizde olan oyun hakimiyetini, Selçuk hamlesi ile ikinci yarının tamamında olmasa bile üçte ikilik bölümünde rakibe verdi. Ben bezdim artık böyle hamlelerden. Rodrigues sakatlanıp çıktı tamam ama Selçuk nedir yahu? Hadi Celile güvenmiyorsun anladık da al o zaman Linnesi oyuna.

Bence de dengenin Başakşehir lehine bozulmasında en büyük etki o değişiklikle oldu.

Rodri sakatlandıysa Onyekuru'yu o tarafa kaydırıp diğer kenara Linnes'i kenara alabilirdik. Orta sahayı güçlendirelim derken Selçuk'un bitikliği sayesinde hem topu rakibe verdik hem de ilk yarıda iyi yaptığımız alan kapatmaları hiç yapamadık.

Bazı arkadaşlar beyin tutulması dediğimiz olayı yaşıyor zannediyorum. Hala yunus falan girince oyunun değişeceğini Gs ın süper oynayacağını zannedenler var. Portoya ne biçim oynamışsın ligin en güçlü takımına 1-2 pozisyon dışında pozisyon vermemişsin forvetsiz oynuyorsun. Taraftar kızıyor niye yunus girmedi ne yapacak 19 luk 160 cm yunus.

Selcuksuz ilk 11ler kötü degil, ama oyuna hic iyi müdahele edilmiyor

Balon Abdullah Avcı tek kulvarda gitmesine rağmen, hafta içi eforlu bir maçtan çıkmış eksik ve yorgun rakibini kendi evinde yenemedi. Yedeklerinden Adebayor ile Elia giriyor bir de bizim yedeklere bak.gidisat değiştirebilecek tek oyuncu yok.
Sisirilmis büyük bir balon bu adam. Mahmut'tan stoper yaratmaya çalışıyor özenti herif. İkinci yarı hoca geçen sezon olduğu gibi yargı dağıtır bunlara, iç sahada hepsini tokatlar geçer.

Bazı arkadaşlar beyin tutulması dediğimiz olayı yaşıyor zannediyorum. Hala yunus falan girince oyunun değişeceğini Gs ın süper oynayacağını zannedenler var. Portoya ne biçim oynamışsın ligin en güçlü takımına 1-2 pozisyon dışında pozisyon vermemişsin forvetsiz oynuyorsun. Taraftar kızıyor niye yunus girmedi ne yapacak 19 luk 160 cm yunus.
:red:

Bugün maçla ilgili eleştirim yok. 3 tane önemli eksikle bu kadar oturmuş takıma karşı santraforsuz daha ne kadar top oynanabilir bilemiyorum. Ama bu takımın stoperlerinin Eprieanu-Mahmut kadar savunmadan top çıkaramamasının nedenini, sahaya iğrenç yerleşimi ve en önemlisi bu yıl onlarca kez olan ve bugün de son 2 ayda 2 resmi maç oynamış Rodrigues'in başına gelen bitmek bilmez adele sakatlıklarının nedenini kendisine sormak isterim. Yasin'i yedirmiyor, oyuncuların profesyonellik dışı bir davranışları yok, zeminler de her yerde olduğu kadar iyi veya kötü, peki bu saçma sapan sakatlıkların nedeni nedir?

Öyle deme üstadim bizimkilere göre yedeklerde Kevin de Yunus ve Luka Celil var ama bunlar kullanılmıyor. Yunus'u U-19 Porto CL maçında izledim daha geçen hafta, 50 tane top kaybetti. Kendi yaş grubuyla oynuyor he.

selcuk yerine baston konulsa en az aynı etkiyi yapacağı için komik kimi koysaydı laf ebeliği yapılıyor ,kardeşim selçuğu değil oyuna alan kadroya alan adam futboldan uzaklaşmış adamdır ,siz neyin savunmasını yapıyorsunuz...

selcukun yerine kim girecekti diyenler arkadaslar kim girerse girsin selcukdan daha faydali olurdu adam bitmis oyniyamiyor hic bir varlik yok hic bir katkisi yok. gecn bir oyuncu girse en azindan ölümüne kosar onu bile yapsa yeter

Selçuk beyimiz yine maç başı hakedişi olan 25 bin avroyu cebine koydu kafası rahat. Günlüğü 150 tl bile olmayan taraftarda burada kendini paralasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt