Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecrübe konusuyor olsa gerek çok gargara yaptın herhal rengdaş. hadi küçüğüm uza abilerinin kanatlarının altına anca gidersin. milletin koruması olmadan hayatta kalamassın senın gibi beslemeleri veriyorlar gazı salıyorlar ortaya
şansını baskasında dene.
Ne abisi yaw, en fazla 13 yasindaki ergen gibi yaziyorsun

He olmasan bile tek avantajli oldugun konu buysa senin duz beynini hayatta tutan oksijeni ureten agaca acirim osman abi

9f9100f5b90b93071440ad30509d3a2300690192c6a3e09995d5ccf127739a15.jpg

Ne abisi yaw, en fazla 13 yasindaki ergen gibi yaziyorsun

He olmasan bile tek avantajli oldugun konu buysa senin duz beynini hayatta tutan oksijeni ureten agaca acirim osman abi
sinirlenme rengdaş sakin olup okursan okuduğunu yanlış anladığını anlarsın.
neyse hadi sana iyi eğlenceler küçük besleme reiz.

ya orada bir yerde sıralamaya göe takım tutmuyoruz mu yaziyor.
Lan oğlum hergun yeni bir bilgi öğreniyorum lan 3 sene dursunu niye itin götüne soktuk, tudoru, riekerinki niye sürekli elestirip durdunuz ya mancini ? prandelli ?

Bazıları ya yabancı düşmanı ya terim fetişisti ortası yok bunun.

Eleştiriye eyvallah, direktör olarak yeteneksiz olduğunu, kötü transfer yaptırdığını da söyleyebilirsin, o da tamam. Lakin diğer takımların taktıkları lakaplarla adamı anıp onların argümanlarıyla eleştiren Galatasaraylılarla alakalı bir tespitim var.

Temelde üçe ayrılıyor bu grup:

- Birincisi vizyonerler, ali koç stili. Takımın başına Rijkaard gelsin, Cocu gelsin total futbol oynayalım, başımızda bir Adanalı olmasın düşüncesini taşıyanlar yani. Mancini'ye tapar Terim'den nefret ederler. Terim'i beğenmezler ancak her konuda eleştirebilirler. Yahu beğenmediğin yeteneksiz olduğunu düşündüğü bir adamdan beklentin neden bu kadar yüksek? Örneğin Hamza'yı getirseler şu an takımın başına ben adama kızmam açıkçası. Zaten yapabilecekleri belli, bilirim. Alttan alta bir adamın kapasitesine inanıyorsan o başka. Bunlardan birisine rastlarsanız korkmayın, acemidir. Onu Terim'in İtalya görüntüleri, Milan tribünlerindeki sevgi seliyle cezbedin. Sonuçta Avrupa görmüş adam düşüncesini yerleştirin. En son da şu videoyla noktayı koyun tedavi tamamlanmıştır:

***Bu da yetmezse Mourinho'yla kucaklaşma görüntülerini gösterin. Onun elit bir teknik adam olacağını düşünecektir.

-İkinci güruh. Bunlara tanım olarak "ergen"i uygun buluyorum yaştan bağımsız olarak. Her ortamda ve her takımın taraftarında bulunur bunlardan. Sevgi kelebekleridir. "Melo gitsin çok çirkef", "Fatih Terim gönderilsin abi ya adam maganda istemiyorum takımın başında" falan derler. Futbol teröristi olarak görür(ya da öyleymiş gibi yapar) diğer arkadaşlarıyla beraber Terim'e sallarlar. Kebapçı idolleridir Terim'i tokatladığı(!) için. Bu arkadaşlar biraz tehlikelidir onlara bir doz daha fazlasını veriyoruz:

-Üçüncüsü şehir efsanelerine inananlar. Bu insanlara 50 kere de anlatsanız inandıramazsınız. Kendi kafalarındaki komplo teorilerini tercih ederler. Terim'in Hagi'yi istemediğini, komisyonculara yedirmek için topçu transfer ettiğini, ortada hiçbir şey yokken takımı bırakıp gittiğini, bam bam bam taktik falan yok çıkın oynayın aq diyerek uefa'yı kazandığını, oyuncu yetiştiremediğini falan söylerler. Parator derler Galatasaray'a 4 kez gelip 3 kez gönderilen adamın kaç lira tazminat aldığını söyleyemezler. Böyle birisine rastlarsanız boş yere kaçmaya çalışmayın. Bordo klavyelidir. O sizi şampiyonluk kutlamalarında bulur...
Bunlara video yok. Hadi eyvallah.

Not: Söylediklerim 7 kez şampiyon yapmış, dilimizden düşürmediğimiz uefa kupasını kazanmış bir adama nefret kusanlar için geçerlidir. Onlar üzerine alınabilir.

Bir insan küfürlü kelime kullanmadan nasıl küfredebilir görüyorsunuz.. Ellerine sağlık renktaş

Hodjam sometimes kondisyon, sometimes teknik-taktik çalışması yaptırabilirsiniz.

Gençlere içinse sometimes fizikalitelerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptırabilir , sometimes mental dersler verebilirsiniz.

s.a reis anladığım kadarıyla terimin hayin işgüzarlıkları kadar demirörenle çektirdiği şu foto sende nefret duygularının körüklenmesinde sebep olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 34492

ama şu kısım çok ilgimi çekti reis " Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim."

Ekli dosyayı görüntüle 34493
Ekli dosyayı görüntüle 34494

geçen sene şampiyonluğa giderken terimle alakalı bi ton söz vermiştin tutamadın daha evvel farklı konularda verdiğin sözleri tutmadıüın gibi. bari bunu tut diyecemde sanmıyorum

bu arada foto Sn uluönder anarşik başkanımız ünal aysal beyefendi hazretlerinin katıldğı rte vizyon toplantısından

ii frmlr
Ooooo çil yavrusu gibi dağıtmışsin reis

Galatasaray Düşmanlarının .........

Adam ligin yarısında gelip şampiyon yaptı, boşta olan ya da bedava kiralık bir forvet bile alamadılar adama, Gomis kalsa da 1 forvet istiyordu koca yaz kimseyi alamadılar, haliyle şampiyonlar liginde iddialı olan Fatih hocamızda bunun moral bozukluğu oldu ve kendini iyi motive edemedi, bu da takıma yansıdı bence, hoca formsuz olabilir ama kredisi sonsuz olmalı, yerine gelebilecek herhangi bir hocayla 3 belki 5 sene şampiyon falan olamayız bu kriterlerle...Fatih hocama güvenim sonsuz hiç olmazsa bir Ozan Kabak çıkardı dahasını da çıkaracak

Eleştiriye eyvallah, direktör olarak yeteneksiz olduğunu, kötü transfer yaptırdığını da söyleyebilirsin, o da tamam. Lakin diğer takımların taktıkları lakaplarla adamı anıp onların argümanlarıyla eleştiren Galatasaraylılarla alakalı bir tespitim var.

Temelde üçe ayrılıyor bu grup:

- Birincisi vizyonerler, ali koç stili. Takımın başına Rijkaard gelsin, Cocu gelsin total futbol oynayalım, başımızda bir Adanalı olmasın düşüncesini taşıyanlar yani. Mancini'ye tapar Terim'den nefret ederler. Terim'i beğenmezler ancak her konuda eleştirebilirler. Yahu beğenmediğin yeteneksiz olduğunu düşündüğü bir adamdan beklentin neden bu kadar yüksek? Örneğin Hamza'yı getirseler şu an takımın başına ben adama kızmam açıkçası. Zaten yapabilecekleri belli, bilirim. Alttan alta bir adamın kapasitesine inanıyorsan o başka. Bunlardan birisine rastlarsanız korkmayın, acemidir. Onu Terim'in İtalya görüntüleri, Milan tribünlerindeki sevgi seliyle cezbedin. Sonuçta Avrupa görmüş adam düşüncesini yerleştirin. En son da şu videoyla noktayı koyun tedavi tamamlanmıştır:

***Bu da yetmezse Mourinho'yla kucaklaşma görüntülerini gösterin. Onun elit bir teknik adam olacağını düşünecektir.

-İkinci güruh. Bunlara tanım olarak "ergen"i uygun buluyorum yaştan bağımsız olarak. Her ortamda ve her takımın taraftarında bulunur bunlardan. Sevgi kelebekleridir. "Melo gitsin çok çirkef", "Fatih Terim gönderilsin abi ya adam maganda istemiyorum takımın başında" falan derler. Futbol teröristi olarak görür(ya da öyleymiş gibi yapar) diğer arkadaşlarıyla beraber Terim'e sallarlar. Kebapçı idolleridir Terim'i tokatladığı(!) için. Bu arkadaşlar biraz tehlikelidir onlara bir doz daha fazlasını veriyoruz:

-Üçüncüsü şehir efsanelerine inananlar. Bu insanlara 50 kere de anlatsanız inandıramazsınız. Kendi kafalarındaki komplo teorilerini tercih ederler. Terim'in Hagi'yi istemediğini, komisyonculara yedirmek için topçu transfer ettiğini, ortada hiçbir şey yokken takımı bırakıp gittiğini, bam bam bam taktik falan yok çıkın oynayın aq diyerek uefa'yı kazandığını, oyuncu yetiştiremediğini falan söylerler. Parator derler Galatasaray'a 4 kez gelip 3 kez gönderilen adamın kaç lira tazminat aldığını söyleyemezler. Böyle birisine rastlarsanız boş yere kaçmaya çalışmayın. Bordo klavyelidir. O sizi şampiyonluk kutlamalarında bulur...
Bunlara video yok. Hadi eyvallah.

Not: Söylediklerim 7 kez şampiyon yapmış, dilimizden düşürmediğimiz uefa kupasını kazanmış bir adama nefret kusanlar için geçerlidir. Onlar üzerine alınabilir.

Bir an "ben bu postu ne ara yazmisim" diye düsündüm. Bu forum tarihinde atilmis en "accurate" post. Sitenin girisine civilensin.

Kulübün ismini Fatih terim Galatasaray olarak revize edelim

Galatasaray Düşmanlarının .........

s.a reis anladığım kadarıyla terimin hayin işgüzarlıkları kadar demirörenle çektirdiği şu foto sende nefret duygularının körüklenmesinde sebep olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 34492

ama şu kısım çok ilgimi çekti reis " Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim."

Ekli dosyayı görüntüle 34493
Ekli dosyayı görüntüle 34494

geçen sene şampiyonluğa giderken terimle alakalı bi ton söz vermiştin tutamadın daha evvel farklı konularda verdiğin sözleri tutmadıüın gibi. bari bunu tut diyecemde sanmıyorum

bu arada foto Sn uluönder anarşik başkanımız ünal aysal beyefendi hazretlerinin katıldğı rte vizyon toplantısından

ii frmlr
Renktaş,kahkaha derken anlaşmasını ve birlikte çalışmayi kast ettim.

Aysal başkan,burda kendisine protokol gereği gösterilen yerde oturmuş yani 3 büyükler olarak fenerasyon başkanınin yanında.
Ve dikkat edersen kendisi cool bir şekilde samimiyetini koruyarak davet edildiği yerde sessizce oturuyor.

Ayrıca aysal başkan,demiroren için; futbolun başında olduğu sürece ÜLke futbolu ileriye gidemez tarzında bir laf ile kendisi hakkında görüşlerini dile getirmişti ve haklılığı her geçen gün ortaya çıkıyor.

Ayrıca verdiğim sözlerden kastın ne tam anlamadim?

Terim geçen sezon şampiyon yaptığında ve başak,bjk maçlarında güzel kadro ve taktik ile çıktığında kendisini bu başlıkta bizzat tebrik ettim.
Yaz boyunca hazırlık doneminde aldığımız kötü sonuçlar ve yaptırdığı berbat transferler sebebiyle kendisini suçlamadim ve sesimi çıkarmadım.
Ne zaman ki rezil performans göstermeye başladık artık canımıza tak etti.

Gider devre arası tirezege malını alıp yine millete sallar büyük ihtimal.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt