Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan milli takimda kaos mu var reyis

Evet var tabii Lucescu kalmayacak belli kimse memnun degil herkes aldigi paradan kadroya cagirdigi adamlardan sikayetci ayrica ulkenin yabanci kuralina dair bir belirsizlik var ortada bu herif geldiginden beri

Hangi turnuvaya katilabilecegiz kimse bilmiyor, insanlar milli takimi desteklemeyi kesti, yenilince oh be ne guzel koydular diyenler var

döngüsel olarak terime mahkum olmamız , genel kurulun koltuğa oturttuğu isimlerin çoğunlukla cahil, birikimsiz , niteliksiz kimseler olmasının bir sonucu, bubba..

Vallahi ne yalan soyleyeyim 9'da 7 gibi bir sampiyonluk orani beni benden aliyor iyi ki mahkum oluyoruz

Osman Alp YALMAN gibi bir baskan gormek isterdim ben de

Fatih hocam olmasa bu çapsızlarla fenerin yanında küme düşmeme mücadelesi verirdik.

Artik cikip bir aciklama yapmasi gerekiyor. Hatta istifa etmeyi düsündügü, bu sartlarda calisamayacagini beyan etmesi gerekiyor. Madem sportif direktör, ve ya vasifli elemanlar istemiyorsun, o zaman takim planlamasinin sorumlulugunu tasiyacaksin Fatih Terim!

En büyük kulüp efsanemiz dediginiz adam ben parama bakarim, gerisine karismam havasinda.

döngüsel olarak terime mahkum olmamız , genel kurulun koltuğa oturttuğu isimlerin çoğunlukla cahil, birikimsiz , niteliksiz kimseler olmasının bir sonucu, bubba..
Genel kurulun koltuğa oturttuğu isimler çok nitelikli olsa da Galatasaray'daki Fatih Terim kültünü yıkamaz. Çünkü döngüsel olarak Terim'e mahkum olmamızın sebebi taraftar. Doğal olarak yöneticiler de taraftarı karşısına alamaz.

Kulübün tarihinde Avrupa'dan getirdiği tek kupa(Super Cup dolaylı sonucu) Check
9 sezonda 7 şampiyonluk. Check
Alt yapıdan çıkan adamlar. Check
Galatasaray tarihinin en iyi kadrosunu kurmak ve en iyi oyununu oynatmak. Check

Neresinden baksan güzel mahkumiyet, beğendim.

Genel kurulun koltuğa oturttuğu isimler çok nitelikli olsa da Galatasaray'daki Fatih Terim kültünü yıkamaz. Çünkü döngüsel olarak Terim'e mahkum olmamızın sebebi taraftar. Doğal olarak yöneticiler de taraftarı karşısına alamaz.

kısmen katılıyorum söylediğine , ama taraftarın terime desteği bazen üst üste gelen kötü sonuçlarla da kesilebiliyor, keza 1-6'lik real malubiyeti sonrası süreçte mancini geldiğinde terim kimsenin umrunda olmamıştı.. benim asıl vurgulamak istediğim bizde tüzük değişmediği sürece 10 yılda 1 gelen cl çeyrek finalleri ötesini görmemizin mümkün olmadığı, terim bu döngüselliğin bi unsuru sadece.

kısmen katılıyorum söylediğine , ama taraftarın terime desteği bazen üst üste gelen kötü sonuçlarla da kesilebiliyor, keza 1-6'lik real malubiyeti sonrası süreçte mancini geldiğinde terim kimsenin umrunda olmamıştı.. benim asıl vurgulamak istediğim bizde tüzük değişmediği sürece 10 yılda 1 gelen cl çeyrek finalleri ötesini görmemizin mümkün olmadığı, terim bu döngüselliğin bi unsuru sadece.

Biz ne yaparsak yapalim arada bir CL ceyrek finali oynamaktan oteye gidemeyiz ki

Kulubun sartlari belli

Biz ne yaparsak yapalim arada bir CL ceyrek finali oynamaktan oteye gidemeyiz ki

Kulubun sartlari belli

biz türk ligini aralıksız domine edebilecek, her sezon katılmamız gereken şampiyonlar liginde de ortalama grupları ilk 2'de bitirebilecek, 2 sezonun 1'inde çeyrek final oynayabilecek potensiyalde bir kulübüz , nitekim şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynamışlığımız da var tarihte.. sadece batılı bir yönetim anlayışı oluşturamıyoruz , doğal olarak proje takımları da yaratamıyoruz. bunun sebebi de genel kurulun yapısı , albayrak gibi adamları bize yönetici yapan , davala gibi rapçileri floryaya antrenör diye sokmamıza temel hazırlayan tüzük. daha derinde saçma gelenekçilik..

biz türk ligini aralıksız domine edebilecek, her sezon katılmamız gereken şampiyonlar liginde de ortalama grupları ilk 2'de bitirebilecek, 2 sezonun 1'inde çeyrek final oynayabilecek potensiyalde bir kulübüz , nitekim şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynamışlığımız da var tarihte.. sadece batılı bir yönetim anlayışı oluşturamıyoruz , doğal olarak proje takımları da yaratamıyoruz. bunun sebebi de genel kurulun yapısı , albayrak gibi adamları bize yönetici yapan , davala gibi rapçileri floryaya antrenör diye sokmamıza temel hazırlayan tüzük. daha derinde saçma gelenekçilik..

Turk ligini domine edecek ekonomik altyapi yok maalesef

Zaten Fatih Terim olmasa Turkiye liginin en basarili kulubu de olmazdik

Onumuzde bir firsat var sadece, o da Fener ve Besiktas'in les bir borc bataginda olmasi. Basaksehir gibi parasinin nereden geldigi belli olmayan bir kulup olmasa zaten zorlanmadan sampiyon olurduk bu sezon santraforsuz olsak bile. Yalniz bu firsati da degerlendiremeyecegiz gibi duruyor

Turk ligini domine edecek ekonomik altyapi yok maalesef

Zaten Fatih Terim olmasa Turkiye liginin en basarili kulubu de olmazdik

Onumuzde bir firsat var sadece, o da Fener ve Besiktas'in les bir borc bataginda olmasi. Basaksehir gibi parasinin nereden geldigi belli olmayan bir kulup olmasa zaten zorlanmadan sampiyon olurduk bu sezon santraforsuz olsak bile. Yalniz bu firsati da degerlendiremeyecegiz gibi duruyor

sadece kulübün büyüklüğü bile türk ligini domine etmemize olanak sağlayacak finansal altyapıyı oluşturmak için yeterli, bunun için gereken profesyonalite ve zekaya sahip nitelikli insanların gerekli konumlarda görev almaları yeterli olur. demem o ki iç işleyişi değiştirmek gerekiyor, zira , sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp farklı sonuçlar umamazsınız.

sadece kulübün büyüklüğü bile türk ligini domine etmemize olanak sağlayacak finansal altyapıyı oluşturmak için yeterli, bunun için gereken profesyonalite ve zekaya sahip nitelikli insanların gerekli konumlarda görev almaları yeterli olur. demem o ki iç işleyişi değiştirmek gerekiyor, zira , sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp farklı sonuçlar umamazsınız.

Kulubun buyuklugunden kastin nedir?

Acikcasi kulubun satilmasi dogru olmaz alacak kisi MAL olabilir

Tuzuk aslinda baskanlarin Azizvari tek adamlasmasini da engelliyor o acidan cok iyi

Sadece daha egitimli yoneticilere ihtiyacimiz var Alp YALMAN gibi

Taraftar olarak Fener'le az cok ayni, Besiktas'tan bir miktar fazlayiz

Tarihi derken basarilardan mi bahsediyorsun? Fener'le az cok ayni, Besiktas'tan bir miktar fazlayiz yine. Avrupa'da kazanilmis tek kupa var sadece iste

ben o tarz indirgemecilik yapmıyorum. tarih ve taraftar derken bu sözcükler daha derin içeriklere sahiptir. nitekim GS arması parlak bir idealdir , fener ya da beşiktaş gibi oluşumlarla bir alakası da yoktur yani..

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben o tarz indirgemecilik yapmıyorum. tarih ve taraftar derken bu sözcükler daha derin içeriklere sahiptir. nitekim GS arması parlak bir idealdir , fener ya da beşiktaş gibi oluşumlarla bir alakası da yoktur yani..

Tamam da neden? Lise yuzunden mi? Tevfik Fikret yuzunden mi?

Bu arada bence de oyle hatta ben o yuzden tutuyorum ama bunun finansal sartlarla ne alakasi var?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt