Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyfi bir durum yok benim adama bir hakaretim var mı yok, hani admin düzgün olmalı ya üye gelip admine "bacım" da diyemez o zaman.

Takım sahada top oynamıyorsa hakem benim için sonra gelir.

Adam sana hakaret etmemis ki, neyse uzatmayayim ama makul bir soru sonucta birader kotu bir hitap sekli falan degil

Hakemi de yeneceksin gorusunu cok sacma buluyorum hakem art niyetli olduktan sonra maci kazanmak cok ama cok zorlasir aksine

Adam sana hakaret etmemis ki, neyse uzatmayayim ama makul bir soru sonucta birader kotu bir hitap sekli falan degil

Hakemi de yeneceksin gorusunu cok sacma buluyorum hakem art niyetli olduktan sonra maci kazanmak cok ama cok zorlasir aksine
Ya Hamza sırf muhalefet olmak için kasma bu kadar. Ben bacım desen nasıl dersin oluyor o deyince normal mi oluyor?

Geçen yıl nasıl yaptıysan bu sene de yapardın, hakem hata yapmayınca da bir bok oynadığımız yok, durum ortada.

Ya Hamza sırf muhalefet olmak için kasma bu kadar. Ben bacım desen nasıl dersin oluyor o deyince normal mi oluyor?

Geçen yıl nasıl yaptıysan bu sene de yapardın, hakem hata yapmayınca da bir bok oynadığımız yok, durum ortada.

Sirf muhalefet olmak icin demiyorum ama adam sana bacim dememis birader dememde bir gariplik yok ki manasinda mubalaga yapmis. Zaten sana bacim dedigini dusunuyosan haklisin ama zaten bu konuda anlasamayacaksak uzatmaya gerek yok. Bana bacim dense ben de rahatsiz olurum tabii yoksa.

Gecen sene hakem yonetimi hic de boyle degildi. Zaten hakem yonetimindeki temel problem yanlis verilen buyuk kararlar disinda ince ince dogranmamiz. Futbolcularimiza sertlik yapilmasina goz yumuluyor, rakip lehine fauller taclar kornerler uyduruluyor istisnasiz. Sari kartlar bize kolay rakibe zor cikiyor. Boyle hakemler 10 dakikada takimi sindirir.

Keyfi bir durum yok benim adama bir hakaretim var mı yok, hani admin düzgün olmalı ya üye gelip admine "bacım" da diyemez o zaman.

Takım sahada top oynamıyorsa hakem benim için sonra gelir.
Gordugum kadariyla da adamin sana bir hakareti yok, saygisizligi yok, adama keyfine gore ceza vermen bana gore yanlis, normalde boyle islere girmem ama gozume carptigi icin soylemeden gecmeyim dedim.

Sirf muhalefet olmak icin demiyorum ama adam sana bacim dememis birader dememde bir gariplik yok ki manasinda tesbih yapmis. Zaten sana bacim dedigini dusunuyosan haklisin ama zaten bu konuda anlasamayacaksak uzatmaya gerek yok. Bana bacim dense ben de rahatsiz olurum tabii yoksa.

Gecen sene hakem yonetimi hic de boyle degildi. Zaten hakem yonetimindeki temel problem yanlis verilen buyuk kararlar disinda ince ince dogranmamiz. Futbolcularimiza sertlik yapilmasina goz yumuluyor, rakip lehine fauller taclar kornerler uyduruluyor istisnasiz. Sari kartlar bize kolay rakibe zor cikiyor. Boyle hakemler 10 dakikada takimi sindirir.
Bu yıl Fener maçı dolayısıyla işlerin sarpa sardığı açık ama bana göre buna da karşı koyamadık, eğer biraz istikrarlı bir takım olsak şu an min 40 puan idik yani her şeyi tersine çevirmek çok da zor değildi.

Mesela kazanmayı hakettik ama kazanamadık diyeceğimiz kaç maç var?

Onu da geçtim hakeme karşı duruş da koyamıyoruz, baskı altına da alamıyoruz.

Bu yıl Fener maçı dolayısıyla işlerin sarpa sardığı açık ama bana göre buna da karşı koyamadık, eğer biraz istikrarlı bir takım olsak şu an min 40 puan idik yani her şeyi tersine çevirmek çok da zor değildi.

Mesela kazanmayı hakettik ama kazanamadık diyeceğimiz kaç maç var?

Onu da geçtim hakeme karşı duruş da koyamıyoruz, baskı altına da alamıyoruz.

Ben de boyle etkilenecegimizi hic sanmazdim. Yalniz mevzu hak etmekten bagimsiz olmali zaten cok subjektif olur soyle hak ettik ya da etmedik demek ama aleyhine surekli hakem hatasi yapilan bir takim sampiyon olamaz bence ne yaparsa yapsin.

Yeterince tepki olusturamadigimiz konusuna katiliyorum.

Deplasmanlari zaten tam kadro da kazanamiyorduk eksik olmamız bir şey ifade etmedi.

Ben de boyle etkilenecegimizi hic sanmazdim. Yalniz mevzu hak etmekten bagimsiz olmali zaten cok subjektif olur soyle hak ettik ya da etmedik demek ama aleyhine surekli hakem hatasi yapilan bir takim sampiyon olamaz bence ne yaparsa yapsin.

Yeterince tepki olusturamadigimiz konusuna katiliyorum.
Bence olabilirdik, zaten şu an normal bir lig olsa 2. de olmazdık daha geride olurduk puan seviyesi de aşağıda kaldı.

Neyse her şey bitmiş gibi konuşmayalım Başak bize şampiyon olmamız için fırsat verecek, bakalım değerlendirebilecek miyiz

Şampiyon olamazsak hocayla yollar ayrılmalı. Yönetim her halükarda gitmeli zaten.

Gelecek sezon elit bir teknik direktörle anlaşılıp kısa zaman içinde total futbol oynanmaya başlanmalı.

Sezon sonu emekliye ayrilacagini aciklamali. Kalirsa gelecek sezon da bu sezondan farkli olmaz.

Fatih Terim bu yılı berbad etti,iyi bir darbede bu transfer döneminde yapılan transfer harcamaları ile vurdu lakin esas darbe yaz döneminde olacakdır dolayısı ile bay terimin istifa etmesi yada ettirilmesi Galatasarayın geleceği için elzemdir,yanlışda ısrar önümüzdeki yılın kaybı ile daha ağır mali koşullar demekdir...

Fatih Terim bu yılı berbad etti,iyi bir darbede bu transfer döneminde yapılan transfer harcamaları ile vurdu lakin esas darbe yaz döneminde olacakdır dolayısı ile bay terimin istifa etmesi yada ettirilmesi Galatasarayın geleceği için elzemdir,yanlışda ısrar önümüzdeki yılın kaybı ile daha ağır mali koşullar demekdir...

Bonservis olarak kardayiz. Gidenlerin maaşıyla beraber toplam maaş yükümüz azalacak. Nesi darbe merak etmekteyim?

Bence olabilirdik, zaten şu an normal bir lig olsa 2. de olmazdık daha geride olurduk puan seviyesi de aşağıda kaldı.

Neyse her şey bitmiş gibi konuşmayalım Başak bize şampiyon olmamız için fırsat verecek, bakalım değerlendirebilecek miyiz

Değerlendirmekten kasıt,seri galibiyetler almaksa o iş zor.Ama araya beraberlikler sıkıştırarak Fener maçına kadar 7 maçta 17 puan falan alabiliriz.

Taraftarı olmayan, tarihi olmayan, gecmişte sampiyonluğu olmayan, kadrosu bize göre ucuz, vasat ve yaşlı oyunculardan kurulu Basaksehir sampiyon olursa bunun sorumlusu FT derhal istifa etmelidir.

Bonservis olarak kardayiz. Gidenlerin maaşıyla beraber toplam maaş yükümüz azalacak. Nesi darbe merak etmekteyim?

forvetsizlikten mecburen kabullendik ama Diagne yanlış bir transferdi. Ayrıca FT hala ömer bayram, Semih, Emre taşdemir gibi oyunculardan medet umuyor. Bu adamları isteyen FT gelecek sezon Selçuk leşine de sözleşme yaptırır. Belhanda dan iyi bonservis kazanacaktık, sattırmayıp başımıza bela eden yine FT. FT her zaman ki gibi transferde fiyasko bir hoca. Ffp olması ayvayı yedirdiydi şimdiye kadar. Adam kazma seviyor, gerçek bu.

diagne kasımpaşaya beleşe geldi biz 10 küsür milyon euro verdik (tam maliyet nedir bilmem) mitroğlu 4-5 milyon euroyu iç etti semih 700 bin euro (sene sonu bu beyimiz yeni sözleşme kapacakdır bay terimle) şimdi bu iki transferi 4 milyon euro bonservisle gelen marcao örneği ile karşılaştırma yaparsak durumun vahameti ortaya çıkıyor,iyi araştırma ile marcao örneğinde olduğu gibi bu iki oyuncuya harcanan para ile 1 forvet bir orta saha ve hatta birde yardımcı forvet almak mümkündü lakin bay terim nedense bitik mitroglu ve diagneye bütün parayı gömdürdü ..aslında denilecek şey çok ama diagnenin katkısından,kalitesini bir nebze kabul etsekde Galatasarayın yapacağı transfer tarzı olmamalı ,son derece yanlış,kasımpaşa onu beleşe buluyorsa sen 2-3 milyon euoroya neleri bulursun.. uzun lafın kısası bay terim artık modern futboldan,takım planlamasından,takdik-teknik-kondisyondan bi haber,her hareketi zarar..

forvetsizlikten mecburen kabullendik ama Diagne yanlış bir transferdi. Ayrıca FT hala ömer bayram, Semih, Emre taşdemir gibi oyunculardan medet umuyor. Bu adamları isteyen FT gelecek sezon Selçuk leşine de sözleşme yaptırır. Belhanda dan iyi bonservis kazanacaktık, sattırmayıp başımıza bela eden yine FT. FT her zaman ki gibi transferde fiyasko bir hoca. Ffp olması ayvayı yedirdiydi şimdiye kadar. Adam kazma seviyor, gerçek bu.

çok ama çok doğru bir yorum..

çok ama çok doğru bir yorum..
Burada bazı kimseler dikkat ediyorum da kötü bir sonuçta ortaya çıkıyorlar fatih terim hakkında sallıyorlar..eleştiri değil bunu seziyorsun mesajdan..sırf nefret var..fırsat kolluyorlar her seferinde sallamak için..bir transfer bilmez denmesi ayrı bir garabet..bir defa dünyada hiç takım ve teknik direktör transfer de yüzde yüz başarı sağlayamaz..ayrıca fatih hoca geçen seneden beri kimleri getirdi yabancı olarak; nagatomo marcio luyindama onyekuru diagne mitroğlu...bunlara laf mı ediliyor kalite anlamında..bu art niyettir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt