Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica Ruben Dias, Gedson Fernandes, Joao Felix gibi adamlari cikartti alt yapidan + macta sol stoper ve onlibero da oynayan oyunculari ocakta takima dahil etmisler, adamlarin 1 senede alt yapidan cikarttigi oyuncu sayisini biz 10 yilda cikarttik/cikartiyoruz.

Oyun olarak ezdiler bizi evet, adamlarin bir oyun plani var, sistemleri var bizim yok. Fatih hoca kendi kadrosunu kurmaya calisiyor, ilk adimi ocakta attik, gelecek sezon da bu degisim devam edecek, biraz sabir. Bu orta saha ile hic bir hoca avrupa'da kolay kolay basarili olamaz.
Onemli bir noktayi yazmissin, ben de bunu yazmak icin foruma girmistim. Gazetede okudum. Benfica takiminin dunku ilk 11 inde 6 altyapi oyuncusu oynamis. Bu inanilir gibi degil. Yaslari kucuk ama oyunlari buyuk .. Muthis oynadilar, bize top gostermediler adeta. Ve bu altyapi oyuncularinin hepsi de fizik olarak guclu oyuncular.. Bizim altyapidan bir Ozan cikti diye bayram yaptik. Bu fizik gucte , bu futbolu oynayacak altyapi oyuncularimiz maalesef yok :((

Hay bay terim seni..

Fegh yerine alternatifin mi var Yedekte? Ya da Fernando icin?

çöplerin alternatifi aranmaz,herhangi altyapı oyuncusu bile daha iyi oynar, donk fernandodan daha iyi oynar,abdüssamed ise çok daha iyi oynar. yunus çöp feghouliden fazla iş yapar,hata yapsada daha iyi oynar.

Onemli bir noktayi yazmissin, ben de bunu yazmak icin foruma girmistim. Gazetede okudum. Benfica takiminin dunku ilk 11 inde 6 altyapi oyuncusu oynamis. Bu inanilir gibi degil. Yaslari kucuk ama oyunlari buyuk .. Muthis oynadilar, bize top gostermediler adeta. Ve bu altyapi oyuncularinin hepsi de fizik olarak guclu oyuncular.. Bizim altyapidan bir Ozan cikti diye bayram yaptik. Bu fizik gucte , bu futbolu oynayacak altyapi oyuncularimiz maalesef yok :((

var, benificadan daha iyi altyapıya sahip porto altyapısı karşında pırıl pırıl parlayan abdüssamed var,yabancı scoutlar bile begenmiş adamı

Terim’i eleştirmek ayrı “bırakıp gitsin” demek ayrı.. Elbette hoca hata yapacak ve eleştirilecektir; fakat hocayı göndermeye değil sizin, ağababalarınızın büzüğü yetmez.. Unutun o işi..!

TERİM=ŞENOL

Madalyanın iki yüzü..

Biri içi boş felsefik sözlerle erdemden bahsedip kafasına zımba attırmakta beis görmeyen ve oyuncular üzerinde 0 etkiye sahip İKTİDARSIZ

Diğeri ise otoriteyi bağırıp çağırıp oyuncu azarlamak zanneden içi kof bir Taktik fukarası!!!

Gelin bunlara prim vermeyelim genç hocalar bilimle yetişiyor, aydın eğitimli hocalar geliyor verelim bunlara takımlarımızı 10 yılda ülke futbolunun çehresi değişecek ve huzur iklimi olacak

Fatih Terim Uefa Kupasini alan takimin Hocasi dir, eyvallah. Ama 2000 de yaklasik 20 sene evvel olan bir olay.
Ya siz bi gidin Haniminiza diyin, ama 20 sene evvel sana cicek aldim diye... dayak yiyersiniz. Bide futbol degisti, bir cok Hoca ayak tutamadi, ve gittiler. Biz hala ama Uefa Kupasi, ama TR liginde en fazla kupa alan hoca filan, tamam da bu ligi adam yerine koyan mi var? Vallahi keyif alan futbol izlemek istiyorum, kupa mupa hikaye. Hamza nin Sampion oldugu sezon bile sampion olmayalim da, gelecek seneyi kurtaralim dedim, ama bizim millet teneke hastasi, ve böylece yillari bosa harciyoruz.

Senin vizyoner hocalarını da gördük,0 puan çekiyordu az daha ŞL'de. :asd:

Benfica dün ne oynadı dersek çok uzun cevap bulamayız sanırım. Oyuncuların hepsi birbirine çok yakın oynadı adamlarda, boşluk vermediler bi de en önemlisi dikkat ettim topu alan adamın etrafında en az 2 pas opsiyonu oluyor genelde, birbirlerine yaklaşıyorlar hemen. Belli ki üstünde durulmuş. Dün 5 tane altyapıdan futbolcu var diyoruz ya altyapıdan futbolcuyu geçtim direk altyapının kendisiyle gelselerdi yine yenilirdik muhtemelen. Arada fersah fersah antrenör farkı var maalesef.

Kadro lesh mi dedim ben? Kafana gore seyler uydurma, bu orta saha ile avrupa'da işimiz zor, okudugunu anlamiyorsun galiba. + aylardir Terim gitmeli yorumundan baska bir yorumuna rastlamadim nedense, gecen sezon geldiginde, rakipleri tokatladiginda da aynisi yazdin mi?
Şampiyonluk ve galibiyet olduğunda arazi olur bunlar.. ilk kötü sonuçta virüs gibi bu başlığın altına üşüşürler.. üstelik büyük kısmı adeta organize bir şekilde yapar bunu ve bu çok mide bulandırıcı..

Benfica dün ne oynadı dersek çok uzun cevap bulamayız sanırım. Oyuncuların hepsi birbirine çok yakın oynadı adamlarda, boşluk vermediler bi de en önemlisi dikkat ettim topu alan adamın etrafında en az 2 pas opsiyonu oluyor genelde, birbirlerine yaklaşıyorlar hemen. Belli ki üstünde durulmuş. Dün 5 tane altyapıdan futbolcu var diyoruz ya altyapıdan futbolcuyu geçtim direk altyapının kendisiyle gelselerdi yine yenilirdik muhtemelen. Arada fersah fersah antrenör farkı var maalesef.

ders verdi benificanın alt yapı hocası buna hemde ne ders ama bizimki kabarıyordu kenarda..

Selçuk-Melo modeli orta saha oyuncular bulup o 2011-12daoynadigimiz futbol sistemi yerlestirmek lazim. Mevcut orta saha oyunculardan Ndiaye ve Akbaba bu sistemde is yapabilir. Donk ve Fernandodan daha iyi topçular alinmali, Belhanda f/p yetersizligi yuzunden gönderilmeli (maasini ciddi anlamda düsürmezse). CL Çeyrek finali gördüysek Terim sayesinde görmüsüz hocaya güvenmek lazim.

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi antrenörlerinden Mourinho bile günümüze ayak uyduramadığı için yeni yetme hocalar tarafından senelerdir tokatlanırken, Terim'e duyulan bu biatçılığı anlayamıyorum. Kendisini geliştiremedi hoca, 2000 biteli 20 sene oldu.

Alanya ve Trabzon macini rakip hoca izlemis belli ki.. Bizim takima pres uygulandiginda biz oyunumuzu oynayamiyoruz. Cakili duzende rakibi bozmak cok kolaydir. Topsuz oyun yok, bosa kacma yok.

çöplerin alternatifi aranmaz,herhangi altyapı oyuncusu bile daha iyi oynar, donk fernandodan daha iyi oynar,abdüssamed ise çok daha iyi oynar. yunus çöp feghouliden fazla iş yapar,hata yapsada daha iyi oynar.
Donk un Kontrati uzatilmak istenilmiyor anlasilan.
Abdussamed daha Kupa da oynadi 10-20 dk. Sak diye Avrupada kimse oynatmaz.
Yunus u da gorduk daha cok calismasi gerek

ilk yarı bahane forvet ikinci yarı orta saha üçüncü yarı bekler dördüncü yarı kuyusunu kazan yöneticiler...
Ve sene sonu gelen sampiyonluk ile senin kivirmalarini bos bos konusmani bekleyen bi kitle . Vallahi eger sampiyon olursak ne diyecegini neye baglayacagini cok merak ediyorum

Benfica yapti. Florentino ve Ferro bizden önce 1. Takimda tek macami ne cikmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt