- 4 Ağustos 2009
- 84.173
- 62.941
- 5.093
Hic suphen olmasin amcoglu.Ozledigimiz futbolu izleyebilir miyiz sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic suphen olmasin amcoglu.Ozledigimiz futbolu izleyebilir miyiz sonunda
Kim Aysal romantikliği yaptı ortaya çıksın. Önceki sayfalara baktım baya ama anti aysalcılar dışında Aysal'dan bahseden yok.
Kim Aysal romantikliği yaptı ortaya çıksın. Önceki sayfalara baktım baya ama anti aysalcılar dışında Aysal'dan bahseden yok.
FFP sen dolayı adamın eli kolu bağlı.. hoş ffp olmasa bile kasada para yok..İmkanlardan kastım kankası Abdurrahim'in de bulunduğu rahatlıkla sözünü geçirebileceği bir yönetimle çalışması. Ha transfer bütçesi dersen de daha devre arasında Kasımpaşa'nın forvetine 10 m gömdük. Belhanda gibi birine teklif geliyor sattırmıyor falan. Galatasaray kariyerinin hiçbir döneminde Florya'ya bu kadar hakim olmamıştır sanırım.
Gomis'le problem yaşayıp satılmasında ısrar eden Fatih Terim yahu bunu kendi bile inkar etmez? O ne idüğü belirsiz forveti de Terim'in rızası olmadan aldıklarına inanmamızı beklemiyorsunuz herhalde.
Fener bir ara sikistirmisti ama bjk 11 oyuncu defans yapmisti. Hatta 10 kisi de kalmis olabilirler.Konuyu Fatih Terim'den biraz uzaklaştırırsak merak ettiğim şeylerden biri şu:
Neden Benfica'nın bize oynadığı oyunu herhangi bir Türk takımı herhangi bir deplasmanda oynayamıyor onlarca yıldır?
Eminim ki kadroları olduğu gibi değişsek yine onlar bizden iyi oynardı.
Bu ayarda rahat ve kaliteli deplasman oyununu bentoplasan 3-4 maçta görmüşümdür.
4-1 kazandığımız Mallorca maçı.
2-0 öne geçip malesef berabere biten Milan maçı.
Bir de fenerin Chelsea deplasmanı vardı.
Unutmadan bir de BJK'nin kazandığı Chelsea deplasmanını ekleyebilirim.
Geri kalanların hemen tamamında sinik, kopuk, dağınık oyunlar hatırlıyorum.
Kazandıklarımız da bile böyle.
Yerli hoca veya yabancı hoca farketmeksizin, 11 yerli 11 yabancı farketmeksizin nedne böyle oluyor?