Fatih Terim'den daha iyi bildiğimi, daha iyi taktiksyen olduğumu, genel olarak futboldan daha çok anladığımı falan iddia etmiyorum şu son yazılanlardan gördüğüm kadarıyla eleştirilere bu şekilde bakılabiliyor. Tabiki Fatih Terim beni veya buradaki herhangi birini futbol alanında cebinden çıkarır bu ayrı bir şey.
Karar verici olup eylemlerinin sonuca etki etmesi başka bir şey dışarıdan gözlemleyip eylemlerin sonucunu görüp yorum yapmak başka bir şey. Biz ikinci konforlu kategoride yer alıyoruz, yapılan işin sonucunu gördüğümüzden rahatlıkla eleştirebiliyoruz. Eleştirebilmemizin sebebi bu, yoksa tabiki hayatını futbola vakfetmiş Fatih Terim'den daha iyi bilecek halimiz yok. Karar verici olsak FT'nin 1000'de 1'i bile etmeyiz, nereden biliyorum ? Türk futbolunun ikinci bir Fatih Terim yetiştirememesinden biliyorum.
Hocaya yönelik bütün eleştirilere de bok muamelesi yapmayın gözünüzü seveyim, ben mesela şu ekonomik ortam sürdüğü müddetçe hocanın kalması taraftarıyım, hocalık işi bittikten sonra da başkan olmasını istiyorum ama bu süre zarfında kötü gittiğimizde eleştirmeye devam edeceğim. Bu işin olayı bu, gidişatı kötü görüyorsam tabiki eleştireceğim bunda garip olan bir şey yok.