Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dönem yalnız öyle bitmesi normal karşılıyorum az çok. Kulüp bütçesi sınırlı full kadroyu pat diye yenileyip birden oturması kadar zor bir iş yoktur futbolda.Bu halleri bana 2002 dönemini hatırlatıyor yine bolca transfer yaptırıp sıvamıştı umarım öyle olmaz
yanlis daha dogrusu o dönem para sorunu Fatih Terim in yüzünden yasadik. Full yeni kadro istemisti, cünkü Luce nin ucuz yabancilari ile oynamak istemedi. Gitti bir sürü oyuncu aldi. Begenmedi, yollamak icin de ceplerine para koyduk yolladik, nede olsa yabanci kuralli var, ve yeni oyuncular alindi ve bu böyle gitti. O zaman da para kalmadigi icin, baya bi sorun yasadik. Yani sonunda bile rumenler den oyuncu bile aldik.O dönem yalnız öyle bitmesi normal karşılıyorum az çok. Kulüp bütçesi sınırlı full kadroyu pat diye yenileyip birden oturması kadar zor bir iş yoktur futbolda.
En büyük eleştiri bence okadar çok futbolcuyu birden almış olmamız olmuştur.
Sanki bilgisayar oyunu oynuyoruz.
Sayı olarak fazla ama toplasan 10 milyon dolar etmez hepsi.Aldığımızın üzerinde sattığımız oyuncularda oldu mesela petre tamas bratu 3.5 civarı aldık 6.5 civarı sattık bu 3lüyü.Çok maliyetli oyuncu alınmadı düşünülenin aksine zaten para yoktu.O dönem yalnız öyle bitmesi normal karşılıyorum az çok. Kulüp bütçesi sınırlı full kadroyu pat diye yenileyip birden oturması kadar zor bir iş yoktur futbolda.
En büyük eleştiri bence okadar çok futbolcuyu birden almış olmamız olmuştur.
Sanki bilgisayar oyunu oynuyoruz.
ahbab deplasmandaki porto maçında da iyiydik ama lige gelince işler değişiyor şu ciddiyeti lige de yansıtmalıyız artık kritik haftalara girdikDunku oyundan memnunum.Dun oynadigimiz kontrollu oyunu ic saha macinda da oynasaydik turu gecebilirdik.
ahbab deplasmandaki porto maçında da iyiydik ama lige gelince işler değişiyor şu ciddiyeti lige de yansıtmalıyız artık kritik haftalara girdik
Parasında değilim zaten. Full bir takım bir transfer döneminde kurup pat diye oturması çok zor bir iş. Hatta afedersiniz eşek şansı gerekiyor.Sayı olarak fazla ama toplasan 10 milyon dolar etmez hepsi.Aldığımızın üzerinde sattığımız oyuncularda oldu mesela petre tamas bratu 3.5 civarı aldık 6.5 civarı sattık bu 3lüyü.Çok maliyetli oyuncu alınmadı düşünülenin aksine zaten para yoktu.
Bir önceki sene çok sayıda kiralık vardı biraz mecbur kaldık gibi.Belkide hoca istemedi belkide takımları bırakmadı o oyuncuları.Parasında değilim zaten. Full bir takım bir transfer döneminde kurup pat diye oturması çok zor bir iş. Hatta afedersiniz eşek şansı gerekiyor.
ahbab deplasmandaki porto maçında da iyiydik ama lige gelince işler değişiyor şu ciddiyeti lige de yansıtmalıyız artık kritik haftalara girdik
Yanlış bilgi..o dobem 32 milyon dolarlik transfer yapilmisti zaten dolarlarin kagit mendil gibi dagitildigi yillar...vurgunun büyük oldugu yillar yani.Sayı olarak fazla ama toplasan 10 milyon dolar etmez hepsi.Aldığımızın üzerinde sattığımız oyuncularda oldu mesela petre tamas bratu 3.5 civarı aldık 6.5 civarı sattık bu 3lüyü.Çok maliyetli oyuncu alınmadı düşünülenin aksine zaten para yoktu.
bülent lucenin ilk yılında alınmıştıYanlış bilgi..o dobem 32 milyon dolarlik transfer yapilmisti zaten dolarlarin kagit mendil gibi dagitildigi yillar...vurgunun büyük oldugu yillar yani.
Bulent denen birine 10 milyon dolar verip almistilar denizliden varin siz düşünün o dönemleri
Bülent o dönemde alindi demedim ki ornek olsun diye o dönemler o yuzden yazdim belki virgül hatasi olmuşturbülent lucenin ilk yılında alınmıştı
Bu oyunu Kadikoyde ve Vodafone da oynarsak rahat galibiyet cikaririzFatih Terim belli ki takımı turu geçmek için hazırlamamış yoksa 2 gol atmamız gereken maçta bu kadar kontrollü oynayacağımızı düşünmüyorum. Ama çok önemli bir detay deplasmanda oynamamız gereken doğru oyun bu. Sadece hücum konusunda fakir kaldık onu da Diagne 'yi kullanmaya başlayıp Emre 'nin takıma katılması ile ilerleyen haftalarda çözeceğimizi düşünüyorum. Kritik deplasman maçlarında şampiyonluk yolunda gümbür gümbür hücum etmektense böyle akıllıca oynayıp 1-2 gol ile maçı koparmak daha doğru geliyor bana
Mesela Kasımpaşa deplasmanında oynayamazsın böyle ama fener veya Konya deplasmanlarında şampiyonluğunun kilidinin çözüleceği maçlarda bu Benfica 'ya karşı oynadığımız oyun ile çok başarılı olabiliriz belki Benfica 'ya yetmedi bu oyun ama fener deplasmanından güle oynaya 3 puan ile çıkarız bu oyun ile ...
Anlaşılan o ki, kazandığımız maçlarda hoca sadece rakiplere koymuyor.. : )Şimdi akhisarı yener artist gibi konuşursun yine
Anlaşılan o ki, kazandığımız maçlarda hoca sadece rakiplere koymuyor.. : )