Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas'i 2 sezon ust uste sampiyon yapan, gecen sezon Sampiyonlar Liginde Monaco - Leipzig - Porto'lu gruptan namaglup cikan Senol Gunes'i 1 kotu sezon sonra gondermek icin can atan bjk taraftarlarindan hic bir farkiniz yok.

Tüketim toplumu olduk çıktık ve her anlamda böyle sadece 1 konu dışında.

Besiktas'i 2 sezon ust uste sampiyon yapan, gecen sezon Sampiyonlar Liginde Monaco - Leipzig - Porto'lu gruptan namaglup cikan Senol Gunes'i 1 kotu sezon sonra gondermek icin can atan bjk taraftarlarindan hic bir farkiniz yok.
Sezon basindan beri tahammul ediliyor.

Kimse her maci kazanmasin demiyor, her sene sampiyon olalim demiyor.

benim tek istedigim saha'da ne yaptigini bilen bir Galatasaray olsun.
Bir sistemimiz olsun ya, bu kadar zor birseymi istiyoruz.

Fatih Hodjamın oklavasını deliklerinden çıkarmakla meşgullerdi.

Birde sonra demezler mi Ajax nasıl başarıyor bunu biz başaramıyoruz diye

Daha kendi efsanesine sahip çıkmayan taraftar,yabancı hocanın burada başarılı olabileceğini sanıyor

Hadi oldu diyelim en ufak başarısızlıkta hemen başka hoca istiyorlar nasıl bir kafa yapısı anlamadım gitti

Ben fatih hocayi satmam,
bu pis ortam
Bu simarik gamsiz futbolcular
Var iken .

AMA ABDURRAHİMİ VE MUSTAFA CENGİZİ YERDEN YERE VURURUM SESSİZ KALDİKLARİ İCİN VE ZAMANİNDA İSTENİLEN ADAMLARİ ALMADİKLARİ İCİN..

Daha kendi efsanesine sahip çıkmayan taraftar,yabancı hocanın burada başarılı olabileceğini sanıyor

Hadi oldu diyelim en ufak başarısızlıkta hemen başka hoca istiyorlar nasıl bir kafa yapısı anlamadım gitti
Abi ben onlara kısaca pembe götlü tayfa diyorum. Akıl sağlıkları yerinde değil çoğunun. Fm'ci grup oluşturuyor çoğunluğunu. Çokta takmamak lazım, taraftarın geneli Terim'in arkasında zaten.

Benim için yaşayan bir efsanedir hocam ama o eski terimden eser yok.

Rezalet futbol oynuyoruz şu maçları bir izleyin.Tudor şuan takımın başında olsa ki olamazdı bu performansla diktirederlerdi.

Yaptırdığı boş transferler,berbat futbolumuz,yalan beyan maç sonu açıklamaları,bahane üstüne bahaneler yeter artık yani.

Hocanın şirazesi iyice kaydı gitti 2002 de ki günlerini mi özledi nedir anlamıyorum.Onca imkan varken bu rezil takımı aklım almıyor.

Kupa kaybetmeyen adam akhisara sene başı kupa kaybetti,uefadan eleniş,cl de ki berbat performans derken hala aynı şeyler de ısrar ediyor.Şampiyonlukta gitti diyebiliriz hemen hemen ve bu duruma hala kayıtsız kalan kişi fatih terim olamaz inanamıyorum.

Ah birde şunu ekleyelim, son 8 maçta 6G 2B almışız. Bunun neresi eleştirilebilir? Ben bunu anlamıyorum. Oynanan oyun kötü tamam ama takımın omurgasını oluşturan ana oyuncular kimin topçuları?

Sezon basindan beri tahammul ediliyor.

Kimse her maci kazanmasin demiyor, her sene sampiyon olalim demiyor.

benim tek istedigim saha'da ne yaptigini bilen bir Galatasaray olsun.
Bir sistemimiz olsun ya, bu kadar zor birseymi istiyoruz.
Elestirenlere lafim yok zaten, benim sozum daha cok gecen sezon sesi cikmayanlara, simdi kotu gidince aylarca bu konu da aglayip duruyorlar.

Hoca kendi kadrosunu kurmak istiyor, ilk adimi ocakta atti, projeyi temmuz/agustos'da tamamlamak istiyor. Mevcut orta sahayla kolay kolay basarili olamazsin, istedigin oyunu oynayamazsin, iki tane kanat oyuncu var, birisi beyinsiz ve takim oyununu ile uzaktan yakindan alakasi yok, digerinin oyun gorusu iyi ama bir kanat oyuncu olarak gorevini yerine getirmiyor, kanat oyuncu dedigin topu alinca karsisindaki bek oyuncu geriye kosmaya baslayacak, bizim ki ise karsisinda rakip oyuncuyu gorunce geri oynuyor.

Orta saha ise durarak oynuyor, Benfica maci cok guzel ornek, benfica'li bir oyuncu topla bulustugunda 3-4 tane oyuncu bosa cikiyor, biz de ise bir oyuncu topla bulustugunda mucize yaratmasini bekliyorlar, bosa cikan, dikine kosu yapip pas isteyen oyuncu yok, hepsi mal mal birbirine bakiyor. Forvetlere yeterince top gelmiyor. Bu sezon Ozan Kabak(ilk devre), Marcao ve Luyindama uclusu haric hic bir oyuncunun performansi istedigimiz seviye de degil.

+ bu sezon 1 tane frikikten golumuz bile yok, kos koca Galatasaray'da topa vurabilen bir oyuncu bile yok.

43131

Ah birde şunu ekleyelim, son 8 maçta 6G 2B almışız. Bunun neresi eleştirilebilir? Ben bunu anlamıyorum. Oynanan oyun kötü tamam ama takımın omurgasını oluşturan ana oyuncular kimin topçuları?

Fatih Terim'in oyuncuları.

Muslera, Nagatomo, Marcao, Luyindama, Diagne, Onyekuru, Ndiaye(sene başı tekrar aldığı için).

Fernando yerine de Donk ve Selçuk da baya oynuyor.

Yani 7-8 oyuncu Terim oyuncusu.

Sonradan girme ihtimali en yüksek 3 adamın da Emre Taşdemir, Mitroglou ve Akbaba olduğunu da ekleyelim.

Muslera, Nagatomo, Marcao, Luyindama, Diagne, Onyekuru, Ndiaye(sene başı tekrar aldığı için).

Sonradan girme ihtimali en yüksek 3 adamın da Emre Taşdemir, Mitroglou ve Akbaba olduğunu da ekleyelim.
Donk ve Selçuk'u hala nasıl sayabiliyorsun? Mevcut şartlarda yerlerine birileri alınabilecek olsa alınırdı bence. Naga, ve yeni stoper ikilimiz gayet iyi işliyor. Muslera senelerdir bu kulüpte. Her ne kadar kötü olsada kumaşı belli. Yaptıkları belli. İstikrarlı bir şekilde her helen TD oynattı. Onyekuru fpp dolayısı ile gelen bir transfer bence. Son dönemleri saymazsak kötü de bir katkı vermedi. Ndiaye ise Terim'in sevdiği tarzda bir oyuncu idi başta. Ama sonra geri döndüğünde rezilleşti. Buna bir şey diyemem. Diagne ise Terim'in istediğini düşünmüyorum açıkçası. Son tercihlerdendir eğer değilse de 10 milyon'un hesabını vermeli.

Emre Taşdemir alınabilecek en mantıklı solbek değil mi? Fpp altındayız. Yerli biri lazımdı. Emre Akbaba ise tamamen saçmalık o konuya bir şey diyemem. Mitroglou'yu yedekte beğenmeyene lafım yok zaten.

Diagne 20.haftada geldi takımın omurgası oldu ha vay be

Bu sene bircok seyi yanlis yapti ama 3. bile olsak Terim'le devam edilmeli.1 sene basarisiz olma kredisi var bende.Yazin Tudor'un soktugu kaziklari cikarip yeni bir ekip kuracagina inaniyorum.
tudorun aldığı her topçunun yıllık maaşı aşırı yüksek. bu nedenle yollar ayrılmalı.

fegh ile belhandanın yıllık maaş maliyeti maç başılarla birlikte 10milyonu geçiyor. 10MİLYON € 61MİLYON TL.

bunların yerine marcao tarzı gibi yıllık 600bine oynayacak topçular gerek

tudorun aldığı her topçunun yıllık maaşı aşırı yüksek. bu nedenle yollar ayrılmalı.

fegh ile belhandanın yıllık maaş maliyeti maç başılarla birlikte 10milyonu geçiyor. 10MİLYON € 61MİLYON TL.

bunların yerine marcao tarzı gibi yıllık 600bine oynayacak topçular gerek

Ayni fikirdeyim.Marcao,Luyindama ve Linnes gibi ucuza oynayan oyuncular almaliyiz.Bir oyuncu 3 ve ustunu alacaksa 40 macin en az 25'inde iyi top oynamali ve birkac maci bizzat almali.

uzun zamandır görmüyordum seni yaw

hoşgeldin bubba
43132

Ben bir saygısızlık görmüyorum,ortada bir saygısızlık varsa o da hocaya yapılan linç girişimidir

Eleştiri değil bu çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt