Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam lato konusunda taraftara gerekeni söyledi

Bizim taraftar akillanmayacak,Mac devam ederken bu kacinci protesto yaw sampiyonluga gittigimiz bu yolda

Sonra ayarı yiyince sustular. Yabancı hoca olsa çökeeceklerdi tepelerine. Muhtemelen telefondan ağababalarına bir mesaj gitti ulan ben burdayım diye.

Denayer 2 maçtır takımın en iyi adamı sayılır yalnız o yüzden ısrar sayılmaz. Serdar veya Maicon'dan biri oynamayacak artık o bariz. Lato ısrarını anlayamıyorum bir türlü haftaya kesik yer muhtemelen.

Sonra ayarı yiyince sustular. Yabancı hoca olsa çökeeceklerdi tepelerine. Muhtemelen telefondan ağababalarına bir mesaj gitti ulan ben burdayım diye.
Basını mı kast ediyorsun?
Taraftara gelince, taraftarın protestosunu ben doğru buluyorum. Şampiyonluk yolunda ne bu deniyor, yahu bugün rakibe verdiği paslar yüzünden gol yeseydik ne olacaktı? Hadi bunu geçtim, yahu Tolga bunun pozisyonunda rakibe orta yaptırmamak için uğraşıyor Lato az ötede yürüyüp izliyor. Mücadele dahi etmeyen adam mı şampiyonluk yolunda katkı verecek?

Lato bir yerde çok ağar zarar verecek, bugün bir çok kez direkten döndü bu durum, Feghouli merkezde çok kayboluyor kanat oynamalı, Selçuk umarım geçici, ihtiyaç sebebi olan bir durumdur.

Basını mı kast ediyorsun?
Taraftara gelince, taraftarın protestosunu ben doğru buluyorum. Şampiyonluk yolunda ne bu deniyor, yahu bugün rakibe verdiği paslar yüzünden gol yeseydik ne olacaktı? Hadi bunu geçtim, yahu Tolga bunun pozisyonunda rakibe orta yaptırmamak için uğraşıyor Lato az ötede yürüyüp izliyor. Mücadele dahi etmeyen adam mı şampiyonluk yolunda katkı verecek?

Taraftar grubuna diyorum. Bir anda kestiler ıslığı. Muhtemelen ağababalarına sağlam bir tepki mesajı gitti ne yapıyorsuuz diye.

Ben daha önce ne dediysem şimdi de öyle diyorum. Maç içinde formaya, armaya terbiyesizlik yapmayan adama oyun oynanırken tepkinin bir sınırı olmalı.

Teknik olarak ise Lato'yu hiç uzatmadan verelim birine kurtulalım. Altyapıdan sol bek koyalım.

Taraftar grubuna diyorum. Bir anda kestiler ıslığı. Muhtemelen ağababalarına sağlam bir tepki mesajı gitti ne yapıyorsuuz diye.

Ben daha önce ne dediysem şimdi de öyle diyorum. Maç içinde formaya, armaya terbiyesizlik yapmayan adama oyun oynanırken tepkinin bir sınırı olmalı.

Teknik olarak ise Lato'yu hiç uzatmadan verelim birine kurtulalım. Altyapıdan sol bek koyalım.
Taraftar grubu dediğin uA ise diyecek bir şeyim yok, uzun zamandır zarar verdiklerini düşünüyorum.

Zaten taraftar sahaya dalıp adam dövmedi, onca hata sonrası artık illallah deyip ıslıkladı.

Yakında Fatih hocayada sallanır yakındır
Ee sonra? Bugün Lato rakibe kaç asist yaptı sayamadım. Oyundan alacağına maç sonu taraftara yönelik açıklama yapıyor. Teknik Direktörün ismi ne olursa olsun, inat edilen hatalar yüzünden bir maç kaybedilir ve şampiyonluk gider ise, Galatasaray için çok önemli olan gelirleri kim karşılayacak? Sen mi, Fatih Terim mi, hanginiz?

Ha sen hiç merak etme, Fatih Terimin kredisi katmer katmer daha fazla.

Son düzenleme:
DUkZDGQWAAUBOVs.jpg

Bu takımı FT bile şampiyon yapamaz.Yakında yarıştan koparız diye düşünüyorum.Sol bek ve ndiaye yerine bir orta saha şart.

Şu ana kadar ki performansı iyi bana göre. Takım baya bir silkelendi kendine geldi. Normalde son 2 haftadaki ilk 11'leri Tudor sahaya sürse kaleye gidemeden maçı bitirirdi. Farkını hissettirdi diyebiliriz.

fatih hoca bile eleştirilir hiç kusra bakmayın.lato inadından vazgecmeli.

Hocanın vücut dili düşük bir ara tribünlerle konuştu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bırak şimdi mali işleri. Vur masaya yumruğunu sol bek ve Ndiaye'nin yerine adam alamazsak bu takım şampiyon olamaz de.

Ee sonra? Bugün Lato rakibe kaç asist yaptı sayamadım. Oyundan alacağına maç sonu taraftara yönelik açıklama yapıyor. Teknik Direktörün ismi ne olursa olsun, inat edilen hatalar yüzünden bir maç kaybedilir ve şampiyonluk gider ise, Galatasaray için çok önemli olan gelirleri kim karşılayacak? Sen mi, Fatih Terim mi, hanginiz?

Ha sen hiç merak etme, Fatih Terimin kredisi katmer katmer daha fazla.

Daha 2 gün önce Terim gelsin diye ortalığı yangın yerine çeviren senin gibilerin bu açıklamaları beni şaşırtmıyor açıkçası

Ulan bir de anlamadığım bir şey var, bunu özellikle üç beş kişi yapıyor. Sanki biz burada oyunculara, teknik ekibe küfür ediyoruz. Sanki Teknik ekip ve oyuncuların başka işi yok forumu okuyup, aaaa neler neler yazıyorlar, bunlar çok ağar beni intihara sürükler diye düşünüyorlar.

Ulan bizim burada yazdıklarımız hiç birinin umrunda değilken size ne oluyor?

Bombos mesajlar yazip ta insanlari birbirine düsürmekten zevk almayin,akilli olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt