Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaretlere hiç bir şekilde katılmıyorum ama tepkiler sonuna kadar haklı maalesef.

Bu takım durarak oynuyor. Orta saha savunma geçişi diye bir şey yok.

Bunun sorumlusu teknik heyette aittir.

İmza: terimci

Almanyada Frankfurt gibi mutevazi takimin oynadigi topa bak, bizim sisirilmis balonun oynatigi topa.

Erzurum alanya bursa hepsi bize gelince barcelaona kesiliyor tamam ekstra konsantrasyon var ama geçen yıldan beri düzgün bir deplasman oyunumuz yok bu kadar ezilmememiz lazım biz galatasarayız.

Sizlere tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan sorusunun daha karmaşık halini sormak istiyorum.
Tdmiz mi elindeki malzemeyi iyi işleyip keyif veren bir oyun çıkaramıyor yoksa eldeki oyuncular yeterli olmadığı için mi rezil oynuyoruz.işin içinden çıkamadım,sizlerin fikrini merak ediyorum.buyrun beni bu ikilemden kurtarın

Diagne'nin alınmasına onay veren birinden fazla birşey beklememek lazım. Takımda ruhsuz oyuncular ile oynayınca bambam taktiği de işe yaramaz. Böyle futbolcular gazla da oynamaz

Gerçeği görmeniz için bu kadar rezil futbol yeterse buna da şükür... Artık tek dileğim daha önce de yazdım, ikinci olup en kötü seneye yeni bir yönetim ve genç ve başarıya aç bir hoca.... Terime de torunuyla mutlu emeklilikler...

Sizlere tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan sorusunun daha karmaşık halini sormak istiyorum.
Tdmiz mi elindeki malzemeyi iyi işleyip keyif veren bir oyun çıkaramıyor yoksa eldeki oyuncular yeterli olmadığı için mi rezil oynuyoruz.işin içinden çıkamadım,sizlerin fikrini merak ediyorum.buyrun beni bu ikilemden kurtarın

Elindeki oyuncular belki hepsi süper degil, ama Erzurum, Bursaspor un elinde Sampiyonlar Ligi kaltitesi takim mi var, biz mi gerizekaliyiz?

gecen sene kim vardi bunlardan?
İte kaka alınmış şampiyonluğun adı tarih yazmak olduysa bir sezonda 3 kupa almış Hamza'nın heykelini dikmek gerek.

Riekerink bile Sabri, Balta, Selçuk ve Yasin ile şimdikinden daha sistemli bir top oynatıyordu. Tudor sonradan bozsa da 8 hafta makine gibi bir takım kurmuştu. Terim'in şu haliyle dünya para harcanmış futbolcuları çöp gibi göstermekten başka iyi becerebildiği en ufak bir şey yok.

Şu maça kadar büyük suçu oyunculara atıyordum ama %50 %50 civarına geldim. Takımda istek yok, saha içinde oyuncular birbirine yabancı gibi. Oyun olarak malesef çok kötüyüz belli bir planımız yok. Feguli'nin filan ayağına bakıyoruz.

Gerçeği görmeniz için bu kadar rezil futbol yeterse buna da şükür... Artık tek dileğim daha önce de yazdım, ikinci olup en kötü seneye yeni bir yönetim ve genç ve başarıya aç bir hoca.... Terime de torunuyla mutlu emeklilikler...

Bizim tarafatar öyle bir süper zeka ya sahip, Terimi i Baskan edip, Hasan Sas TD olur.

eğer eldeki oyuncular oynatmak istediğin sisteme uygun değilse
eldeki oyunculara göre sistem kurarsın
en azından büyük antrenörler böyle yapıyor

neyi yetersiz eldeki oyuncuların

ibb 'den de mi kötü

adamlar bizim, fb ve bjknin kapıya koyduğu oyuncularla her sene üstlere oynuyor

ibbden bir tek visca ve robinho var adam gibi ş yapan

irfancanı vs. hiçbirini istemem

bu kadro lig sonuncularına eziliyor

3-4 tane atmamız lazımdı

kim olacaktı elinde, salah-firmino-mane mi olacak daha

rezil 1 hoca

Şu onyekuru denen herif senin manevi oğlun mu arkadaş çıkarsana her maç kötü oynayıp ilk 11 e koyuyorsun

Matih Merim istifa etmelidir, ve galatasaray kulubunden koparmalidir.

neyi yetersiz eldeki oyuncuların

ibb 'den de mi kötü

adamlar bizim, fb ve bjknin kapıya koyduğu oyuncularla her sene üstlere oynuyor

ibbden bir tek visca ve robinho var adam gibi ş yapan

irfancanı vs. hiçbirini istemem

bu kadro lig sonuncularına eziliyor

3-4 tane atmamız lazımdı

kim olacaktı elinde, salah-firmino-mane mi olacak daha

rezil 1 hoca

Salah filan olsa, zaten küstürüp bedavaya yollatmisti, nede olsa futbol oynayana düsman Terim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt