Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Benim aklımdaki Galatasaray oyunu böyle değil tabii ki, Galatasaray neler oynadı." diye bir sözü var.

Bu takımı hoca kurmadı, Diagne hariç aldırdıkları verimli oldu / oluyor.

Ben gelecek sezonu bekliyorum orta saha ve yeni Galatasaray oyunu için.

Hoca bu sabrı ve güveni hak ediyor fazlasıyla.

Adam Winner...

Taraftarın ezici çoğunluğu arkasında ve yanında hocanın.
Yönetim ve camia da aynı şekilde.

2-3 kişi istedi diye hocanın kölesi uçmaz merak etmeyin. Boş boş havasın dursunlar. Takan yok zaten
Uzun adam da winer 20 yıldır girdiği her secimi kazanıyor ama bir umut ulkenin yakasindan duser diye bekliyoruz yillardir tipki terimin istofa edip galatasarayin gercek futbola cagin futboluna donmesini bekledigimiz gibi

"Benim aklımdaki Galatasaray oyunu böyle değil tabii ki, Galatasaray neler oynadı." diye bir sözü var.

yine basladik masalla, yok kim kurdu bu takimi Mancini mi?

Hoca neden Mitroglu inadın?
Cagne nin bi halt oynadığı da yok.
En azından sonradan oyuna alsan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer bu kadro senin aklındaki oyunu oynayamıyorsa bu kadronun oynayacağı bi şablon bulursun. Ona da eyvallah deriz. Ee o da yok? Koca 1.5 senede bi şablon bulamıyorsan burada çok ciddi bi sorun var demektir. 1.5 sene yahu. 1.5 senede devletler yıkıldı tarihte!

Şu maçlara mal gibi başlamamıza çare bul artık yeter.Her maç şuursuz gibi başlıyo takım maça ve gol yiyoruz çıkarmaya çalışıyoruz sonra.Arada sırada rakibi analiz edin ayıp olmasın.

Takimin basina geceli 1.5 sene oldu ve devre arasinda 20 küsür milyon euroluk transfer yapildi ama hala kendi takimi degil diye bir bahane üretiliyor. Abicim o bahane gecen sene icin gecerliydi. Sen devre arasinda bir takimi alirsin ve degisiklik yapma sansin yoksa bunu soylersin. Sen bir takimi aldiktan sonra ustunden iki transfer donemi gecmesine ragmen ayni oyuncularla devam ediyorsan bu bir tercihtir ve o oyunculardan memnun oldugunu gosterir. O nedenle sunu soylemeyi kesin lutfen.

yine basladik masalla, yok kim kurdu bu takimi Mancini mi?
Terim'in eleştirilecek yönleri var ama bu takımı Terim kurdu dersen geçen sene neredeydin derim sana. Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyek i vs hoca almadı + Maicon vb.

Nagatomo, Emre T, Luyündama Marcao Diagne hoca aldı.

Orta sahayı kurmadı, eldekilerle iş yapmaya çalışıyor ve yetersiz 1 orta sahamız var. Sadece bunu söylüyorum.

Hee oyle bir winner ki 2003 - 2011 arasi donem ve 2015 - 2017 iki sezon gosterdik winnerligimizi
la bırak

sen galatasarayı tanımadığın için herşeyi terim sanıyorsun

rezil, kepaze, berbat 1 futbol

VE SİSTEMSİZLİK

bursa ilk yarı 3-4 yapacaktı

bu takım da ligin en az gol atan takımı

2002 ve 2004 arasi kendisi de olamadi... zaten o sikintilari onun sayesinde yasadik okadar borca sokarak gidisi ile. Yoksa sen ne saniyorsun, neden ancak 2012 geri geldi, para vardi diye.

Evet ben de kattim zaten o donemi dikkat edersen

Terim dusmanlari gibi gozumu buruyen nefretle subjektif yorumlar yapmiyorum

Galatasarayliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt