- 4 Ağustos 2009
- 90.584
- 71.642
- 5.188
Sezon sonunda efendi gibi gitmesi yerinde olacaktir. Futbol istiyoruz, skor degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezil rüsva olmadan maca adam gibi baslamak ve galip gelmek kültürümüzde yok..
Uzun adam da winer 20 yıldır girdiği her secimi kazanıyor ama bir umut ulkenin yakasindan duser diye bekliyoruz yillardir tipki terimin istofa edip galatasarayin gercek futbola cagin futboluna donmesini bekledigimiz gibiAdam Winner...
Taraftarın ezici çoğunluğu arkasında ve yanında hocanın.
Yönetim ve camia da aynı şekilde.
2-3 kişi istedi diye hocanın kölesi uçmaz merak etmeyin. Boş boş havasın dursunlar. Takan yok zaten
"Benim aklımdaki Galatasaray oyunu böyle değil tabii ki, Galatasaray neler oynadı." diye bir sözü var.
Bu takımı hoca kurmadı, Diagne hariç aldırdıkları verimli oldu / oluyor.
Ben gelecek sezonu bekliyorum orta saha ve yeni Galatasaray oyunu için.
Hoca bu sabrı ve güveni hak ediyor fazlasıyla.
Vallahi ne bileyim, 2 sezondur deplasmanlardan bıktım. Terim geldi sevindik o da halen çare olamadı esasen. İnşallah tez değişir bu durum.rezil rüsva olmadan maca adam gibi baslamak ve galip gelmek kültürümüzde yok..
lan ne winnerı
winner olan galatasaray
terim değil
şu kadronun ve kalitenin ne oynadığı belli değil
caps lock neden?ŞANSA BALA BİR YERE KADAR! OYUN OLARAK BİZİ BİR YERE GÖTÜREMEZ BU ADAM. SENE SONU TEBRİK EDİP YOLLAR MUTLAKA AYRILMALI.
Eğer bu kadro senin aklındaki oyunu oynayamıyorsa bu kadronun oynayacağı bi şablon bulursun. Ona da eyvallah deriz. Ee o da yok? Koca 1.5 senede bi şablon bulamıyorsan burada çok ciddi bi sorun var demektir. 1.5 sene yahu. 1.5 senede devletler yıkıldı tarihte!"Benim aklımdaki Galatasaray oyunu böyle değil tabii ki, Galatasaray neler oynadı." diye bir sözü var.
Bu takımı hoca kurmadı, Diagne hariç aldırdıkları verimli oldu / oluyor.
Ben gelecek sezonu bekliyorum orta saha ve yeni Galatasaray oyunu için.
Hoca bu sabrı ve güveni hak ediyor fazlasıyla.
Hee oyle bir winner ki 2003 - 2011 arasi donem ve 2015 - 2017 iki sezon gosterdik winnerligimizi
caps lock neden?
Terim'in eleştirilecek yönleri var ama bu takımı Terim kurdu dersen geçen sene neredeydin derim sana. Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyek i vs hoca almadı + Maicon vb.yine basladik masalla, yok kim kurdu bu takimi Mancini mi?
la bırakHee oyle bir winner ki 2003 - 2011 arasi donem ve 2015 - 2017 iki sezon gosterdik winnerligimizi
2002 ve 2004 arasi kendisi de olamadi... zaten o sikintilari onun sayesinde yasadik okadar borca sokarak gidisi ile. Yoksa sen ne saniyorsun, neden ancak 2012 geri geldi, para vardi diye.