Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bir halt oynamıyorduk yaptığın değişikliklerden sonra orta sahayı geçemez olduk.

Cift forvet yapmayi istiyorsan bari Diagneyi cikart ve Donku forvet oynat. Onun orda ondan fazla katkisi olurdu.

Tekrar ediyorum bu takımın şampiyon olma ihtimali yok

Rakiplerin şampiyon olamama ihtimali var

İmparator Fatih Terim..
4'te 4 yapıp şampiyon olacaz..
fatihterimgs.webp

Fenerbahce ve Konya maclarinin son 20 dakikalarinda cift forvet oynayip, tek bir orta kestirmeden maclari bitirmek icin teknik adamin ozel talimati gerekir aman kontraya yakalanmyin diye.

Tüm yardimcilarini postala ve Buvac gibi birini yanina getirmeye bak.

Oyunculardan daha kötü bir isim varsa o da F.Terim'dir. Maç sırasındaki dokunuşları takımı daha kötü hale getiriyor.

@Yusuf Kara

Hayırdır kimle dalga geçmişiz söyle de bilelim ? Pusuda beklemek daha çok senin gibilerin işi böyle mağlubiyet ve beraberliklerde ortaya çıkıyorsunuz

Demek ki dün Onur'a yazdığım mesajı kendine olarak algılamışsın aslında senden bahsetmemiştim ama demek ki kendini o klasmanda görüyorsun

Bu sürekli yana ve geriye paslar baygınlık veriyor. İlk 60 dakika böyle oynayabiliriz ama sistem işlemiyorsa bir şeyleri değiştirmek lazım.

İçerde üç oyuncun var, orta fırsatın var, topun üstüne basıp geri pas yapıyorsun. Alan adam diğer kanata atıyor topu. O adam orta fırsatı arıyor bulduğu an topa basıp geri dönüyor. Olmadı kaleciye kadar dönüyoruz. En sonunda orta atıyorsun ya taça çıkıyor ya da hiç bir oyuncunun olmadığı bir yere...

Faul veya korner kazanıyoruz yumuşak, kesme topla kaleci alıştırıyoruz.

Hoca neden böyle oynatıyor anlamıyorum. Birinci plan işlemiyorsa ikinci planın olmalı. Fener 10 kişi aynı saçma topu oynadık, bugün aynı topu oynadık. Garip geliyor.

yahu çift forvete dönmek için neden 75 dakka bekledin be adam futbol basit bir oyun ama ondan bile anlamıyorsun ne boş adamsın yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt