Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak etme.Senin gibileri de yeneceğiz
Bozgunculuktan başka bişey bilmeyin zaten

Neden bozguncu oluyorum? Galatasaray'a bu ligin Bayern'i olmayı layık gördüğüm için mi? Şu ligin, rakiplerin haline bak. Hala bunlarla debelenip duruyoruz. Biraz top oynasak çoktan Şampiyonluğu ilan etmiştik.

Antu ağzıyla konuşan ne kadar çok dangalak var bu forumda.Bunları görmemek için onlardan biri olmak lazım.Yöneticiler arada bir görevinizi yapsanız iyi olur.

Arkadaşlar fatih terim başarısız demek için aptal olmak laxim.. Bu yolda şampiyonluk gelirse 10 sezonda 8.şampiyonluk demektir boyle bir oran yok...hep derim Alisamiyen 1 fatih terim 2 oda ali samiyen kurucu olduğu için...metin oktay dahil fatih terim kadar efsane değildir buraya kadar anlaştık sanırım..Şimdi gelelim form meselesine...evet fatih terim formsuz hala deplasman sıkıntısı çözülmedi ve hala şunu anlamadı..kendisi futbol scoutingten anlamıyor ANLAMIYOR...bunu kabul etmek neden zor? Herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki...fatih terim asla transfere karışmamalı sadece mevki vermeli ve en iyi yaptığı işi ya i takım yönetimine odaklanmalı

fatih terim artik sampiyon olursak adam gibi top oynatsin bir zahmet

1.5 senede normal top oynadigimiz msc sayisi 3

rezalet bir sayi

2 sezon sonra tek başına 2 yıldızı olacak fatih terimin..eğer efsane diye bir statu varsa fatih terim efsane diğerleri kestanedir...O kadar ozdeslesmistir..gergin ergenler dışında herkes bunu kabul edecektir sanıyorum.. twitterin bu ülkeye en büyük kotulug bütün aptallar koro halinde saçmalayınca onları dileyip onlara göre hareket eden ahmaklar peydah oldu...ülke kurumları bildiğim ahlâkların elinde oyuncağa dördü..aptalllar ve ergenler ahmaklari yönlendirdiği bir ülkeye donduk

45064

Yine futbol açısından bir beklentim yok. Tek avantajımız taraftar olacak malesef. Çıkıp ezip yeneceğiz demeyi çok isterdim. Ama her sonuca açık bir maç olacak.

Hocam n'olur fanteziye girme, oyuncu değişikliklerini zamanında yap..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt