Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images - 2019-02-16T021506.266.webp
images (79).webp

Yapmayın beyler, tamam ben de Fatih hocayı bu sezon başarısız buluyorum ama Beşiktaş 3-4 net pozisyon buldu ne demek yav?

Adamların toplasan iki pozisyonu var, biri defansta kalan uçarak vurulan kafa biri de Burak denen sahtekarın şutu. Bunlar net karşı karşıya denebilecek pozisyonlar da değil üstelik, her ikisinde de defansımız oyunun içinde idi, iyi ve rahat vurmalarını engelledi.

maçı bi 15 dk falan izledim takım 3 pas yapamayıp kaptırıyordu bir de 1-2 bjk ikramını cagne denen sığır yüzünden gol yapamadık , bu kadar övüldüğüne göre kalan 75+ dakikada liverpool gibi oynattı takımı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray’a top yekün saldırı varken, kadro evlere şenlik iken “hoca top oynat takıma” diyenler var. Ülkede top oynayan mı var! Harika! oynayan Başakşehir ortada. Bu sene Beşiktaş’ı neredeyse hiç seyretmedim. 10’da 10 yapan takımın iki ya da üç şutu var kaleye.

Bu sene Fatih Terim yerinde başka her kim olsaydı UEFA’ya gidebilme planları yapıyor olurduk. Bu da en iyimser senaryo olurdu!

Kardeşim hiç birimiz Fatih Hoca kadar galatasaraylı olmasın.

Bu adam Galatasaray için ölür, kaldı ki teknik direktörlüğü ortada bırakın adam işini yapsın oynatmıyorsa bir bildiği vardır diyelim, oynatıyorsa o antrenmanda doğrusunu görmüştür diyelim. Korkmayın Fatih hoca başımızda

Yapmayın beyler, tamam ben de Fatih hocayı bu sezon başarısız buluyorum ama Beşiktaş 3-4 net pozisyon buldu ne demek yav?

Adamların toplasan iki pozisyonu var, biri defansta kalan uçarak vurulan kafa biri de Burak denen sahtekarın şutu. Bunlar net karşı karşıya denebilecek pozisyonlar da değil üstelik, her ikisinde de defansımız oyunun içinde idi, iyi ve rahat vurmalarını engelledi.

evet ben de ftor diyorum arada kızınca, fakat bu bjk son 4 maçta 15 gol mü ne atmıştı.

kagawası lajiçi burak'ı yerine göre q7si olan duran topları çok güzel kullanan ve duran toptan en çok gol atan takımı, deplasmanda en çok puan toplayan 2. ve en çok gol atan takımlarından bitisi. Ligin de en golcü takımı.

değil gol atmak net pozisyonu yok. helva ettik., hiç lig maçı gibi oynamadık, şampiyonlar ligi gibi yenemiyorsan yenilme diyerek garanti oynadık. anadolu takımlarına karşı içerde oynarkenki gibi hurraa oynamadık.

ha oynasaymışız 5lik yapardık ama mühim olan böyle bir final maçında 5 gol atmak değil arkayı sağlama alıp yediğinde çıkaramayacağın bir golü yememek öncelikti. diğer maçlarda kızdığımız gibi bu maç da tebrik edilmesi gereken maç

Belki dünyanın en iyisi değil ama bu maçları o kadar iyi oynuyor ki

Şampiyonluk potasında olan Galatasaray'ın başında Galatasaray varsa sonuç belli aslında

Hakkını verelim büyük ölçüde doğru kadro çıkardı, Donk-Fernando ikilisi kalan haftaların değişmezi olmalı. Ama doğru kadroyu yaptığı sürece oyuncu değişikliği yapma işini kesinlikle bırakmalı. Allah'tan 80'den sonra yaptı bugün hani şu değişiklikleri 60'da yapsa maç 2-2'ye gelebilirdi. Gerçekten yaptığı her değişiklik rakibe maça ortak olma şansı veriyor. 3 maç kala avantajı aldık, buradan vermeyeceğini düşünüyorum. Şansı da yaver gidiyor, başakşehir kaç maçtır puan veriyor. Umudumu büyük ölçüde yitirdiğim bir sezonda tekrar ipleri ele aldık. Bu saatten sonra beklenti iyi futbol falan değil, 3 maç üst üste kazanıp 2 kupayı da kaldırmasıdır.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocamiz imparatordur .

Ama bu sene bir tuhaflik var .

Hocam iyiligin icin abdurrahime rica et baska bir göreve gecsin.Transferlerin zamaninda gelsin sende rahat et biz de.

Abdurrahim olmasa o cezalı olduğu vb. süreçlerden buralara gelemezdik.Her ikisine de sallayanı anlarım da hocayı savunup ona bok atmak saçmalığın daniskası.Net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt