Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her ne kadar goller kaçırsa da sinan gibi bi alternatif oluştu kenarda.belhanda adam olma yolunda hızla ilerliyor.linnes hırsından patlamak üzere.belki kupa maçından sonra hoca el mecbur oynatacak ama 8 numarada ama solbekte...

8 sezonda 6 şampiyonluk kazandırmış bir adamı iştah ve içtenlikle eleştirenler muazzam. Size sorsam bu 6 sezonun her biri için bir bahaneniz vardır. Eleştirilmeyecek demiyorum ama demek istediğimi anlamışsınızdır. Bugüne gelecek olursak Tudor’dan ‘bile’ mantıksız işler yaptı. Özellikle 2 tane 6 numarayla başlaması bizi tamamen kitledi. Ondan sonra bunu görmesine rağmen erken hamle yapmaması ise maçı tamamen verdi. 46’da Donk’u alıp Belhanda’yı koysa bunları konuşmuyor olabilirdik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen Mehmet katılıyorum görüşlerine bugün maçı veren hocadır

Burada esas olgu bir önceki dönemlerde yaptığı gibi egosuna yenik düşmemesi ve inatlaşmaması olmalı

Çünkü hepimiz biliyoruz ki Terim her an onu yapabilecek bir yapıya sahip

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok net yorumlayayım renktaş

Çıkardığı kadronun başka bir türlü top oynama ihtimali yoktu

Çünkü 70 dakika Galatasaray'ın orta sahası top süremeyen anca geriye ve yana pas yapan 2 tane kalas tarafından heba edildi

Bir tane organizasyon yapacak veya başlatacak akıl yoktu takımda

Ve sinyor Terim 70 dakika sonra müdahale etmeyi düşünebildi

20 hafta boyunca böyle rezil şekilde doldur-boşalt yapmadık

Buyrun işte bundan bahsediyorum. Bu adam en azından Tudor gibi taraftar ile dalga geçmiyor, bir yerde hata olduğunu kabul ediyor. Böyle bir dönemi yönete bilecek yegane kişi Fatih Terimdir. Bugün hatalar yaptı ve evet kayıp onun hanesine yazılır ama bu kadar. Tudor falan lütfen, o adam Teknik Direktör dahi değil.

bence pek hatalı değildi hoca.takımda gevsekler vardı bugün.donk ve garry gibi.gomiste eşlik edince cılkından cıktı maç

8 sezonda 6 şampiyonluk kazandırmış bir adamı iştah ve içtenlikle eleştirenler muazzam. Size sorsam bu 6 sezonun her biri için bir bahaneniz vardır. Eleştirilmeyecek demiyorum ama demek istediğimi anlamışsınızdır. Bugüne gelecek olursak Tudor’dan ‘bile’ mantıksız işler yaptı. Özellikle 2 tane 6 numarayla başlaması bizi tamamen kitledi. Ondan sonra bunu görmesine rağmen erken hamle yapmaması ise maçı tamamen verdi. 46’da Donk’u alıp Belhanda’yı koysa bunları konuşmuyor olabilirdik

direktörün ilk 4 şampiyonluğu ve uefa şampiyonluğu muazzam bir başarıdır malesef bu başarıdan sonra direktör kendi geliştirme yerine kocaman balon olan egosuna yenik düşmüş,tamamen futbolun realitesinden uzak kalmışdır ,direktörün birici dönemi dışındaki 2 şampiyonlu konjuktüreldir,kendi futbol bilgisi ile alakasıda yokdur dahası birinci dönemi sonrası yaptırdığı korkunc transfer hataları ile klübün batmasında büyük katkısı vardır, acı olan şudurki direktörü Galatasaraya pazarlamak için şam şeytanı ve demirkol gibiler medyada ortalığı velveleye verip sonunda başarılı olmuşlardır, bundan sonra olacak direktör başarısızlık sonrası (bu seneye bahane kolay ama seneyede başarısızlık olursa) hemen suçlayacak bir bahane ile kaçacakdır...

Sivas deplasmanı her zaman zordur. Bu kadroyla da kazanmamız süper olurdu ancak olmadı. Artık iç/deplasman farketmez puan kaybetmememiz lazım derbilere kadar.

İçerdeki maçta Fernado-Ndiaye yerine Tolga-Donk'u koysaydı Tudor o skor tersten olurdu

Tudor defoldu gitti, kovduk, postaladık, k.çına tekmeyi vurduk bitti o iş

Fatih hoca Tudor'un psikolojik olarak enkaza uğrattığı bu kadroyu şampiyon yapacak

20 hafta boyunca böyle rezil şekilde doldur-boşalt yapmadık
Bugünden çok daha kötü oynadığımız maçlar oldu Refik o kadarda abartmayalım istersen

Mesela aklıma gelen ilk maçlar Bjk, Başakşehir, Ts ve fb maçlarıdır

Benim esas kızdığım nokta bu adamların bunu yapacağı ortada iken bu kadar önemli bir maça bu kazmalarla çıkıp neden heba ettik.

Çok rahat alabileceğimiz bir maçtı halbuki

Son düzenleme:

İçerdeki maçta Fernado-Ndiaye yerine Tolga-Donk'u koysaydı Tudor o skor tersten olurdu

Tudor defoldu gitti, kovduk, postaladık, k.çına tekmeyi vurduk bitti o iş

Fatih hoca Tudor'un psikolojik olarak enkaza uğrattığı bu kadroyu şampiyon yapacak

ilk 11 acıklandıgında herkes mutluydu.ne oldu?demekki donk iyi oynasa beklediğiniz gibi ...hocayı eleştirmeyecektiniz.futbolda ne oalcagı belli değil.

ve ayrıca bu takım fernandosuz ve ndiayesiz oynuyo kaç zamandır...o sivasspor özetini koyarken de bunu bi düşünün olur mu

Aynen Mehmet katılıyorum görüşlerine bugün maçı veren hocadır

Burada esas olgu bir önceki dönemlerde yaptığı gibi egosuna yenik düşmemesi ve inatlaşmaması olmalı

Çünkü hepimiz biliyoruz ki Terim her an onu yapabilecek bir yapıya sahip

Evet, bunu inkar etmiyorum. Kadro tercihi ve maç içindeki hamleler bize pahalıya patladı ama ilk hatalı olduğu günden bu kadar ağır ve nefret içeren cümlelerle eleştirilmesini hoş bulmadım. Dediğin gibi önemli olan bunlardan ders çıkarması, ilk seferden adamı gömmenin manası yok. Bazıları cidden adam geldiğinden beri sanki bugünün gelmesini bekliyordu. Muazzam

hesabın birinden "eldeki malzeme bu " deniyor
diğerinden" türkiye futbol direktörü idi midi , rıdvan idi, mehmet demirkol idi " deniyor

ulan bi ben feyk hesapsız kaldım surda yav.

Bugünkü mağlubiyet Tudor dönemindeki Yeni Malatya maçının kopyasıydı bu arada. En büyük fark ise o gün Ndiaye ve Fernando olmasına rağmen rezil oynamıştık

Katılmıyorum...ayrıca 3cü döneminde özelikle 2ci döneminde ki zararı kapatı kat ve kat.
Sadece mali olarakda değil manevi olarakda yaşadıklarımız parayla ölçülemez.
Kadıköyde şampiyonluk kupası kaldırıldı yönetim altında. Ama sizler tüm başarıları yok sayarak sadece ve sadece 2ci dönemini dile getiriyorsunuz bozuk tape misali gibi çünkü vuracak başka bir tarafı yok... He bide Türkiye Milli takımın başına zorla geçirdiğini yok sayarak terk etti bizi hayalini uydurup onun üzerinden vurmaya çalışıyor bir çok sevmeyeni.

Benim gibi çok büyük bölüm Galatasaraylıların ama sadece attık gülüp geçiyoruz bu tür yorumlara. Bir iki kişi yüzünden efsaneler yıkılmaz kolay kolay.

Ben 3. döneminde bırakmasını diyorum, yanlışın var. Tüpçü için takımı satmasına kızgınım. Gülerek imza attığı gün dün gibi aklımda. İki güne bir Fatih Terim'in yanlışlarını anlatmaktan bıktım. Bu maç başlangıç. Daha bunun gibi zilyon tane maç olacak ve benim gibi Galatasaray'lılar gülüp geçemeyecek maalesef. Takıma küstürecekler, futboldan soğutacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt