Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayı yukarı çevirip Guardiola & Klopp felsefelerini inceleyelim.

geçen seneki rezil transfer dönemi bittiğinde skandal şekilde forvetsiz lige başladık ve sene biterken bu sene için büyük kadro değişiklikleri olacağı, derslerin alındığı söyleniyordu

ortasaha değişecek alternatifi bol kadro kurulacaktı

mariano, selçuk gibi emekliler gidecekti, diagne derhal satılıp elimiz bollaşacaktı

giden onyekuru, ndiaye, fernando oldu

geçen sene ALAN transferi gibi 1 forvetin peşinden 2.5 ay koştuk 3 aylık transfer sezonunda

bu sene de falcao için koşuyoruz, vazgeçtim gelmiyorum dese ayvayı yedik

hiç birşey değişmedi takım 1 sene yaşlandı

elle tutulur yapılan tek transfer babel oldu, seri de toparlarsa 2 olacak, nzonzi 'yi lig başladı daha yeni aldık

zaten yetersiz olan kadromuz daha da zayıfladı

2 sene üst üste şampiyon olmanın, maddi anlamda rahatlamanın avantajı kullanılmadı

bu avantajlarla takımın alıp yürümesi ve farkı açması beklenirken yerimizde saymayı bırak geriye gittik

hiç bir planlama yok, aynı oynadığımız futbol gibi karambole gidiyor her şey

bu yüzden illa ki kurumsallık lazım, bu yüzden profesyonel ekip lazım ümit davala, hasan şaş falan değil

böyle büyük fırsatları ve avantajları kaçırıp geriye doğru takım ilerledikçe çıldırıyorum artık

geçen sene avcı sayesinde şampiyon olduk bu sene de hayırlısı artık

ama işimiz çok zor

Son düzenleme:
Hoca iyisin hoşsun da Avrupa'da başarı istiyorsan şu evlatçılığı bırak.Selçuk'u tuttun bak noldu Allahtan Sabri'ye yetişemedin.

Yahu burada kafa ütüleyenler var yok terim çağ dışıymış yok terimin taktiği yokmuş kardeşim bi bakın işinize yav hocanın şu an tek eksiği yardımcılarını iyi seçememesidir başka çok bi eksisi yok

Yapılmadan bu başarılar kazanılıyorsa neden sözde vizyoner hocalarınız başarılı olamadı ?

Forumdaki Terimciler olarak neden sürekli saldırgan,yaftacı olup milletin yorumlarına salça oluyorsunuz ,ben de bunu merak ediyorum.
Lafa gelince "eleştiriye değil hakarete karşıyız" diyorsunuz,hakaret olmayan normal yorumların bile altında bitiyorsunuz.
Neyseki modlar sizin gibi değil de özgürce yazabiliyor millet.

Ayrıca forumdaki ilk mesajlarımdan biri Terim'in emekli olana kadar takımda kalması idi, hala öyle.
Neden istifa etsin demişim gibi konuyu vizyonerliğe çektin, benim hiç vizyoner övdüğüm yorumum mu oldu.!
Ayrıca hocayı düzgün şekilde savunmak yerine sürekli boş boş hamaset yapıyorsun.
Terim akraban falan değilse sus ve sakin ol biraz, dünden beri car car baydın artık.

Konu hocamızla alaka bir durumdur, daha iyisini yapabilecek varsa buyursun gelsin, hodri meydan.

Daha iyisi dediğin nedir hocam ? Ligde şampiyonluksa, biz Cevat Güler’le de şanpiyon olduk, Hamzaoğlu ile de 3 kupa aldık.

Şampiyonlar Ligi’nde başarı ise, geçen sene bir Türk takımının düşebileceği en kebap gruba düştük. Sonuç ortada.

Uefa Kupası ise, önümüzdeki 5-6 yıl içinde akıllı takviyeler yapan bir kulübün alabileceği kupa. Bizim aldığımız zamandaki gibi öyle Bergkamp,Henry falan oynamıyor takımlarda.

Hoca zamana ayak uyduramıyor malesef. Bunu söylemek kötü değil. Bıraksın hocalığı, başkan olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumdaki Terimciler olarak neden sürekli saldırgan,yaftacı olup milletin yorumlarına salça oluyorsunuz ,ben de bunu merak ediyorum.
Lafa gelince "eleştiriye değil hakarete karşıyız" diyorsunuz,hakaret olmayan normal yorumların bile altında bitiyorsunuz.
Neyseki modlar sizin gibi değil de özgürce yazabiliyor millet.

Ayrıca forumdaki ilk mesajlarımdan biri Terim'in emekli olana kadar takımda kalması idi, hala öyle.
Neden istifa etsin demişim gibi konuyu vizyonerliğe çektin, benim hiç vizyoner övdüğüm yorumum mu oldu.!
Ayrıca hocayı düzgün şekilde savunmak yerine sürekli boş boş hamaset yapıyorsun.
Terim akraban falan değilse sus ve sakin ol biraz, dünden beri car car baydın artık.

Tamam yazdığın şeyi kanıtla boş yaptığımı kabul edeceğim

Lig başlamadan tüm transferler tamamlanmalıydı, ayrıca bukadar yaşlı takım geç form tutacaktır, bu dönemde denizli gibi takımlara puan kaybetmemek gerekiyor du.

Esasen formu ve kariyeri düşüşte olan yaşlı ve kiralık oyuncuların ağırlıklı olduğu takıma sahibiz, beklentilerimizi biraz düşürmeliyiz.

Eminim ayakta alkışlayacağımız maçlarımızda olacaktır, ama yinede denizli gibi takımlara puan bırakmamalıyız.

Azılı bir Fatih Terim fanı olarak, hocanın Selçuk tercihini ve Seri'yi DOS oynatmasını anlayamıyorum.

Neden hocam neden?

Biat kulturune bir vazgecin, terim artik eski terim degil.

1,5 senedir bu takimda, ve takim oyunu gram ilerlememis
Biat kültürü ile milleti suçlamaktan vaz geczek İlk önce keşke.

Fatih Terim eski terim değil bu arada çünkü kendisini geliştirdi ama değişmeyen tek tarafı var oda Winner olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt