Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas deplasmanında yanlış hatırlamıyorsam Bjk ve Başakşehir de puan kaybı yaşadı. Su maçta puan kaybı yaşamak herşeyin bittiğini göstermez. Terim bu maç özelinde ciddi hatalar yaptı ama mevcut kadro derinliğimiz de kısıtlı bunu da göz ardı etmemek lazım.

Denayer diyorsun yetersiz oyuncu ama 2 haftadır iyi performans sergiledi hoca oynatmasa herkes mirin kırın ederdi. Yasin desen dengesiz herif bazen takımın ataklarını yapan tek oyuncu oluyor bazen saç baş yolduruyor, hoca ilk 11 başlatmasa ve atağa cikamasak niye Yasin yok diye eleştirilir. Belhanda keza su maça kadar elle tutulur bir performansı yoktu bu mac birseyler yaptı. Gomis desen yoklari oynuyor keza mariano tanınmayacak halde. Muslera eski günlerini aratıyor. Sol bek diye biri gelmiş belki ilk maçı ondandır ama rezil oynadı. Donk ve Tolga bazen iyiler bazen vurdumduymazligin kitabını yazıyorlar. Medet umduğumuz Selçuk'un ne halde olduğunu unutuyoruz bazen.

Valla hakkı yenen tek oyuncu Rodrigues herhalde, her maç birşeyler yapmaya çalışıyor.

Feghouli oyunda daha fazla olması lazım.

Eren yine çabalıyor.

Kısıtlı bir kadromuz var bunu unutmayalım. 2 senenin ardından bu enkazı temizlemek kolay olmadı birde bu işi Dursun diye birisi yaparsa durumun bu olması sürpriz olmaz.

Hoca geçen haftada mutsuzdu bu akşam da öyle. Demek ki bazı sıkıntılar var ve kısa vadede çözüm üretilemiyor.

Muhtemelen N'Diaye nin satılmasını istememiştir ama imkanlar bunu getirdi galiba.

Fernando' nun sakat olması ayrı bir sıkıntı.

Belhanda biraz kıpırdandi umarım kesik yediği için biraz düzelir de takıma katkisi olur.

Moral bozmanin alemi yok, önümüzdeki 4 maç kağıt üstünde kolay gibi gözüküyor. Bu maçlarda sürpriz yasamazsak herşey iyiye gider.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1. Donk - Tolga ikilisi felaket bir tercihti. Donk bu takımda sadece skoru aldığımız maçlarda hava topu yemeyelim diye alınır.

2. İkinci yarıya Belhanda ile başlamaması büyük hata.

3. Tolga'yı çıkartıp Eren'i alması diğer büyük bir hata. Bu değişiklikten sonra Belhanda girene kadar Sivas tek kale oynadı.

4. Yasin duruken Fegouli'yi çıkarması son derece anlamsızdı. Bu adamın ortası var sağı var solu var şutu var.

5. Sivas'ın heyecandan şuurunu yitirdiği dakikalarda topu şişirin talimatı Sivas'ın ekmeğine yağ sürdü. 2-3 pasla olgun pozisyonlar üretebilirdik.

Son düzenleme:
Yıllar önce FT bir yerde konusmuş, "Ders almam, ders veririm" demişti..

Herseyi çok iyi bildiğini sanan Mr Ego insallah bu maçtan ders çıkarır..

Çıkarmazsa zaten sampiyonluk gider.. Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz..

İçimizdeki İrlandalılara rağmen seni savunacağız hocam.

Akbabalar tünemiş yine buraya hepsinin ağzını yüzünü paylarım şimdi de uykum var.Belhanda bu takımda değil bu ligde oynayamaz o derece rezil bir halde şu anda oyuna girmişmişte ondan sonra pozisyona girmişizmiş.Ulan adam oyuna girdikten sonra ismini iki kere duydum spikerin ağzından kayboldu gitti sonra.Siz ne anlatıyorsunuz Akbabalar?

LG-D802TR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
hocaya daha 2. deplasman musabakasinda saldirmayi keselim

Tudor'a verdiğimiz krediyi Terim'e versek Avrupa'dan bir tane daha kupa getirirdi hoca 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet almış hemen eleştiriler başlamış tamam eleştirilir de adamın elinde orta saha da modric, rakitic, iniesta gibi adamlar yok elindeki malzemeyi kullanmaya çalışıyor

seviyoruz kendisini.fernandosuz,ndiayesiz ve hatta belhandasız elinden geleni yaptı 3 hafta boyunca...ALLAH yardımcısı olsun

hoca doğru kadroyu çıkarttı zaten çıktığında herkes sevinmişti kadroya donk tolga sert bir orta saha olur selcuk tolga yumusak kalır diyoduk sadece yasini ve donku cıkartmalıydı ilk yarı sonunda o kadar artık fernando ve belhandayı takıma dahil edince daha iyi olacağız kimsenin şüphesi olmasın

reis ben fatih terimin oynattığı kaos futbolundan da egosundan da bıktım usandım

benim için demirörenin kanatı altına girdiğinde bitti zaten

gs şampiyon olsun tek istediğim bu

ama yenik durumdan kurtulama yolunun oyuna elmander, peşinden baroşu, peşinden necatiyi almakla olmadığına inanıyorum

adam ne kadar forvet alırsam o kadar pozisyona girerim kafasında oldu her zaman

bence bu terimin yetersizliğini gösteriyor

ayrıca 45 dk boyunca ayağımıza her gelen topu ileri şişirmek de son derece eleştirilmesi gereken 1 konu

2 defa şişirmedik biri gol oldu diğerinde gomis ıskaladı

maçın son 2-3 dakikası olur top şişirirsin ama 45 dk şişirmezsin

vallahi şu maç 2-0 gerideyken bile sivası 4-5 pasla geçerdik ve maçı çevirirdik

DAN DUN TOP OYNADIK

top oynamak denirse

:005:

* belhanda'ya ilişme şampiyonluğu verirsin .
* donk tercihin doğru leşçuk'un ciğeri yetmiyor 10 kişi kalıyoruz
* kaos topu oynatmak senin yapında var değiştirmezsin zaten ayağa pas yap demenin alemi yok
* egoyu bırak hatalarından ders çıkar
* milli takım için bizi sattığın gün bitmiştin şu anda sana sadece menfaat odaklı bakıyorum
* muslera'yı uyar olmuyorsa çek yedeğe yoksa bitirecek bizi ( eray falan deneme bile )

*Fatih Terim umarım Donk-Yasin-Denayer ısrarından vazgeçer bir an önce
*Sağ kanatta Rodrigues-Mariano uyumu muazzam bugün ikisi de iyi değildi ama ikisinin iyi olduğu günde sağ kanadımızı durdurmak çok zor
*Feghouli belki sağ kanatta oynaması kendine daha iyi gibi geliyor ama artık eskisi kadar hızlı bir oyuncu değil bence oyun bilgisi ve tekniği ile forvet arkasında önemli işler yapıyor
*Belhanda 10 numarayı tek başına ona bıraktığımız zaman saçmalıyor ama sol kanat için Yasin oynayacağına 1000 kere Belhanda oynasın derim ben
*Serdar kesinlikle olmazsa olmaz Maicon-Denayer ikilisi hiç uyumlu değil bana göre + olarak Denayer gerçekten patlamaya hazır bomba dün maçta da gösterdi bunu
*Muslera inşallah kendine gelir çünki yıllar sonra ilk defa kalemize her top geldiğinde korkar oldum ama olmazsa da maalesef Carrasso 'nun kaleyi alması an meselesi kimse vazgeçilmez değil
Fernando inşallah bir an önce döner eğer kasımpaşa maçına kadar dönerse şu 11 ile devam etmekten yanayım

36654.jpg

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Nagatomo
Fernando
Selçuk
Feghouli
Rodrigues
Belhanda
Gomis

11 bu olmalı ideal de. Fernando yoksa Tolga oynar. Selçuk batırırsa maalesef Donk.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası hocanın çok alternatifi yoktu çıkardığı kadroda serdar aziz dışında bir anormallik göremiyorum belhanda olsa tolganın yanında ve yenilsek bu sefer neden donkla başlamadı diyecektik şu yoklukta bile selçuku isteyen bir taraftarın olduğuna inanmıyorum... Yalnız değişiklikler konusunda hatalı davrandı..Bir kere Eren gol attı ama orada girmesi gerek isim Sinandı öncelikle..Sinanı beğenmedim maçta ama eren çoğu zaman sağ çizgiye kaçtı madem öyle bir planın var o zaman secand striker tarzına uygun olan sinanı sokacaksın..AYrıca belhanda konusunda da geç kaldı sinan-yasin ve donk-belhanda değişiklleri devre arasında yapılmalıydı...

denayer serdar aziz olayına gelirsek 50 kere serdar dedim hala da diyorum denayer bizim takımın as stoperi olamaz serdar maicondan bile daha formdayken bir anda kesildi takımdan ..Uamrım hoca bu hatasından döner..

Yalnız kabul etmek gerekirse bu takımda duran top sorunu olduğu sürece şampiyonluk şansımız çok az

İkinci yarını başında Donk çıkar Belhanda girseydi maç bizdeydi..Canın sağolsun hocam yine şampiyon olacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt