Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne demek sana ne,umuma açık ortamda böyle aşağılayıcı/ötekileştirici bir tavır takınıp hiçbir tepki gelmeyeceğini mi düşünüyorsun?Adam köyünden çıkmış gayet de başarılı olmuş işinde.Bu sana göre onun değerini küçültüyor yani?[/QUOTE]

O zaman sen de çarpıtma , eleştiri yaparken de üslubumu sorgulamak senin haddine değil. Küfür yok , bir şey yok . Siz sabah akşam trolluk yapıp saçma sapan bel altı konuşurken üslup mükemmel değil mi? Eleştir de önce girişini güzelce yap ben de diyeyim ki adam katılmamış. Neyse Sarper, ben münakaşadan enerji alan adamlardan değilim, iyi bayramlar sana .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne demek sana ne,umuma açık ortamda böyle aşağılayıcı/ötekileştirici bir tavır takınıp hiçbir tepki gelmeyeceğini mi düşünüyorsun?Adam köyünden çıkmış gayet de başarılı olmuş işinde.Bu sana göre onun değerini küçültüyor yani?

O zaman sen de çarpıtma , eleştiri yaparken de üslubumu sorgulamak senin haddine değil. Küfür yok , bir şey yok . Siz sabah akşam trolluk yapıp saçma sapan bel altı konuşurken üslup mükemmel değil mi? Eleştir de önce girişini güzelce yap ben de diyeyim ki adam katılmamış. Neyse Sarper, ben münakaşadan enerji alan adamlardan değilim, iyi bayramlar sana .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi[/QUOTE]

Hani ne zaman yapmışız trollüğü?

Adama sırf memleketinden dolayı 'köylü' sıfatını aşağılayıcı bir şekilde kullan sonra buna eleştiri de.Dursun gibi bir adam da değil.Ne yaptı bunu hak edecek?

Hani ne zaman yapmışız trollüğü?

Adama sırf memleketinden dolayı 'köylü' sıfatını aşağılayıcı bir şekilde kullan sonra buna eleştiri de.Dursun gibi bir adam da değil.Ne yaptı bunu hak edecek?[/QUOTE] Ben de köylüyüm , Paris'te doğmadım. Orada evinden yeni çıkmış biri tabiri var, sen nasıl görmek istiyorsan öyle gör. Neyse uzatmasak?

7 şampiyonluğu da hiç bir hücum planlaması yapmadan aldı ise Türkiye ligi ne boktan bir ligmiş

Neden o zaman gelen yabancı A class üniversite okutacak hocalar başarılı olamıyor vizyoncu tayfaya sormak lazım ?
Herseyi cok bilionda anca laf atiosun.
Galatasaray'in hucum planini bize anlat arkadas, yok iste.

Goztepe macinda 40 dk boyunca reges ve donk birbirine pas atti, takimda hucum plani olmadigi, kapali defanslari nasil acariz bilinmedigi icin boyle rezil oynanildi. Siz hala 7x sampiyon oldu yeaghh demeye devam edin.

Goztepe macinda 40 dk boyunca reges ve donk birbirine pas atti, takimda hucum plani olmadigi, kapali defanslari nasil acariz bilinmedigi icin boyle rezil oynanildi. Siz hala 7x sampiyon oldu yeaghh demeye devam edin.
7 kere koydu hocam evelallah.. sexyleri ve kuşları en az 3 kez daha öttürecek inşallah..

ya fatih terim o 7 şampiyonlukta bam bam bam oynattı(sonuncusu hariç denebilir) o da bir sistemdir

biz şimdi ne oynatmaya çalışıyor onu soruyoruz, rakip sahada kontrollü oyun oynuyoruz resmen garip bir şey

Hocam ilk haftalarda genelde fazla kasmaz. 7 şampiyonluğunu gördüm. Sonradan Arap atı gibi açılıyoruz. Önemli olan fazla konsantre olamadığımız bu dönemi mümkün olduğunca en az hasarla kapatmak gerekiyor. Sonrasında zaten basıp gidiyoruz.

Hücum planı gayette var ama o maçta 5 adet yedek topçuyla çıktığımız için istediklerimizi yapamadık gomis, akbaba oyuna girdikten sonra takım akmaya başladı bunu da görseydin keşke.

Kapanan savunmaları Top class takımlar bile kolay kolay açamıyor ne bekliyordun ?

8.şampiyonluğu da alacağız hayırlısıyla sen ve senin gibi pusuda bekleyenlere en güzel cevap o olur

Hücum planı gayette var ama o maçta 5 adet yedek topçuyla çıktığımız için istediklerimizi yapamadık gomis, akbaba oyuna girdikten sonra takım akmaya başladı bunu da görseydin keşke.
Goztepe risk almaya basladigi icin arkada bosluk kaldi.

Hala bir oyun plani gosterilmemis, takim anca yan pas yapiyor, ofansif bkr anlayis yok, bosa kacmak yok, kanatlar beklerle uyumlu calismiyor. Forvet nerde duracagini bilmiyor.

Siz kendinizi avutmaya, bizleri dusman ilan etmeye devam edin.

Hala bir oyun plani gosterilmemis, takim anca yan pas yapiyor, ofansif bkr anlayis yok, bosa kacmak yok, kanatlar beklerle uyumlu calismiyor. Forvet nerde duracagini bilmiyor.

Daha 2.hafta oldu bilmem farkında mısın ?

Ben seni düşman ilan etmiyorum öyle bir şey aklımdan bile geçmez.

Onyekuru ve sinandı kanatlar 2 farklı isim uyumsuzluk olması normal zamanla düzelir bunlar.

En iyi hücum futbolcumuz rodri sakat olduğundan takımın hücum gücü düşüyor normal olarak.

Zaten terimin planı bu çok kasmadan 1.golü atmak sonra zaten rakip açılıyor ve boşluk veriyor böylece hızlı topçularla akmamızı sağlıyor.

Adeta tek başına bir camia

1x UEFA Cup
7x Turkish Champions
2x Turkish Cup
3x Super Cup

Nice kupalara

Fenerin böyle bir hocası olsa Kadıköy'ün ortasına heykelini dikerler. Yetmedi kulübü üstüne yaparlar. Fatih Terim bizim için çok büyük bir kazançtır. Tek başına bir yıldız takmış başka hoca yok. 2'nci yıldızı da 3 seneye takma pozisyonuna gelecek. Düşünün yahu nasıl bir hocaya sahip olduğumuzu, evet hataları var mıdır ? Vardır. Hatasız kim var söyler misiniz.

3 tanesi hocanin beklentisini biliyor, az da olsa bir kac hareket yapmalari lazimdi.

Kendinizi boyle kandirmaya devam edin.

Takim koca hafta birsey calismamis, rezil bir performans gosterdiler.
Bence de.. o halde hadi kovalım hocayı..
Önce sexy Ünal gelsin.. Sonra da Mancini, Prandelli, Riekerink, Tudor maceralarını özlemişsiniz ne de olsa.. “Galatasaray kümeye” nidaları yankılansın yine rakip statlarda.. inanın bana layığınız budur.. fazlası değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt