Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Kazanan takim bozulmaz huyundan vazgeçmesi lazim. Feghouli, Serdar Aziz gibiler oynamasi gerekirken Maicon ve Sinan gibiler oynuyor. Yanlis.

Takımın hali çok kötü hocam....

Bunun sorumlusu taraftarın transferden dolayı tepkisimi.. Yönetimin beceresiz transfer dönemi büyük olasılıkla ama bu takım bukadar beylerbeyi havasında olmaması gerekir ne olursa olsun

Tipik fatih terim işte arkadaşlar şaşıracak bir şey yok, böyle bir tokat yememiz lazımdı aksi taktirde hoca bu isimleri oynatmaya devam edecekti, her güzelin bir kusuru vardır hocanında inat sorunu var.

Bazen kazanmak için kaybetmek gerekir, ts deplasmanında puan kaybetmemiz şampiyonluk yolunda bir şey değiştirmez.

Eleştiri babında değil , bizim için Fatih hoca Dünya'da ki en optimum hocadır muhtemelen ama bu maç hocaya yazar cidden anlayamıyorum bazen. Bu kadro geçen hafta ligin en kolay takımına iç sahada üstünlük kuramamış, neden hala aynı oyuncular cidden çözemiyorum. Fernando yanına Donk yap, Sinan'ı da oynatma artık adam 850 kere şans buldu yok işte. Eren'in yedeği olur maksimum. Yani maç başlığında herkes maç başlamadan aynı şeyi yazdı hala burada bazı troller mal mal dalga geçiyor. Hoca geçen sene Serdar- Denayer ile oynadı, bu adamlar seri hamle konusunda. Şimdi aynı şeyi Maicon ve Ahmet ile deniyoruz, bunlar hamle yapana kadar 2 gün geçiyor. Açık alanda bırakmayacaksın bunları malzeme bu yani ötesi yok. Ofansif oynadığımız her deplasmanda elek oluruz.

Hoca da pek memnundu zaten kağnı Maicon ile takoz Eren'i oynatmak için

Hocanın asla tutmayacağı oyuncu tipi.
Bas bas bağırdı zaten Maincon'u yollayın Denayer'i alın
Basan bir merkez santrafor alın 2 tane diye

Bastan kadro düzeni yanlis, kontra futbolu oyniyacaksak eren ne isi vardi ilk onbirde? madem belhanda emreyi onyatmak istiyorsun emreyi kanata koy sinani yedek birak ndiaye on bire al. tamam belki erken gol herseyi bozdu ama genede erenle kontra oyniyamazdik malesef bu yenilgi senin eserin be hoca.

:d gram sucu yoktur ımparatorun suclu yonetım forvet alsalar suan yenıyorduk

Sonuç çıkardığı kadrodaysa bir sonraki deplasmanda belli olur. Tamam yedek kadrosunda daha kaliteli oyuncular var, neden oynamadıklarını maç sonunda Terim açıklar. Sakatlık yada form sıkıntıları yoksa Terim yanlış yapmıştır. Ama olay kadro seçiminde değilse sıkıntı büyük,

Son dakika elde kalan Maicon,
Tarihimizin en büyük kazığı Belhanda,
Müzmin sakat ve kısıtlı yeteneğiyle Eren

İle bu sonuç doğal değil mi?

Galatasaray tarihinde forvetsiz sezona başladığımızı hatırlamıyorum ben.

Yönetim büyük çuvalladı, her şeyiyle amatörce yönettiler. Nasıl olsa Terim halledere mantığı var.

Hele amatörün önde gideni Albayrak transfer işinin içinde olduğundan vay halimize...

1. hafta vasat oynattı 2. hafta vasat oynattı 3. hafta ılk yarı kötü oynattı 2. yarı rakıb dagıldı takım iyi gozuktu 4. hafta trabzonda sımdılık 3 gol yedi

AMA HOCAM SEZON BAŞI YÜKLEME YAPMADI YAA SEZONUN SONUNA DOGRU KADRO OTURACAK

bu kurguyla falcao olsa ne yazar? gul bahcesinde calismadim, bilmem ne felsefesi sokmez bu oyunda.

apo-hoca = tencere-kapak

ayni vizyonsuzluk

Basarizlik buz gibide FT ye de yazar.

Hoca kine ders verecek yav? Adam resmen spor direktorunu karsi ve Albayrakla beraber transferleri yapabiliriz düsünüyordu. Kadronun eksikli olmasi sebepinde hocanin da sucu var.

Serdar Aziz ozan tandemi dene hocam.

Bu diğer iki maldan kötü olmaz ve alt yapıdan oyuncu kazanmış oluruz

Son düzenleme:
Bugünün sorumlusu terim başkası değil, ama sezonu kazandıracak adam da terim.

Kazanan takim bozulmaz mantigi futboldaki en sacma salak angutca seydir herhal. Bunu futbola sokanin elini sıkayım. Iceride ligin en kotu takimini yen sonra ts deplasmanina "kazanan takimla" cik. Oldu. Onemli olan kazanirken eksiklerini gormek ve mac mac degerlendirmek.

Madem bu işler adaletle oluyor bundan sonra apaçiyi oynatırsan yazıklar olsun

TT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt