Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
macin basinda yapman gereken mac bittikten sonra yapiyorsun sinan ndiaye deyisikliki ile

Hoca 2 hafta önce ‘ geldiğimden bu yana santrafor istiyorum ‘ dedi. Geçen hafta ‘ 2 santrafor daha ağır basıyor ‘ dedi. Dünkü kapanıştan sonra hoca inatla Eren’i oynatacaktır. Bu inadı da devam edecek. Kimse de bir şey diyemez. Yönetim düşünsün bu saatten sonra. Dua etsin de takımın şansı yanında olsun. Her şey iyi başlamışken bu kadar batırmak, ancak Galatasaray’a yakışırdı. Emeği geçenlere tebrikler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kazanan takım bozulmaz haklısın ahmet çalık harikaydı geçen maç Eren desen boş kale golü mükemmel attı özellikle sinan ın rakibin sırtına carpıp attırdığı gol cok zekiceydi

TT

Süper kupa+3.5 maç takım geçen seneden daha da geriye gitti.Kadro belki tam istediği gibi değil ama şu takım deplasmanda madara olacak kadar da kötü değil insanın kanına dokunuyor

sinyor yürüyen ego,
O kadar inatçı ki; daha 2.haftadan küme düşmesi kesinleşmiş alanyati yendi diye kazanan on biri değiştirmiyor.
Sanki sinan,ahmet,eren ve emre 'den bir halt olacakmış gibi

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Belhanda, Akbaba, Sinanlı kadronun arkasında stoper önünde forvet olsa ne olur, olmasa ne olur.

3 haftadır ahmet ve sinan tercihlerinde hanesine - yazıyorum diğer konularda pek hatası yok gibi tüm suç yönetimde

sinan yerine ndiaye yetersiz 3 değişiklik yapman gerekiyordu ahmet eren rezalet bu maç dönmez

işler kötüye gidiyorkan sadece harekete geçenler hayatta kalır

Cakma Galatasaray taraftari firsatci fesatlar basligini kirletmesin, sinirimizi onlardan cikartmayalim. Elestirilerin arasinda kaynadiklarini düsünüyorlarsa cok yaniliyorlar, popolari disarda.

Takım yeniliyor ne yaparsın ikinci forvet alirsin bana terime sayanlar soylesin kimi alacaksın ya nankörünüz nankor size tudor müstahak alın başkaninizi basiniza çalın

feghouli-gomis-galatasaray.jpg

+FT
=

DSD8ks5XkAED013.jpg:large

Son düzenleme:
Takım yeniliyor ne yaparsın ikinci forvet alirsin bana terime sayanlar soylesin kimi alacaksın ya nankörünüz nankor size tudor müstahak alın başkaninizi basiniza çalın

Yenik durumda olmak forvet sokmayı gerektirmez hatta aksi bir hamle bile yapılabilir. Diğerleri organize ataklarla pozisyon hazırlıyor, pres yapıp rakibi çıkarmıyor gibi bir durum mu var ki sorun forvet eksikliği olsun. Eren rahat pozisyona girebilen, tek başına tehlike yaratıp gol atan biri değil ancak bu maç özelinde sorun başka yerlerde.

Hoca noldu? hani vazgeçtiğinde kaybederdin?
Sen kaybettin hoca!

izle hocam izle

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando ile tek ortasahalı kadro çıkardı. gene başladı şampiyonluk sonrası mallıklara.

bu başkan ve yönetimi taraftarın önüne atmazsa bu yapılan suça hataya kendisi de ortak olmuş olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt